Çok korkuyorum:(((

Canım ozaman kandaki yağ miktarı yüksektir kolestrol,trigliserid falan

Seker kolestrol ve trigliserit normal cikmis.ek olarak ne tahlili yaptilar bilmiorum.belki suphelendikleri bisey vardi.anlamadikki.doktorlarada fazla bisey sorulmuo tersliyorlar hemen.ancak sonuc cikinca ogrenicez

Merak etme kötü bir şey yoktur muhtemelen arkadaşların söylediği gibi bir şeydir
Bende çektirdim sonucunu öyle bugün yarında değil hafta başı çektirmiştim sonu verdiler
En kötüsünü düşünme hemen...
:20:

Seker kolestrol ve trigliserit normal cikmis.ek olarak ne tahlili yaptilar bilmiorum.belki suphelendikleri bisey vardi.anlamadikki.doktorlarada fazla bisey sorulmuo tersliyorlar hemen.ancak sonuc cikinca ogrenicez

Canım kolestrol 4 çeşittir belki onlardan birisi yükselmiştir korkma canım sabret en kötüsünü düşünme

canım ya dur bı sakin ol senin güçlu olman lazım. Sevgiline destek olman için. Kendini böyle salma. Kötü şeyleri aklına getirip şeytani sevindirecegine dua et. Allah büyüktür. Aç kuran oku Allaha sığın hem Allah vermesin kötü birşey se de önlemi almış olursunuz. Birde suna buna razıyım deme. Her hastalığın kendine göre zorluğu var. Yanlış yapıyorsun. Ilk önce bir sakinleş. Dua et. Ve güçlu olmaya çalış

Tamam sakinlesmeye calisiorum.sabahtan beri dua ediyorum:(beni bunla imtihan etme allah im diorum.guclu olmam lazim ama okadar zorki

Merak etme kötü bir şey yoktur muhtemelen arkadaşların söylediği gibi bir şeydir
Bende çektirdim sonucunu öyle bugün yarında değil hafta başı çektirmiştim sonu verdiler
En kötüsünü düşünme hemen...
:20:

İns ya.destekleriniz icin tsk ederim.su an daha iyi hissediorum

Tamam sakinlesmeye calisiorum.sabahtan beri dua ediyorum:(beni bunla imtihan etme allah im diorum.guclu olmam lazim ama okadar zorki

canım benim ben de dua edicem sana. Allah seni imtihan ediyorsa da vardır bı hayır de. Kabullenmesi zor bı dürüm ama daha durumun ne olduğunu bıle bilmiyoruz. Yarın bizi de bilgilendirirsen sevinirim. Sevgilerimle ...

canim gecmis olsun kötü birsey yoktur insallah...

ne testi yaptigini neden demiyorlarsa ama korkma canim

ablam yumurtaliklarina baktirmisti yumurtalik kireclenmesi dediler ama yokmus öyle birsey

sonra benim bacagimdan birseyler cikmisti hic test yapmadan hepatit c dediler:)

neyse testi oraya verdik ben baska biyere gittim bakinca yok o degil sedef dediler

ben bunalimlardayim her ikiside kötü,sonra bir doktora gittim birsey yok dedi

yinede oda hepatit b-cve hatta d ye baktilar...

birsey cikmadi bir ilac verdi gecti yani kirk sey söylendi ben 1 haftada 5 kilo vermisitm :)

korkma insallah kötü birsey degildir

canım benim ben de dua edicem sana. Allah seni imtihan ediyorsa da vardır bı hayır de. Kabullenmesi zor bı dürüm ama daha durumun ne olduğunu bıle bilmiyoruz. Yarın bizi de bilgilendirirsen sevinirim. Sevgilerimle ...

Cok tsk ederim.yarin haber aldigimda mutlaka yazarim.hayirlisi ile iyi haber aliyimda baska birsey istemem

canim gecmis olsun kötü birsey yoktur insallah...

ne testi yaptigini neden demiyorlarsa ama korkma canim

ablam yumurtaliklarina baktirmisti yumurtalik kireclenmesi dediler ama yokmus öyle birsey

sonra benim bacagimdan birseyler cikmisti hic test yapmadan hepatit c dediler:)

neyse testi oraya verdik ben baska biyere gittim bakinca yok o degil sedef dediler

ben bunalimlardayim her ikiside kötü,sonra bir doktora gittim birsey yok dedi

yinede oda hepatit b-cve hatta d ye baktilar...

birsey cikmadi bir ilac verdi gecti yani kirk sey söylendi ben 1 haftada 5 kilo vermisitm :)

korkma insallah kötü birsey degildir

İns deildir cok tsk
Ederim ya.moral
Oldu bana

Canım benim Allah inşallah şifasını verir.Korkmakta çok haklısın ama aklına en kötüsünü getirme ki öyle olsa bile sevgi ile her şey sonuçlanır. Sevdiğinizin elini bırakmayın ve ona destek olun. Ve sabredin ...

canım benim kanserden şüphelenilse mr çekilirdi eğer ultrason istendiyse karaciğer yağlanmasına bakılmıştır ben de bi dönem böyle bişey yaşamıştım için rahat olsun en fazla karaciğer yağlanması vardır onun da devası diyet sıkıntı olmaz

Canım benim Allah inşallah şifasını verir.Korkmakta çok haklısın ama aklına en kötüsünü getirme ki öyle olsa bile sevgi ile her şey sonuçlanır. Sevdiğinizin elini bırakmayın ve ona destek olun. Ve sabredin ...
Amin tsk ederim.birakmam hep yaninda olurum tabi ins:(

canım benim kanserden şüphelenilse mr çekilirdi eğer ultrason istendiyse karaciğer yağlanmasına bakılmıştır ben de bi dönem böyle bişey yaşamıştım için rahat olsun en fazla karaciğer yağlanması vardır onun da devası diyet sıkıntı olmaz

İns oyledir ya.mr dememis doktor hic.umarim basit birseydir.sabaha az kaldi dua ediyorum beklemekten baska carem yok:(

geçmiş olsun...
inşallah kötü bişey yoktur...
güzel düşün güzel şeyler olsun...

Arkadaslar ultrason sonucu cikti ama doktor kan testleriyle 10 gun sonra bakicam demis.Parankim ekosu grade 1 hepatosteatoz artmis izlendi. Sonucta bu yazio ne
Demek anlamadik.ama
Bisey olsa yazardi heralde kanser yada baska bisey olsa deilmi?biraz rahatladim sanki

Back
X