• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

aytensakarya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
57
Puanlar
18
İyi geceler kizlar.
Bir yıldır eşimle küçük bir işyeri açtık. Beraber çalışıyoruz.
Çok şükür güzelde gidiyor.
İşle ilgili baglantimizin olduğu, iyi gecinmezsek işimizi sekteye uğratabilecek biri bir aydır bana kafayı takmış durumda.
Benden yaşça büyük bir adam.
bir gün 3 kişi bir iş görüşmesine gittik. Biz arkada iki bayan oturuyorduk. O önde, birde şoför vardı benzinlikte durduk yanimdaki kadın elemanini markete yolladı.
Bana bir dakika aşağı inermisin dedi. İndim.
Öğleden sonra başbaşa konuşabilir miyiz dedi. Olur dedim.
Onunla ilgili Beklediğimiz bir iş vardı.
İse dönünce eşime anlattim.
Sanırım isle ilgili teklif sunacak başka pis bir düşüncesi olamaz herhalde dedim. Eşimde zannetmiyorum öyle bir adama benzemiyor dedi.
Neyse buluşma yerine gittiğimde otoparkta arabayı park ederken birden arabaya atladı. Ben şaşırdım. Buyurun x abi dinliyorum dedim.
X e (eşine) ne dedin gelirken dedi. Bende sizin çağırdığınızi, sizinle görüşeceğimi, iş teklifiyle ilgili olabilecegini söyledim dedim. Bozuldu.
Off düşününce bile kötü oluyorum.
Beni taciz etmeye kalktı. Sok oldum izin vermedim.
Esime de isle ilgili görüştük, hep beraber detaylı gorusmemiz daha uygun olur dedim geldim dedim.
Günlerce ruh gibi gezdim.
Birileri duyarsa işimizin sonu olur. Tamda herşey güzel giderken.
Hala gelip gidip görüşelim diye ısrar ediyor.
Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var.
Kendime ayrı kızıyorum ben ne yapmış olabilirim ki sen bu denli yanaştın. Herkese karşı nazik ve mesafeliyim.
Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi. Bı insan Korkar ya kocası var deyip. Demekki tehtid olarak görmüyor.
Napicam hic bilmiyorum.

Çok zor bir durum eşinize söylerseniz tepkisi nasıl olur erkeklerde namus davası diye birden gözü dönme olayı var anlık öfkeyle saldırıya geçerse olan yine sizin ailenize olur. Diğer yandan o şrfsizin yaptığı yanına kalmamalı siz sustukça yarın köşelere sıkıştırmalar başlayabilir. Git hemen şunu yap bunu yap diyenleri ciddiye almayın eşinizin huyunu siz bilirsiniz iyi düşünün etrafta ilk durumu kime açabilirsiniz açın akıl alın.

İşle ilgili baglantimizin olduğu, iyi gecinmezsek işimizi sekteye uğratabilecek biri bir aydır bana kafayı takmış durumda.
İşleriniz bozulacak diye adamın tacizlerine susmayın. Hemen gidip suç duyurusunda bulunun, eşinizin de konudan haberi olması gerekir.

Ortalığı ayağa kaldirirsam işi mişi kapatıp gitmemiz lazım. Ki borca girdik bir dünya. +2 çocuğumuz var.
Tam tutunduk sevildik derken buda boyle.

O Zamandan beri muhattab olmuyorum yanlız zaten kalmiyorum onunla. Birde toplum baskısı kuyruk salladi denirse ölürüm o zaman. Adamın mevkisi yüksek banamı inanacaklar.
Kimselere de anlatamadim.
Bir kaç kere ben sizin düşündüğünüz gibi bir kadın değilim. Eşimle mutluyum. istediginiz duyguların karşılığı bende yok x abi dedim
( normalde bey diye hitap ederdim).
Adamdan hiç beklemezdimya gerçekten şoklardayim.

Çok zor bir durum eşinize söylerseniz tepkisi nasıl olur erkeklerde namus davası diye birden gözü dönme olayı var anlık öfkeyle saldırıya geçerse olan yine sizin ailenize olur. Diğer yandan o şrfsizin yaptığı yanına kalmamalı siz sustukça yarın köşelere sıkıştırmalar başlayabilir. Git hemen şunu yap bunu yap diyenleri ciddiye almayın eşinizin huyunu siz bilirsiniz iyi düşünün etrafta ilk durumu kime açabilirsiniz açın akıl alın.
Kimselere anlatamam. ☹️

Ortalığı ayağa kaldirirsam işi mişi kapatıp gitmemiz lazım. Ki borca girdik bir dünya. +2 çocuğumuz var.

