belliki helallik istiyor
hakkını helal et
ama kimin kimden helallik istediğini hatırlamıyorum belki de o an ben istiyorum.Ayrıca rüya sırasında ölmeden önce niye son bi defa konuşamadık diye kendini parçalayan da benim.
Kimin kimden istediğinin ne önemi var ki sonuçta ölüm bu, illaki hakkınız vardır onda, eğer içinizden geliyorsa ve vicdan yapıyorsanız helal edin bu kadar basit..
içimden gelmiyor, ben ona cok kırgınım ama diğer yandan da cok korkuyorum
içimden gelmiyor, ben ona cok kırgınım ama diğer yandan da cok korkuyorum
ama kimin kimden helallik istediğini hatırlamıyorum belki de o an ben istiyorum.Ayrıca rüya sırasında ölmeden önce niye son bi defa konuşamadık diye kendini parçalayan da benim.
çok gaddarsiniz gerçekten ..
ölMü$ bi insana Alalh rahmet eylesin denir , varsada hakkim helal olsun denir ..
ikinizde gençtiniz buyuk ihtimalle , ne kadar hatada yapmi$ olsa o artik bu dujyada deil ..
ölü birine kirginlik neden devam eder anlayamadim ..
helal etmiyorsan o zaman ayni ruyalari gorup butun gununu zehir etmeye devam edmeyi kabul ediyorsun demekdir ..
onu adiyla hayir yap diycem ama onuda istemezsin eminim
Valla içinden gelmiyorsa bişey diyemem, hani ölen insan sonuçta ama ortada yaşanılan kötü günler olduysa saygı duyarım..
Şahsen benim helal etmeyeceğim kişilerde var, canım yandıysa onun da yanmalı cezasını çekmeli diye düşünüyorum ben, karşılığını görmeli..çok gaddarca belki ama öyle..
Evet bana da gaddar diyenler olmuş ama çok canımı yaktı, affetmem.Hakkımı helal etmem, ölmüş olsa da allahım versin haklının haksızın cezasını.Ben cok kırgınım.Gün içinde hiç düşünmüyorum, aklıma bile gelmiyor ama rüyalarımdan da çıkmıyor. Acaba onun da benden yana kırgın oldugu noktalar mı var onun için mi bu kabusları görüyorum diye de düşünmüyor değilim. Anlayacagınız ruh sağlığım allak bullak oldu
Evet bana da gaddar diyenler olmuş ama çok canımı yaktı, affetmem.Hakkımı helal etmem, ölmüş olsa da allahım versin haklının haksızın cezasını, ben affetmiyorum, cok kırgınım.Gün içinde hiç düşünmüyorum, aklıma bile gelmiyor ama rüyalarımdan da çıkmıyor. Acaba onun da benden yana kırgın oldugu noktalar mı var onun için mi bu kabusları görüyorum diye de düşünmüyor değilim. Anlayacagınız ruh sağlığım allak bullak oldu
Evet bana da gaddar diyenler olmuş ama çok canımı yaktı, affetmem.Hakkımı helal etmem, ölmüş olsa da allahım versin haklının haksızın cezasını.Ben cok kırgınım.Gün içinde hiç düşünmüyorum, aklıma bile gelmiyor ama rüyalarımdan da çıkmıyor. Acaba onun da benden yana kırgın oldugu noktalar mı var onun için mi bu kabusları görüyorum diye de düşünmüyor değilim. Anlayacagınız ruh sağlığım allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?