birde çocuk var tabi kayınvaldemler baskı yapıyo ee okulla çocuk hayatta yürümez.yani çocukta yaparım kariyerde demek söylemesi kadar kolay değil bunuda düşün.evleneceğin insanı iyi tanı ve bu konudaki fikrini öğren.umarım herşey gönlünce olur
İnan okadar duygulandımki çok teşekkür ederim.Söylediklerime nekadar hak versen ne güzel söylemişsin desen bile şuan benimde hayat felsefem olan ''Her işte bir hayır vardır'' lafını senden duymak beni nasıl mutlu etti inanamazsın.Ne kadar güzel anlatmışsın aynen bir film kesidi gibi.Bende aynen senin gibi yaşadıklarımı anlamlandırmak için ''şöyle olduğu için şöyle oldu,böyle olmasaydı böyle olmazdı'' diye senaryolar yazar ve kötü deneyimlerimin bile aslında iyiki başıma gelmiş olduğunu sonunda anlayabiliyorum.İnan beni çok çok mutlu ettin aynen devam ediyoruz arkadaşım kucak dolusu sevgiler öpücükler sana [/QUO
inşallah canımm.Allah aratmadan verir umarım.ozaman ne kadar laf ederlerse etsinler sen okumana bak sonrada o güzel duyguyu zorlanmadan yaşarsın inşallah.zamanla alışırlar hatta takdir ederler.benimkiler bu yıl ilk defa tebrik ettiler ama bu da bi gelişme.geç olsun güç olmasınAllah seninde yolunu açık etsin tatlım
kıslar neredesinizz?aranızda rahim kalınlaşması yaşayan yokmu?bir haftadır başım döndü araştırmaktan ve uykusuzluktan