arkadaşlar 10.günüm sadece akşam adet sancısına benzer bi ağrı yaşadım şimdi hiç bir belirtim yok...gögüslerim gittikçe küçülüyor karnımdaki şişlik indi yani bir gram belirtim yok ...hiçbirşey hissetmiyorum ne olur yardım edin benim gibi olan varmıydıı..
aklımı kaybetmek üzreyim normal adet tarihim yarın ...
ne olur tecrübeniz varsa yardım edin..
merhaba nurcan aranıza yenı katldım benmde 2.denemem ve bugün 11.günüm bendede 2 gün önceye kadar şişlik vardı göğüslerim agrıodu ama suanda hiçbir belirtim kalmadı elim yüreğimde yarın tahlilim ama hiç umudum yok.umarım ikimizde belirti olmadan hamileyizdir...
Merhaba Nurcan.Bugün benim de 10.günüm.Bu arada transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?Aynen benim de göğüslerimdeki ağrılar kayboldu,dün ve bugün biraz adet ağrısından daha hafif ağrım oldu,şimdi o da geçti.Seninle aynı durumdayız açıkçası.Dün akşam idrardan test yaptım ama akşam saatlarinde.Negatifti.Başlangıçta çok üzüldüm ama iyi ki bu site ve sizler varsınız arkadaşlar.Moralimi bozmamam gerektiğini düşünüyorum ve şimdi daha iyiyim.Yarın sabah ilk idrarımla tekrar bakacağım.Doktorum pazartesi günü kan testine çağırdı.Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.Nurcan sen de üzülme ve korkma.Ne de olsa şu saatten sonra yapacak birşeyimiz yok iyi dileklerden başka.Dilerim pozitif sonuç alırsın canım.
arkadaşlar.....inşallah pozitif sonuçlar alırsınız.....[/QUOTİyi dileklerin için teşekkürler bluesuu.
benim trfansferim ayın 1 inde oldu dün akşam dışarı çıkmaya başladım bugün de çıktım. ama kendmini yormuyorum elbette tek korkum ohss olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?