• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Korkuyorum... :(

Kızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorum :KK43: hemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...

korktugun sürece
hatta o bilmem neler varya musallat olan mahluklar
onlar senin korktugunu anladıgı sürece korkuların devam eder
yırt kendini kabugundan çık kimse senle ugraşmaz
sıkıyosa gelsinler beni korkutsunlar
ağızlarını burunlarını dağıtırım :KK67:

Çok düşünüyorsunuz bunları sanırım ondan..
Bende de eskiden çok olurdu daha çok geceleri, gündüzleri çok nadir olmuştur olduysa, bir şeyler yüzünden olduğunu sanmıyorum. Zamanla geçti, yine de karanlıkta uyumayı pek tercih etmem ama bazen karanlık olsa da düşünmem öyle pek, sıkıntı olmuyor. Sadece bir hikaye duyarım film izlerim ya da bi anda aklıma düşüverir o zaman uyumam zorlaşır biraz...
Hareket durumlarını siz öyle sanıyor olabilir misiniz? Bir yerden hafif bir esinti falan geliyordur? Ya da bir eşya yamuk duruyordur o an düzelmiştir, bir şişeye bastırırız çöker hani sonra zaman geçer bi anda ses gelir düzelir, onun gibi şeyler.
Bu ceket olayı falan da olurdu bana da biz korkumuzdan benzettiğimiz için öyle geliyor.

Ayrıca, bir şey varsa da siz korktukça, düşündükçe kötü olur diye düşünüyorum.

Çok düşünüyorsunuz bunları sanırım ondan..
Bende de eskiden çok olurdu daha çok geceleri, gündüzleri çok nadir olmuştur olduysa, bir şeyler yüzünden olduğunu sanmıyorum. Zamanla geçti, yine de karanlıkta uyumayı pek tercih etmem ama bazen karanlık olsa da düşünmem öyle pek, sıkıntı olmuyor. Sadece bir hikaye duyarım film izlerim ya da bi anda aklıma düşüverir o zaman uyumam zorlaşır biraz...
Hareket durumlarını siz öyle sanıyor olabilir misiniz? Bir yerden hafif bir esinti falan geliyordur? Ya da bir eşya yamuk duruyordur o an düzelmiştir, bir şişeye bastırırız çöker hani sonra zaman geçer bi anda ses gelir düzelir, onun gibi şeyler.
Bu ceket olayı falan da olurdu bana da biz korkumuzdan benzettiğimiz için öyle geliyor.

Ayrıca, bir şey varsa da siz korktukça, düşündükçe kötü olur diye düşünüyorum.
canım çok çok haklısın mesela su şişesi vs düzelince çıt diye ses çıkarır ya çok kokuyorum o tür şeylerden bunlar hep düşünmekten oluyor hergün aklımdan geçen şeylere bakarmsın ya gelirse ! ya beni korkutursa ! ya şöyle ya böyle diye düşüne düşüne beynime yer etti artık. sonuç olarak da bu korkular kalıverdi bende.

hmm o zaman bende de anksiyete gibi birşey var .ama bu korku beni psikolağa götürecek gibi görünüyor .
herhangi bir korku veya kaygı, gündelik yaşamını etkileyecek seviyeye geldiyse gitmen lazım.

konu sahibi lütfen sen üstüne alınma aynı şeyleri zaman zAMAN ben de yaşarım ,anlıyorum kaygını..ama daha dün benzer bir konu dine kaydı ve konu kapatıldı ..böyle kaygıları çok fazla hissediyorsanız uzmanla görüşün ben de gece gözümü açınca ceket vs başka şekillere benzettiğim olur bu benim yanılsamam der dua eder yatarım bende işe yarar :KK66:

psikoloji meraklısı biri olarak bana kalırsa psikolojik bi rahatsızlığınız var gibi, belki başlangıcı falan vardır.. Sadece çay olayını gözünüzde çok büyüttüğünüzden dolayı bilinçaltınız sizinle oynuyo olabilir :) Siz dualarınızı okuyup öyle yapın herşeyinizi, çay mevzusunu da çok takmayın, bundan sonra gece de çay falan dökmeyin olsun bitsin :)..

genede, eğer bu durum bi süre daha devam ederse bir psikiyatristle görüşün..

Korkularınızla gördüklerinizi birbiriyle eşleştirmeye çalışıyor zihniniz. Çok düşünüp gözünüzde büyüttüğünüz için oluyor bence. Psikolojik bir sorununuz yoktur belki, ama en azından bilinçaltınızdaki korkulardan kurtulabilmek ya da duyduklarınızım etkisinden kurtulmak için bir psikoloğa görünebilirsiniz.

canım çok çok haklısın mesela su şişesi vs düzelince çıt diye ses çıkarır ya çok kokuyorum o tür şeylerden bunlar hep düşünmekten oluyor hergün aklımdan geçen şeylere bakarmsın ya gelirse ! ya beni korkutursa ! ya şöyle ya böyle diye düşüne düşüne beynime yer etti artık. sonuç olarak da bu korkular kalıverdi bende.

Evet geceleri yada sessizlik anında evde kimse yoksa vs seslere hassaslık da artıyor.
Bir de gece lambalarını sevmezdim, bir kere kırmızı taktık daha fena gelmişti : )
Bu foruma girene kadar anksiyete, obsession falan bilmiyordum ben ama bakınca şöyle bi ilerlemeden sorun halini almadan atlatmışım gibi geldi bazı şeyleri.. :KK64:
Telkinler verin kendinize, ilginizi başka yönlere vermeli başka şeyler düşünmelisiniz, bi anda hiç bir şey düşünmeden amaaan nolacak deyin geçin mesela vs... eğer olmazsa ciddileşirse gidersiniz doktora o_O
Dualar okuyun inşallah iyi olursunuz.

Kızlar, başlıktanda belirttiğim gibi çok korkuyorum :KK43: hemen uzatmadan başlamak istiyorum. Kızlar mesela ben lavoboya girince sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum. Tuvaletten çıktıktan sonra sanki kapının kenarından biri bana böö yapıcakmış gibi oluyorum sanki heryerde birileri var çok korkuyorum kızlar hele de geceleri.. halisilasyon görüyor gibiyim ama bilmiyorum geceleri gözlerimi açtığımda kapıda asılı olan ceketleri çok tuhaf görüyorum dolabımın üstünde bir havlu var kenarı görünüyor sanki biri eğilip nbana bakıyor gibi hissediyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar... şöyle birey duymuştum bilmiyorum öylemiydi ama onların yalancısıyım akşamları çay dökünce bilmem neler musallat mı oluyormuş gibi şeyler duymuştum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Biz akşamları genellikle çay içeriz eşimle sofrayı kaldırınca çayı da döküyorum. biran bundan şüphelendim bu çok saçma gelebilir ama bilemiyorum bütün bunlar neden ? geceleri çok geç yatıyorum uykum gelmek bilmiyor . arkadaşlar çay hurafe onuda geçtim artık bütün bunlar neden sanki hep birileri var beni korkutmak istiyorlar kızlar ne olur yardım edin...
Canim sicak bisey dokunce Besmele cek mutlaka ayetul kursi ve nas sürelerini surekli oku hoca falan varsa korku icin bi mudka yaptir bence bide düşünmemeye calis düşündükçe daha da buyur ayni durum bendede vardi bu dediklerimi yaptım çok şükür iyiyim şimdi inşallah sende iyi olursun

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

konunuzu 2 madde sebebiyle kapatıyorum. bilginize..

Back
X