- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
Kızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorumhemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...
korktugun sürece
hatta o bilmem neler varya musallat olan mahluklar
onlar senin korktugunu anladıgı sürece korkuların devam eder
yırt kendini kabugundan çık kimse senle ugraşmaz
sıkıyosa gelsinler beni korkutsunlar
ağızlarını burunlarını dağıtırım