• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Oldu ki yarın bir gün eşiniz öğrendi, duydu bu olayı bu sefer size güven duyabilecek mi eşiniz? Saklayınca altında bir iş aramaz mı? Ben arardım. Şüphe duyardım eşimden duymak yerine başka şekilde öğrenirsem veya çok geç öğrenirsem. Bilmiyorum ama sırf iş gidecek diye uğradığınız tacize susmanız, onunla işe devam etmeniz ve hatta o şeref yoksunu herifi eşinizle muhatap etmeye devam ettirmeniz bana hiç mantıklı gelmedi.

İğrenç adamın teki
Eşiniz nasıl karışlar bilmiyorum ki
Gidip adamı dövmeye falan kalkmasın
Veya adam size iftira atmaya kalkmasın
O adamla olan irtibatı kesin
Asla iş yapmayın

İyi geceler kizlar.
Bir yıldır eşimle küçük bir işyeri açtık. Beraber çalışıyoruz.
Çok şükür güzelde gidiyor.
İşle ilgili baglantimizin olduğu, iyi gecinmezsek işimizi sekteye uğratabilecek biri bir aydır bana kafayı takmış durumda.
Benden yaşça büyük bir adam.
bir gün 3 kişi bir iş görüşmesine gittik. Biz arkada iki bayan oturuyorduk. O önde, birde şoför vardı benzinlikte durduk yanimdaki kadın elemanini markete yolladı.
Bana bir dakika aşağı inermisin dedi. İndim.
Öğleden sonra başbaşa konuşabilir miyiz dedi. Olur dedim.
Onunla ilgili Beklediğimiz bir iş vardı.
İse dönünce eşime anlattim.
Sanırım isle ilgili teklif sunacak başka pis bir düşüncesi olamaz herhalde dedim. Eşimde zannetmiyorum öyle bir adama benzemiyor dedi.
Neyse buluşma yerine gittiğimde otoparkta arabayı park ederken birden arabaya atladı. Ben şaşırdım. Buyurun x abi dinliyorum dedim.
X e (eşine) ne dedin gelirken dedi. Bende sizin çağırdığınızi, sizinle görüşeceğimi, iş teklifiyle ilgili olabilecegini söyledim dedim. Bozuldu.
Off düşününce bile kötü oluyorum.
Beni taciz etmeye kalktı. Sok oldum izin vermedim.
Esime de isle ilgili görüştük, hep beraber detaylı gorusmemiz daha uygun olur dedim geldim dedim.
Günlerce ruh gibi gezdim.
Birileri duyarsa işimizin sonu olur. Tamda herşey güzel giderken.
Hala gelip gidip görüşelim diye ısrar ediyor.
Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var.
Kendime ayrı kızıyorum ben ne yapmış olabilirim ki sen bu denli yanaştın. Herkese karşı nazik ve mesafeliyim.
Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi. Bı insan Korkar ya kocası var deyip. Demekki tehtid olarak görmüyor.
Napicam hic bilmiyorum.
İşimiz sıkıntıya gitmesn die tacizini görmezden gelin dememizi mi bekliyorsunuz. Git şikayetci ol ya da adamı ciddi bir benzet. Çok garip seyler yzmıssınız. Aylık kazancım trilyonlar olsa da boyungmem kendi adıma "eger istemiyorsam"tabi

Back
X