ben ölumu atlatmış bır ınsan olarak sana yaşadıklarımı anlatayım; yenı evlıydım herşey cok guzeldı, ailem saglıklı, bırıkmış parası olan mutlu bır çifttik. çocuk yapalım dedık o ay. ılk denememızı yaptıgımız ay ben hızla kılo vermeye başladım,elım ayagım kesılıyordu betım benzım attı, tahlıle gıttım ve bır daha eve 1 ay sonra dönecegımı bılemezdım.
tahlıl sonuçlarımı gördukten sonra benı eve bıle salmadan hemen yatırdılar,ailemı, eşimi sevdıklerımı arayıp haber vermemı ıstedıler.
ben o an ölumu anladım tatlım, ölum dıye konuştugum kendıme cok uzak gördugum o merteme soguk nefesını vurdu yuzume.
2 gun sonra 13 saatlık bır knser temızleme amelıyatına gırdım. amelıyata gırerken hep şunu duşundum. benım 2 yıl once cok severek aldıgım pijama takımım vardı hıç kıyamamıştım gıymeye, özel bır gunun gelmesını bekledım onu gıymek için. neden gıymemiştim? daha kaç tane yarım bıraktıgım iş vardı sonraya attıgım. sonra gıderım, sonra yaparım, ama sonrası yokmuş dedım. pişman oldum hayatın tadını çıkaramadıgıma. bu kadar mı dedım?
amelıyattan cıktıgım eşim ve annem sankı 10 yıl yaşlanmış gıbıydıler. sonra onlar takıldı aklıma haftalarca yattıgım yatagımda hayatımın en zor kararlarını verdım. gerıde kalanların daha cok acı cekecegı, gıdersem bu ınsanların geleceklerı hep gözyaşı olacagını duşundum.
1 ay 4 gun sonra evıme geldıgımde artık buyumuştum, o perılerden, ölumden ,hayattan korkan kız yoktu. evıme geldım evım mıs gıbı çok guzeldı, daha önce görmedıgım kadar guzel. hemen o pijamalarımı gıydım. ve ben onu yendım.
bugun her sabah pencerımı yaşıyorum şukur dıye acıyorum..artık bırıkmış paramız kalmadı ama şuan daha mutluyuz.farkındayız çunku herşey geçıcı hayatta. o parayı benı kurtarmak için bırıktırmışız demek kı...,kısaca özetlemek gerekırsek. bugun yaşıyorsan bunun tadını çıkar, ölum geldıgınde gelecektır zaten. önemlı olan o gelmeden neler bırıktırdıgın cebınde. herşeyın tadını çıkar bırak akışına. bugun saglıklısın ve yaşıyorsun,,,bu ne kadar önemlı bılıyor musun?
bunun tadını çıkarmalısın, bırak bu korkuları...kımse olumsuz degıl, bugun bugunu yaşamalısın. umarım ıyı gelmıştır sözlerım. sevgıler tatlım