O Zamandan beri muhattab olmuyorum yanlız zaten kalmiyorum onunla. Birde toplum baskısı kuyruk salladi denirse ölürüm o zaman. Adamın mevkisi yüksek banamı inanacaklar.
Bir kaç kere ben sizin düşündüğünüz gibi bir kadın değilim. Eşimle mutluyum. istediginiz duyguların karşılığı bende yok x abi dedim
Şikayet etmesen gönüllü diyecek
Kocana söylemesen az daha uğraşsam olur bu iş diyecek
Kocana söylesen belki katil olacak
Dükkana gitme eşin kendı çalışsın sende başka işe bak maddi destek ol .

O Zamandan beri muhattab olmuyorum yanlız zaten kalmiyorum onunla. Birde toplum baskısı kuyruk salladi denirse ölürüm o zaman. Adamın mevkisi yüksek babamı inanacaklar.
Kusura bakmayın da 40 yaşında kadınsınız, elin adamından bu kadar korkmak niye? Eşiniz safmış, siz korkudan yapmanız gerekeni yapmıyorsunuz, bu adam korkunuzu anladı daha peşinizi bırakır mı? Sizi ilk taciz ettiğinde kafasına bir taş, sopa, çanta geçirip ağız dolusu küfürü basacaktınız, bunun gibi sapıklar eşimle mutluyumdan anlar mı sanıyorsunuz asla anlamazlar, ki iftira atmasından korkuyorsunuz lakin siz istediğiniz kadar muhatap olmayın, arkanızdan konuşmadığının garantisi yok, böyle pisliklerin ağzı durmaz konuşur çünkü.

Şikayet etmesen gönüllü diyecek
Kocana söylemesen az daha uğraşsam olur bu iş diyecek
Kocana söylesen belki katil olacak
Dükkana gitme eşin kendı çalışsın sende başka işe bak maddi destek ol .
Tam olarak hislerim bu.

Ramazan girdiginden beri oruç zorluyor deyip gitmiyorum. Yakami bir kurtarsam Yatıp kalkıp dua ediyorum.
Hiç biseyde gönlüm kalmadı inanki. Koşa koşa gittigim isime şimdi uğramak bile istemiyorum. 20 yil elin islerinde çalıştım. Çocuklarımızida yanimiza alırız ziyan olmazlar deyip bismillah dedik hiç bu kadar kötüsünü düşünmemiştim.

Kusura bakmayın da 40 yaşında kadınsınız, elin adamından bu kadar korkmak niye? Eşiniz safmış, siz korkudan yapmanız gerekeni yapmıyorsunuz, bu adam korkunuzu anladı daha peşinizi bırakır mı? Sizi ilk taciz ettiğinde kafasına bir taş, sopa, çanta geçirip ağız dolusu küfürü basacaktınız, bunun gibi sapıklar eşimle mutluyumdan anlar mı sanıyorsunuz asla anlamazlar, ki iftira atmasından korkuyorsunuz lakin siz istediğiniz kadar muhatap olmayın, arkanızdan konuşmadığının garantisi yok, böyle pisliklerin ağzı durmaz konuşur çünkü.
İftira atıp arkamdan konusacagini zannetmiyorum gizler oda. kendi mevkiside sıkıntıya girer çünkü. Bizim iş onunkinin yanında hiç kalıyor.

Kendime ayrı kızıyorum ben ne yapmış olabilirim ki sen bu denli yanaştın. Herkese karşı nazik ve mesafeliyim.
Kendinize kızmayın, üzgünüm ama bu memlekette kadın olmak kafi, bir kurumda çalışırken nezaket tamam ama kendi işyerinizde erkekler nezaketten anlamaz, bey demeyi bile flört etmek sanan pislikler var, höt söt olmak, vurdum mu oturturum demek gerekiyor maalesef.

Tam olarak hislerim bu.

Ramazan girdiginden beri oruç zorluyor deyip gitmiyorum. Yakami bir kurtarsam Yatıp kalkıp dua ediyorum.
Hiç biseyde gönlüm kalmadı inanki. Koşa koşa gittigim isime şimdi uğramak bile istemiyorum. 20 yil elin islerinde çalıştım. Çocuklarımızida yanimiza alırız ziyan olmazlar deyip bismillah dedik hiç bu kadar kötüsünü düşünmemiştim.
İftira atmasından nie korkuyorsun yapmadığın bisey ıcın nie korkasın ? Susma çünkü ilerisi nasıl olsa susuyor korktuğu bişeyler var die daha kötüye gidebilir .

