cok korkuyorum:((((((

Aylinacar

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
11
0
6
Konya
Arkadaşlar ben suriye ile savaş çıkar bize saldırır diye çok korkuyorum. Tatile gidecegiz Bartin a yada antalyaya ve bu tatili 1 yıldır bekliyorum ama korkuyorum yollarda kalırız diye. 45 günlük bebeğim var bide 5 yaşında oğlum. Savaş olursa onlara ne yedircem icircem diye onları düşünüyorum hep. Konyada yaşıyorum. Sizce büyük bişey olurmu. Benmi abartiyorum.

savaş çıkarsa ülkeyi değil tatili mi düşünüyorsunuz ????? yazık ,milli duygular ölmüş ,bencil duygular kalmış geriye..

bunun milli duyguların ölmesiyle bir ilgisi yok iki küçük çocuk annesi olmakla ilgisi var. anne olmakla yani. konu sahibi arkadaşım anne olduğunuz için hassasiyet duyuyorsunuz, ALLAH ın izni ile birşey olmaz, tabi çok fazla sınırlarda dolaşmamak gerekir çünkü kırılan testinin içinde ne varsa çevresine de sızar, siz yine küçük çocuklarınız var madem sınırlardan uzak durun, ve ülkemiz için dua edin...

Bende düğün yapacağım diye endişeliyim.Azcık sabretsinler ekimi beklesinler değil mi?

Ne günlere kaldık.Merak etmeyin hanımefendi savaş çıkarsa antalya ya kadar gelene kadar siz 2 kulaç atarsınız denizde de 1 sene beklediğinize değer öyle teselli edin sizde kendinizi canım.

Boşverin kaosu savaşı ölenleri yaralananları halkın düştüğü durumu bikinilerde %70 e varan indirim var siz onun stoğunu yapın neme lazım sizin bedeninize göre kalmaz:S

Eylül arkadaşım cok anlayislisin maşallah. 2 çocuğum var defim onları doyuramayip zarar gormelerinden korkuyorum dedim. Olmekten korkuyorum demedim. Yazik gerçekten okaui bu şekilde saptirmaniz. Vatan millet diye saldirsinlar olsun çocuklarımız. Ozsman esadin yaptigida dogru " adam vatani ugruna çocukları katletti" .

Ben size psikolojik olarak günlük hayatımı cok etkiledi benmi abarttimki diyorum. Sutum bile azaldi. Daha lohusalik depresyonundan cikamadim. 45 gunluguz. Olayı nasol anli y orsunuz yaaa. Sacmaladiniz arkadaşlar. Savad olursa yuzemem guneslenemem d e miyorum. Cok etkiledi gündelik hayatımı diyorum

Zirve bugün toplantı amacı ve hedefi belli, kimyasal silah atıldı iddası ile Suriye'ye de girilecek bu kaçınılmaz. İlginç olan ne aslında biliyor musunuz? 2004'de abd'de felluce'de siviller üzerinde mk77 kullanan abd şimdi ahkam kesiyor bizim çok bilen yöneticilerimizde onaylamak için orada bulunuyorlar. Budistler müslüman kardeşlerimizi işkencelere maruz tutuyor, cami çıkışlarında toplu katlediyor ama bizim derdimiz nedense sadece Suriye... Bence önce bunları ve neden bu hale geldiğimizi düşünün ki sonra endişelerinize cevap bulabilirsiniz.

