çok korkuyorum!!!!!!!!

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
herkese merhabalar arkadaşlar ALLAHın izniyle doğuma az bir zaman kaldı sezeryan olursa tam bir ay ama benim içimde tarif edemediğim hisler var benim bebeğim tüp bebek yani çok isteyerek ve çok zor oldu ama şimdi ben onun gelilinden çok korkuyorum nasıl olcak sağlığı sıhhati ve ben nasıl olcam ona bakabilecekmiyim sevebilecekmiyim son zamanlarda midem berbat uykularım yok stresten ishal olmaya başladım çarpıntım çok doğduğunda nasıl bakıcam diye telaşlanşyorum sürekli ağır antidepresanlar bıraktım ben ve doğumdan sonra da emzirme olcak diye yine içemiycem nasıl altından kalkcam???????sürekli dua ediyorum ALLAHım bana ve tüm hamilelere yardım et darda bırakma diye

Benim çocuğum yok ama 3 ablam var ve 2şer çocukları var hep yanlarındaydım.. Her anne Bu düşüncelere kapılıyor hem sevinç hem korku hem yepyeni bir hayat ailede yeni birey e en önelisi senden bir parça.. Allah seni anne olarak uygun görmüş ki sana evladını vermiş inşallah çok hayırlı uzun ömürlü size sadık bir evladınız olur.. Bu korkular çok doğal bence herkessss aynı korkuyu yaşıyor ilaç kullanmana rağmen hala kendinle başedebiliyorsun ki burada kendini uygun bir dille ifade edebilmişsin.. Bence bu benimm parçam acaba kime benziyecek gözü ne renk elleri kime benziyor teni ne renk saçlı mı burnu minik acaba nasıl pamuk pamu olcak bi ben doyurucam benim mememle beslenicek bana uhtaç bensiz olamayacak allah ın bana emanet ettiği çok istedğim için uygun görüp bana verdiği bir melek deyip olumlu şeyler düşünmelisin.. Olumsuz şeler düşünme bence .. :)

canım çok sağol ne güzel söylemişsin .ben kendimi bidim bileli kendimle saçma sapan düşünceler ve takıntılarla boğuşuyotum napalım ALLAH daha büyük bir dert vermesin aşırı derecede sorumluluk sahibi ve takıntılı bir insanım ve bebeğimi de kendime benzetcem diye çok korkuyorum ama dedğin gibi olumlu düşünmem lazım becerebilirsem tabi

ayyy benden 1 tane daha varmış :)
bende aynı sorunları yaşıyorum nasıl doğacak bu diyorum
eşimde zamanı geldiğinde bırakmazlar içerde merak etme diyor :)
aklımda bir sürü soru ve takıntılarım var sen gibi
ya bana birşey olursa ,ya bebeğime bakamazsam ,
ay daha ne saçma şeyler ama bir taraftanda gelsede evimiz şenlense diyorum
bu arada bende aynı yöntemle hamile kaldım
nasıl istediğini ,istediğimi tahmin edebiliyorum
rabbim hayırlı,sağlıklı ,kolay bir doğum nasip etsin inşallah...

Back
X