Esime de isle ilgili görüştük, hep beraber detaylı gorusmemiz daha uygun olur dedim geldim dedim.
Baştan nie başbaşa olalım dediğinde karşıya bunu söylemedınız
Buyurun x abi dinliyorum dedim.
İş yaptığınız insanlara abi demek yerine bey hıtabını kullanın

Eşin cokmu pasif biri herşeye siz mi müdahilsiniz iş konusunda yani nası oluyorda eşle olan ortak iş konuşmasına sizi tek başka yere çağırıyor eşinizde gelmiyor gelmedıgı gibi de dükkanda konuşulsun demek yerine sizi buluşmaya gonderıyor ? İş eşinse siz ne alaka . Yada siz nie eşimle görüşün demek yerine buluşmaya gittiniz başbaşa kelimesinden sonra ?

Sizi suçlamak ıcın sormuyorum ama sinyal vermıs pislik

Eşimin gözüktüğü gibi temiz kalpli olmadığını evde tam bir pislik olduğunu bana kök söktürüyor falan diye anlatayım bir iki kadın elemanına diyorum.
Çünkü çalışanlarida ne kadar uyumlu mülayim insanlarsiniz deyip duruyorlar.

Korktuğum şey iftira atması degil. Böyle birşeyi daha önce yasamadigim için sanirim.

Neden yanlız cagirdi,
Çünkü ortamda kendi calisanlari da var onların yanında konuşmak istemiyor gibi algiladik. İşi bana teklif edecekti çünkü benim iş tecrubem onun aradığı kriterlere uygun. güvenilir ve daha önce bu işi yapmış birine ihtiyaci var.
Dışarıya eşimide cagiramaz birimizin işin başında olması lazım.
Başbaşa dediğinden sonra acabami dedim ama aklımın ucundan bile geçmedi beklemiyorum çünkü. Birde yana yana eleman arıyor bulamıyor. Kendimden bile utandım hatta o kadar belli etmedi yani.
İftira atmasından nie korkuyorsun yapmadığın bisey ıcın nie korkasın ? Susma çünkü ilerisi nasıl olsa susuyor korktuğu bişeyler var die daha kötüye gidebilir .

Baştan nie başbaşa olalım dediğinde karşıya bunu söylemedınız

İş yaptığınız insanlara abi demek yerine bey hıtabını kullanın

Eşin cokmu pasif biri herşeye siz mi müdahilsiniz iş konusunda yani nası oluyorda eşle olan ortak iş konuşmasına sizi tek başka yere çağırıyor eşinizde gelmiyor gelmedıgı gibi de dükkanda konuşulsun demek yerine sizi buluşmaya gonderıyor ? İş eşinse siz ne alaka . Yada siz nie eşimle görüşün demek yerine buluşmaya gittiniz başbaşa kelimesinden sonra ?

Sizi suçlamak ıcın sormuyorum ama sinyal vermıs pis

Eşimin gözüktüğü gibi temiz kalpli olmadığını evde tam bir pislik olduğunu bana kök söktürüyor falan diye anlatayım bir iki kadın elemanına diyorum.
Çünkü çalışanlarida ne kadar uyumlu mülayim insanlarsiniz deyip duruyorlar.
Kırk dereden böyle su getirirseniz burda bile kusura bakmayın da mülayim biraz zarif kalıyor
Kimse inanmaz

Kusura bakmayın ama sizde tuhaf geldiniz bana. İlk sizi taciz etmeye kalktığında bağırıp çağırıp haddini bildiremediniz mi? Kibar kibar “kocamla mutluyum abi” nedir yahu? Oracıkta ağzına edip bırakmalıydınız. İş devam etsin diye adamın tacizlerine karşılık vereceksiniz gibi bir vibe aldım sizden umarım yanılıyorumdur.

Kusura bakmayın ama sizde tuhaf geldiniz bana. İlk sizi taciz etmeye kalktığında bağırıp çağırıp haddini bildiremediniz mi? Kibar kibar “kocamla mutluyum abi” nedir yahu? Oracıkta ağzına edip bırakmalıydınız. İş devam etsin diye adamın tacizlerine karşılık vereceksiniz gibi bir vibe aldım sizden umarım yanılıyorumdur.
Tabiki sesimi yükselttim. Napiyosunuz? kendinizdemisiniz? inin aşağı dedim. Vs vs. Sinirlerim bozuluyor düşündükçe.

Sonraki günlerde öyle söyledim.
Yanliz kalmadimki birdaha azına bı güzel s...yim. insanlar arasında ancak bukadar istemiyorum diyebildim.
Onunla İs devam etmesin derdim o değil.
Ama dediğim gibi böyle birşey duyulursa tası tarağı toplar gideriz. Yani onca emek hayal kirikligi olur.
Gittiğimiz yerde de bu tiplerin olmayacağı garanti mi. Benim derdim nasıl ne desemde uzaklassa.
Birde biraz olsun birilerine anlatmak.

Back
X