Eylül arkadaşım cok anlayislisin maşallah. 2 çocuğum var defim onları doyuramayip zarar gormelerinden korkuyorum dedim. Olmekten korkuyorum demedim. Yazik gerçekten okaui bu şekilde saptirmaniz. Vatan millet diye saldirsinlar olsun çocuklarımız. Ozsman esadin yaptigida dogru " adam vatani ugruna çocukları katletti" .

merak etmeyin birtek sizin çocuklarınız zarar görmeyecek böyle bir durumda ,fakat konu içeriğiniz tatil ,1 yıldır tatil planı yapıyorum ,yollarda kalırsak diyorsunuz ya ,yahu savaş diyorsunuz yanında tatil diyorsunuz ,neresinden tutsam elimde kalıyor konu ..

bunun milli duyguların ölmesiyle bir ilgisi yok iki küçük çocuk annesi olmakla ilgisi var. anne olmakla yani. konu sahibi arkadaşım anne olduğunuz için hassasiyet duyuyorsunuz, ALLAH ın izni ile birşey olmaz, tabi çok fazla sınırlarda dolaşmamak gerekir çünkü kırılan testinin içinde ne varsa çevresine de sızar, siz yine küçük çocuklarınız var madem sınırlardan uzak durun, ve ülkemiz için dua edin...

bende anneyim canım ,böyle bir durumda ben anne olarak sadece kendi çocuklarımı değil ,tüm ülkemi ve ülkemin çocuklarını düşünür hayıflanırım ,çocuğuma yolda ne yedireceğim konusunda yada denizde yüzüp yüzemeyeceğim konusunda hayıflanmam ..umarım anlatabilmişimdir ..:19:

Uolda cocugumun yiyecegi icin de hayiflanmadim, uuzemedigim icinde hayiflanmadim. Evde bile kalsam siginagada girsem çocuklarım icin kaygilani u orum. Amlamak istemiyorsun yeni fohum yaptigim icin daha uogun duygular içerisindeyim. Esimle covuklsrimla ilgilenemez oldum ve esim cok kızıyor bu furuma. O tatil hazırlıkları yaparken, normal hayayina devam ederken herkes gibi, ama ben yatip kalkop savad düşünüyorum. Psikolojiimden bahsediyorum. Tuh ya denizede gidemicem bu sene yuzemic e m demiyorum. Panik atak oldum, evliligimide etkiledi. Sen ne diyorsun arkadaşım yaa. Heleki biride git indirim var bikini al diyor ya yazık yani. Empati bumu. Nasıl a nlayis bu. Simariklik ve cok bilmislik bu

Arkadaşlar ben suriye ile savaş çıkar bize saldırır diye çok korkuyorum. Tatile gidecegiz Bartin a yada antalyaya ve bu tatili 1 yıldır bekliyorum ama korkuyorum yollarda kalırız diye. 45 günlük bebeğim var bide 5 yaşında oğlum. Savaş olursa onlara ne yedircem icircem diye onları düşünüyorum hep. Konyada yaşıyorum. Sizce büyük bişey olurmu. Benmi abartiyorum.
abartıyosunuz...
sakin olun lütfen...
ırakta da savaş çıktı hatırlarsanız...
olan o ölen insanlara oldu..

evlatlarınızı düşünmeniz çok normal, herkes önce can sonra cananı düşünür. ben sizin yerinizde olsam şu an gitmezdim. ne olacağı belli değil. inşallah savaş çıkmaz, bir şekilde kimse zarar görmeden olay iyi bir şekilde sonuçlanır.

ya ben bir tek bende var bu korkular sanıyordum elim haber sitelerine titreyerek giriyorum. sanki savaş çıkacak tepemize bombalar yağacak kimyasal silahlar kullanılacak hepimiz sığınaklarda çocuklarımız perişan olacak diye binbir senaryo yazıyorum kafamda :S savaş demek kıtlık demek açlık demek ölüm demek Allah' ım koru bizleri. oturduğum yerde binbbir türlü sahne geçiyor gözümün önünden. henüz savaş olmadığı halde böyle duygular yaşıyoruz yıllardır işgal altındaki ülkelerdeki insanlar ne yapıyorlar nasıl uyuyorlar Allah' ım. benim gerçi çocukluğumdan beri bir savaş senaryoları yazma huyum vardır çocukken de saddam bizi bombalayacak öleceğiz diye geceleri uyuyamıyordum.

