canım rahat ol biraz .. hamilelik belirtileri regl elirtileriyle neredeyse birebir derler .. o yüzden kendinde belirti arama .. hiç bir belirti yaşamadan hamile kaldığını aylar sonra farkedenler bile var ..
ben son denememde test günüme bir gün kala belimde braz ağrı hissettim ve wc gittiğimde dünya başıma yıkıldı sandım , regl oluyordum ve pazar günüydü ve açık klinik nereden bılacaktım test yaptıracak + yaptırsam da sonucu ptesiden önce alamayacaktım .. deli gibi hastane telefonları aradım netten ve BHcg yapıp yamadıklarını , yapıorlarsa sonucu o gün , yani pazar günü , alığp alamayacağımı soruyor ve aldığım her olumsuz cevapla daha çok üzülüyor , stres yapıyor ve ağlıyordum .. neyseki onucu o gün 1 saat içinde verebileceğini söyleyen Şifa Hat.ne gittik .. 45 dak. sonra çıktı sonucumuz , eşim baktı önce , ayaktayız ikimiz de , bana sarılıp sımsıkı ağlamaya başladı ... ne olduğunu anlamadım " kesin yine olmadı ve snirleri çok yıprandı " diye düşündüm .. çünkü bu tedavimde ben ist.da eşim izmirde kaldı ve ayrı geçirdik o zor süreci , çok üzülmüş ve sıkıntı çekmiştik bu yüzden ve sonuç da böyle olunca ağır geldi benim canımdan öte kocama deyiip onu teselli etmeye çalıştım .. ama bir yandan da merak ediyordum , değer yine 0.01 mi , hiç değilse 3-5 olsa deyip eşimin sırtıma dolanmış kollarından eline ulaşıp kağıdı çekip aldım , ne göreyim ...
sonuç: 207,5 !!!!!!!!!!!!!!
hamileyim işte ben de !!!!!!!!!
bunları sana yazarken yine o güne gittim sanki .. aynı yürek sıkıntısını ve sevinci yaşadım birden ...
sana bunları yazdımki inşallah umut olur benim yaşadıklarım sana ve inşallah senin kaderinde de hayırlısıyla olumlu sonuç vardır ...
yaşadığın belirtileri hemen olumsuza yorma , her zaman ne yaşıyorsak bizim için en hayırlısını yaşıyoruz ..
ben testimi 11. gün yaptırdım bu yüzden , senin de yarın 11. günün ..eğer ptesiye kadar bekleyemem dersen ( ecz. testi yapma ) yarın Bhcg yaptır , sonuca göre ptesi yeniden yaptırırsın ..
inşallah hayırlısyla olumlu sonuçlanır tedavin
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın :Saruboceq: