• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum..

nurcan82

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
377
112
648
arkadaşlar 10.günüm sadece akşam adet sancısına benzer bi ağrı yaşadım şimdi hiç bir belirtim yok...gögüslerim gittikçe küçülüyor karnımdaki şişlik indi yani bir gram belirtim yok ...hiçbirşey hissetmiyorum ne olur yardım edin benim gibi olan varmıydıı..
aklımı kaybetmek üzreyim normal adet tarihim yarın ...
ne olur tecrübeniz varsa yardım edin..

canım bunlar normal belırtıler sonucta bi dünya hormon aldık benımde bu ve benzerı belıtılerım oldu ama takılmadım hıc 12 gu degerım 231 geldı ınsallah senınde pozıtıf cıkar sakın stress yapma...

merhaba nurcan aranıza yenı katldım benmde 2.denemem ve bugün 11.günüm bendede 2 gün önceye kadar şişlik vardı göğüslerim agrıodu ama suanda hiçbir belirtim kalmadı elim yüreğimde yarın tahlilim ama hiç umudum yok.umarım ikimizde belirti olmadan hamileyizdir...

arkadaşlar 10.günüm sadece akşam adet sancısına benzer bi ağrı yaşadım şimdi hiç bir belirtim yok...gögüslerim gittikçe küçülüyor karnımdaki şişlik indi yani bir gram belirtim yok ...hiçbirşey hissetmiyorum ne olur yardım edin benim gibi olan varmıydıı..
aklımı kaybetmek üzreyim normal adet tarihim yarın ...
ne olur tecrübeniz varsa yardım edin..

Arkadaşlar biliyorum söylemesi kolay beklemesi zor ama kendinize bunu yapmayın. Hemen olumsuz düşüncelere kapılmayın... Bu yolun kolay olmadığını hepimiz bilerek başlıyoruz. Güçlü olmazsak sonuca ulaşamayız... İyi düşünün, dua edin eminim bebişinize kavuşacaksınız.......

hiçbir belirti yaşamöadan hamile sonucu alan o kadar çok kişi varki bu sitede o yüğzden umutsuzluğa kapılmayın illa bir belirti olması gerekmiyor inşallah sonucu yüzünüzü güldürü bebeğinize kavuşursunuz

Panik yapma, benimde transferden birkaç gün sonra göğüslerim indi, karındaki gazım falan gitti ama 10. gün değerim 148di, bunlar kıstas diil.

inşallah kızlar rabbim yardım etsin dermanım kalmadı artık...

merhaba nurcan aranıza yenı katldım benmde 2.denemem ve bugün 11.günüm bendede 2 gün önceye kadar şişlik vardı göğüslerim agrıodu ama suanda hiçbir belirtim kalmadı elim yüreğimde yarın tahlilim ama hiç umudum yok.umarım ikimizde belirti olmadan hamileyizdir...

aynen canım benimde öyle oldu ...
çok korkuyorum çokkkkkk..
inşallah güzel haberler alırız...

idrar testi yapmayı düşünüyorum ama illa sabah mı olması lazım...
aslında söz vermiştim kendime test gününe kadar yapmıycam diye...

canım rahat ol biraz .. hamilelik belirtileri regl elirtileriyle neredeyse birebir derler .. o yüzden kendinde belirti arama .. hiç bir belirti yaşamadan hamile kaldığını aylar sonra farkedenler bile var ..
ben son denememde test günüme bir gün kala belimde braz ağrı hissettim ve wc gittiğimde dünya başıma yıkıldı sandım , regl oluyordum ve pazar günüydü ve açık klinik nereden bılacaktım test yaptıracak + yaptırsam da sonucu ptesiden önce alamayacaktım .. deli gibi hastane telefonları aradım netten ve BHcg yapıp yamadıklarını , yapıorlarsa sonucu o gün , yani pazar günü , alığp alamayacağımı soruyor ve aldığım her olumsuz cevapla daha çok üzülüyor , stres yapıyor ve ağlıyordum .. neyseki onucu o gün 1 saat içinde verebileceğini söyleyen Şifa Hat.ne gittik .. 45 dak. sonra çıktı sonucumuz , eşim baktı önce , ayaktayız ikimiz de , bana sarılıp sımsıkı ağlamaya başladı ... ne olduğunu anlamadım " kesin yine olmadı ve snirleri çok yıprandı " diye düşündüm .. çünkü bu tedavimde ben ist.da eşim izmirde kaldı ve ayrı geçirdik o zor süreci , çok üzülmüş ve sıkıntı çekmiştik bu yüzden ve sonuç da böyle olunca ağır geldi benim canımdan öte kocama deyiip onu teselli etmeye çalıştım .. ama bir yandan da merak ediyordum , değer yine 0.01 mi , hiç değilse 3-5 olsa deyip eşimin sırtıma dolanmış kollarından eline ulaşıp kağıdı çekip aldım , ne göreyim ...
sonuç: 207,5 !!!!!!!!!!!!!!
hamileyim işte ben de !!!!!!!!!
bunları sana yazarken yine o güne gittim sanki .. aynı yürek sıkıntısını ve sevinci yaşadım birden ...

