Cümle kurmaya çalışıp tekrar yazmaya çalışsan
Ne demek istediğin pek anlaşılmıyor fln
Konu sahibinin bir arkadaşı baya belalı biriymiş... Konu sahibi bu kızı sevmiyor ama kızın şerrinden korktuğu için uzakta duramıyordu... Burada konu açtı arkadaşından uzak durmaya başladı şimdi arkadaşı face te konu sahibinin kendisine yazdığını düşündüğü tehditvari yazılar paylaşıyormuş... Bu konuda yardım istiyor...
Hımm teşekkür ederim..
Peki neden korkuyosun tatlım sana zarar verebilecek birşeylerini mi biiyor ???
Bu gibi durumlarda sessiz kalmak karşı tarafın çok sinirini bozar. Tepki vermek de ciddi gaza getirir.. O yüzden iyi düşünmen gerek. Ayrıca tam olarak neyden korkuyorsun? Sana nasıl zarar verebilir, sosyal platformlarda laf sokmaktan başka?
yaşından dolayı galiba o yaşlarda böyle saçma sapan şeylerden korkulutoyor. annen bana yok mu söylersin. erkek arkadaşını desin ne olacak sanki en kötü iftira dersin. bu tiplere senin gibi korkak olanlar prim veriyor. valla saçını başını yolarım seni polise şikayet ederim de. ne yapacak sanki. bulmuş seni eğleniyor işte.
hergün okuluma gelir beni arar bağırı çağırır hatta vuradabilir
annene babana söyle o zaman. okulda okumuyor anladığım kadarıyla okula giremez o zaman. ailenden biri gelsin seni alsın okuldan. o kim ya. kendin baş edemiyorsan ailenden destek al. hiç bir anne baba buna tahammül edemez. benim kızım ayno durumda olsa. ben tedbirimi alırım. o kız ne derse desin ona mı inanacağım. bu şekilde davranırsan üstüne gelir herşeyide yapar. sende yaz. sosyal paylaşımdan. sende ailene ilettiğini gerekirse polise gideceğini şikayet edeceğini söyle. kimmiş o kız bana yollasana bi ben göstereyim ona gerçek dünyayı.
Nasıl vurabilir korktukça üstüne geliyor aslında. Çok sıkıştırıyorsa vereceksin tepkini ezdirme böyle kendini asla.
eğer sevgilimi aileme söylerse ben biterimm
Söylese ne olacak diyecem aileler aşırı baskıcı olabiliyor. Yalanı sevmem ama ailen bu konuda baskı yapıyorsa sende çirkef olacaksın o bana ayarlamaya çalıştı kabul etmedim o şöyle böyle uzak tutmaya çalışıyorum böyle yapıyor gibi ki söyleyeceğine bu kadar emin olma onun sırlarıda varmış sende bunlarla dize getir sen sustukça o sesini yükseltir.
Madem öyle sende bildiklerinle onu tehdit et sosyal medya üzerinden
Bulaşırsan bende sana bulaşırım sinyalini ver ama çok atıp tutma
Okuluna falan gelip seni sıkıştırmaya çalışırsa da ne kadar korkarsan kork renk verme, böyle tipler senin korkundan beslenir
Vurabilir demişsin, üzerine doğru ilk adımı attığında yapıştır tokadı, sakın gerileme
İşin oralara varacağını sanmıyorum, bence sırlarıyla tehdit ettiğinde pısacak,
Bu arada asla dayak yemekten korkma, bunu genel olarak söylüyorum, en fazla iki kez yersin, üçünde de sen döversin. Kaide budur.
Hiç bir zaman şiddet yanlısı değilim ama biri sana şiddet uygulamaya kalkarsa kendini savunmalısın. Efelik yapıp da adam dövmeye alış demiyorum, tersinden uygulama sakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?