Çok korkuyorum:(((

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
Öncelikle herkese merhababa.şu an okadar kötu bir durumdayımki...evlenmegi dusundugum erkek arkadaşım karninda bir sislikten bahsetti.bugun doktora gitti.karacigere falan bakmislar.kanda degerler cok yuksekmis.doktor ultrason istemis.ultrasonu ceken doktora ciddi bisey gorunuyormu demis.oda cvp vermemisbir suru soru sormus cok incelemis.yarin sabah 10 da cikar sonucun demis.cok korkuyorum kotu bisey gordu sanirim ultrasondaki doktor ben ne yapicagini bilemiorum.hep aklima en kotusu geliyor.ya kanser falansa die...sabah nasil olucak bilmiorum.ayni sehirde deiliz ne yapacagimi bilemiorum cok kotuyum arkadaslar

Geçmiş olsun canım göbek fıtıgı falan olmasın oda karında şişlik yapar

Tskler.yok deilmis malesef .keske fıtik olsaydi

Anladım canım karacigerinde yağlanma falan olabilir kan degerleri yüksek diyorsun kolestrol falan olabilir trigliserid yüksek olabilir bir çeşit kandaki yağdir eger onlarsa diyet ve sporlar o degerleri düşürebilir.

Oylemi?hemenmi veriliyor?acaba ciddi bisey var diyemi beklettiler.ben ne yapicam Allah im ne kadar kotu bir durum

Oylemi?hemenmi veriliyor?acaba ciddi bisey var diyemi beklettiler.ben ne yapicam Allah im ne kadar kotu bir durum

Evet canım hemen veriyorlar onu kan tahlileri biraz geç çıkıyor ya öğleden sonra yada ertesi gün verirler.

Anladım canım karacigerinde yağlanma falan olabilir kan degerleri yüksek diyorsun kolestrol falan olabilir trigliserid yüksek olabilir bir çeşit kandaki yağdir eger onlarsa diyet ve sporlar o degerleri düşürebilir.

İns bunlardn biridir.bunlara raziyim ben.daha kotusu deildir deilmi

niye hemen kötü düşünüyorsun ya,sakinleştir kendini önce bakalım..sevgilin nasıl biridir.naz yapma huyu var mıdır mesela.

Evet canım hemen veriyorlar onu kan tahlileri biraz geç çıkıyor ya öğleden sonra yada ertesi gün verirler.

Yarin sabah 10 da cikicak demisler.kanda vermis yine biseyler icin.bilmiorumki.cok morali bozuk nasil konusmam gerektigini bile bilmiorum

İns bunlardn biridir.bunlara raziyim ben.daha kotusu deildir deilmi

Benim amcamda da karacigerin de yağlanma falan çıkmıştı kan degerli çok yüksekti sonra gut hastalıgı çıktı protein fazlalıgı diyorlar şimdi tüm et türleri,yoğurt,süt,ıspanak,kuru fasulye ve mercimek türleri yasak

hemen en kötüsünü düşünme. dur bakalım yarın çıkacakmış sonuçlar, inşallah önemli bir şey değildir. çok geçmiş olsun.

ins bunlardan biridir.tedavisi olan bisey olsunda ne olsa raziyim.ama kotu bisey olmasin

canım ya dur bı sakin ol senin güçlu olman lazım. Sevgiline destek olman için. Kendini böyle salma. Kötü şeyleri aklına getirip şeytani sevindirecegine dua et. Allah büyüktür. Aç kuran oku Allaha sığın hem Allah vermesin kötü birşey se de önlemi almış olursunuz. Birde suna buna razıyım deme. Her hastalığın kendine göre zorluğu var. Yanlış yapıyorsun. Ilk önce bir sakinleş. Dua et. Ve güçlu olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…