sana bunları yazdımki inşallah umut olur benim yaşadıklarım sana ve inşallah senin kaderinde de hayırlısıyla olumlu sonuç vardır ...
yaşadığın belirtileri hemen olumsuza yorma , her zaman ne yaşıyorsak bizim için en hayırlısını yaşıyoruz ..
ben testimi 11. gün yaptırdım bu yüzden , senin de yarın 11. günün ..eğer ptesiye kadar bekleyemem dersen ( ecz. testi yapma ) yarın Bhcg yaptır , sonuca göre ptesi yeniden yaptırırsın ..
inşallah hayırlısyla olumlu sonuçlanır tedavin
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın :Saruboceq:

Son düzenleme:
Merhaba Nurcan.Bugün benim de 10.günüm.Bu arada transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?Aynen benim de göğüslerimdeki ağrılar kayboldu,dün ve bugün biraz adet ağrısından daha hafif ağrım oldu,şimdi o da geçti.Seninle aynı durumdayız açıkçası.Dün akşam idrardan test yaptım ama akşam saatlarinde.Negatifti.Başlangıçta çok üzüldüm ama iyi ki bu site ve sizler varsınız arkadaşlar.Moralimi bozmamam gerektiğini düşünüyorum ve şimdi daha iyiyim.Yarın sabah ilk idrarımla tekrar bakacağım.Doktorum pazartesi günü kan testine çağırdı.Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.Nurcan sen de üzülme ve korkma.Ne de olsa şu saatten sonra yapacak birşeyimiz yok iyi dileklerden başka.Dilerim pozitif sonuç alırsın canım.

Merhaba Nurcan.Bugün benim de 10.günüm.Bu arada transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?Aynen benim de göğüslerimdeki ağrılar kayboldu,dün ve bugün biraz adet ağrısından daha hafif ağrım oldu,şimdi o da geçti.Seninle aynı durumdayız açıkçası.Dün akşam idrardan test yaptım ama akşam saatlarinde.Negatifti.Başlangıçta çok üzüldüm ama iyi ki bu site ve sizler varsınız arkadaşlar.Moralimi bozmamam gerektiğini düşünüyorum ve şimdi daha iyiyim.Yarın sabah ilk idrarımla tekrar bakacağım.Doktorum pazartesi günü kan testine çağırdı.Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.Nurcan sen de üzülme ve korkma.Ne de olsa şu saatten sonra yapacak birşeyimiz yok iyi dileklerden başka.Dilerim pozitif sonuç alırsın canım.

evet canım aynı durumdayız seninle.transferin ilk günü sayılmıyo ..benimde pazartesi sonucum ..
inşallah rabbim yüzümüze güler..idrar testi yapmayı düşündüm vazgeçtim çıkmaz üzülürüm diye ...

Bu sabah tekrar idrar testi yaptım,yine negatif..Fakat bozmuyorum moralimi.Hiç yapmasam bu sefer pazartesi günü kan testinden negatif alırsam büyük hayal kırıklığına uğrarım diye düşünüyorum.Bir yandan hala umudum var ama diğer yandan da herhangibir olumsuzluğa da hazırlamak istiyorum kendimi.Umarım pazartesi ikimiz de iyi sonuçlar alırız.Bol şans canım.

kızlar benimde bugun 5 günüm hala yatakatayım vc gidiyorum sadece sziler bu süreci nasıl geçirdiniz benimde ilk denemem lütfen yardımcı olun ......

canım ben 3 gün yattım 7.güne kadar evde hafif işler yaptım yemek bulaşık toz alma gibi..8.günden sonra dışarı çıktım sahilde yürüyüş yaptım bugün 11. günüm ormana pikniğe gittim aynı gün transfer olduğumuz arkadaşın o sürekli yatmış yemeği yatağına gelmiş ..
ben çok sıkıldım psikolojim bozuldu olmıycak dedim ve hiç dikkat etmemeye başladım elinden geldiğince evde ol derim ...
benim çok kötü geçti yarın test günüm ama yapmak gelmiyo iç,imden pazartesiye bırakıcam sanırım..

benim trfansferim ayın 1 inde oldu dün akşam dışarı çıkmaya başladım bugün de çıktım. ama kendmini yormuyorum elbette tek korkum ohss olmak

bende hiç hamilelik belirtisi yaşamadım o yüzden kendini dinleme inceleme boşuna stres yapma hamilelik belirtisi yaşamadanda sonuç pozitif olabiliyor
inşallah seninde pozitif çıkar sonucun

benim trfansferim ayın 1 inde oldu dün akşam dışarı çıkmaya başladım bugün de çıktım. ama kendmini yormuyorum elbette tek korkum ohss olmak

ohss olsan şimdiye kadar olurdun en azından belirti yaşardın o uüzden korkmana gerek yok

Back
X