Maalesef şiddet kısmına katılıyorum, sapığa her türlü şiddete varım.
Üzgünüm ki yaşadığımız coğrafyada 15 yaşındakinden 80 yaşındakine kadar damacanaya bile tecavüz eden, bebekleri taciz eden, kadınları cinsel isteğine karşılık vermedi diye öldüren sapıklar var, bu sapıklar ne bey demekten anlar ne abi dede demekten anlar, abi deme lazım olur deden yesin seni diyen pisliklerin olduğu yerde kadın kendini korumak zorunda.
80 küsür yaşındaki nineye bir gurup ergen sapık tecavüz etti birkaç yıl önce, 80 küsür yaşındaki sapık bir dede de köpeğe tecavüz ederken yakalandı, bu topraklarda uçan kuşa hallenen sapıklar var.
Taciz asla kadınların suçu değil, ne giyim, ne tavırla, ne ne zaman nerede görüştüğünüzle alakası dahi yoktur, sapık sapıktır onlara göre bütün kadınlar taciz edilmeliktir, yaşınızı medeni halinizi dikkate almazlar.
Kaldı ki konu sahibi 4 yıl önce gittikleri tatilde apart sahibi tarafından da tacize uğramış, başınıza ilk kez geldiğinde şok oluyorsunuz ne yapacağınızı bilemiyorsunuz ama erkeklere karşı algılarınız savunma mekanizmanız açılıyor, tekrarı olunca ağız burun girişiyorsunuz.
Bu sapıklar yüzünden eve kapanamayız veya tümden kadınlığımızdan vazgeçemeyiz ama ağızlarının payını da anladıkları dilde vermek zorundayız çünkü zorunda bırakıyorlar, ben küfür etmeyi de kafasına parke taşı geçirmeyi de bu pisliklerden öğrendim, ağzını yayıyorsa toplayıp eline vereceksiniz üzgünüm başka yolu yok.