Ablacım öncelikle Rabbim analı babalı büyütsün, ne güzel bir evlat sahibi daha olmuşsunuz :)
Kaygılanmanız normal hele ki böyle bir dönemde.Ama sakin olun,vatanımız,milletimiz ve ailenizin üzerinden dualarınızı eksik etmeyin ki bu sizi rahatlatacaktır.
Böyle sert yorumlara da hiç gerek yoktu bence karşınızdaki lohusa bir bayan sonuçta böyle hassasiyet göstermesi normal.
Henüz yeni dogum yapmış, çiçeği burnunda bir anneye yapılan yorumlara lütfen dikkat edelim.
Olacak olan hepimize olacak ama inşallah böyle zor bir durumla karşılaşmayız. Rabbim korusun hepimizi inşallah.

Ben de yarınlar için plan yapamıyorum. Savaş, evinden, ülkesinden ayrılmak zorunda kalan mülteci olan insanlar.. Bugün çok şükür karnımız tok, peki ya yarın biz de bunları yaşarsak.. İnsan ister istemez endişeleniyor. Allah hepimize yardım etsin. İnşallah Suriyedeki savaş bir an önce biter.

savaş çıksında hepimiz ölelim dedim sanki ,konu sahibi 1 yıldır bu tatili bekliyorum çocuklarım yolda ne yiyecek diyor ,buna yorum yapıyorum ben, ama aldınız götürdünüz cevabı tebrikler ..

eğerki şöyle demiş olsaydı emin olun destek olurdum ve kendi korkularımdan bahsederdim ,
''arkadaşlar savaş çıkacak diye korkuyorum ,ülkem için çocuklarım için ailem vatanım için'' deseydi emin olun farklı olurdu yorumum .hiçbirimiz istemeyiz ki savaş olsun ,elbette bende gündemi takip ediyorum ve gelecek için endişelerim var ,ama emin olun bununla ilgili konu açacak olsam tatilde yollarda ne yapacağımı değil vatanımın toprağımın ülkemin insanlarının ,evlatlarımın ne yapacağını düşünür ona göre yazardım ..çok korkuyorsanız gitmeyin tatile ,evde bekleyin madem ,antalyada sizi bulan savaş konyada da bulur ..bu şehirler arası savaş değilki ortada TÜRKİYE var :72:

Konu sahibini anliyorum. Vatan millet sakarya edebiyati yapan arkadaslari da anlayamadim. Ben de bebegimi savasin ortasindami dogurucam. Ya esimi de babami da kardesimi de askere alirlarsa, ya bu hic de istemedigimiz halde bu kararin ortasinda kalirsak diye korkuyorum. Savasa ben karar vermiyorum. Kim karar veriyorsa kendi evladini gondersin cepheye. Evltlarimiza dokunmasin.

tövbe bismillah eşin kardeşin oğlun sınırda asker olsa haklısın valla dicemde sen tatile gidicem ben yollarda sürünürmüyüm diyosun.

Bir şey dicem bilmiyorum farkında mısınız ama Suriye'de Mısır'da Arakan'da Doğu Türkistan'da yanı başımızda ölenler paramparça olanlar işkence görenler insan! Senin gibi! Senin çocukların gibi! Hiç biri acaba tatile gitsek mi diye düşünmüyordur umarım.

Bir anneye hiç yakıştıramadım. Büyük bencillik :45:

Tatiliniz bozulur diye savaş çıkmasını istemiyor musunuz yani?

Eşim hatay'da asker. ben de korkuyorum olası bir saldırıda bizim ülkemiz de işin içine çekilecek ve olan yine askerimize, halkımıza olacak diye.

bende dogurmak ıstemem bebegımı savasın ortasında kimse savaş istemez ama tatile gidecem 1 ay sonra olsun demek ben oldukten sonra kopsun kıyamet bana ne demek gibi sanırım peki geride kalanlar o kıyametin ortasında kalacaklar o savaşı derinden yaşayacaklar batıdayım bişey olmaz diye dusunmeek lazım Allah savaştan korusun

Back
X