çok korkuyorum :(

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.692
72.973
798
41
kızlar eşim beşiktaş stadının açılışına gitti istanbula
çok korkuyorum, lanet olasıca terör olaylarından dolayı çok tedirginim
biliyorum çoğunluğunuz saçmaladığımı düşünüyor ama elimde değil
faceden takip ediyorum şimdiden çok kalabalık tam o pisliklere göre bi kalabalık
Allahım sen koru başta eşim olmak üzere herkesi
şu pisliklerin elini kolunu bağla defolsun gitsinler artık ülkemizden, dünyadan silinsin varlıkları
bu korkuyla daha ne kadar yaşanır ki

Allah korusun canım.Önlemler alınmıştır merak etme sen.
amin canım
eşim de öyle dedi ama ne biliyim işte eşimin eniştesinin bi lafı çıkmıyor iyilik yapmak zordur ama kötülük kolaydır, kötülük yapmak istersen zaman da fırsat da bulursun demişti
aklım orada hep, kafamı başka bişeye veremiyorum

Sehitler ölünce bi ton laf yapiyoruz gezi eylemlerine katilanlara. Ancak kendimiz sehitler icin yapilan yuruyuslere gitmeyiz ama besiktas icin taaa nerden stada gideriz. Sacmalamissin bence madem oyle otursun evinde

Biz normal zamanda Kızılay’a falan giderken bile çok tedirgin oluyoruz. Gitmek istemiyoruz. Önceden tenhalarda gezmeye korkarken şimdi kalabalıklarda gezmeye korkuyoruz.

Sehitler ölünce bi ton laf yapiyoruz gezi eylemlerine katilanlara. Ancak kendimiz sehitler icin yapilan yuruyuslere gitmeyiz ama besiktas icin taaa nerden stada gideriz. Sacmalamissin bence madem oyle otursun evinde
ne diyosun sen ya ne vicdansız bi insansın sen ben ne haldeyim sen ne diyosun
nerden biliyorsun nereye ne zaman ne için katıldığımızı asıl sen saçmalamışsın git işine Allahını seversin

Biz normal zamanda Kızılay’a falan giderken bile çok tedirgin oluyoruz. Gitmek istemiyoruz. Önceden tenhalarda gezmeye korkarken şimdi kalabalıklarda gezmeye korkuyoruz.
sorma ya ben kolejde çalışıyorum her gün işten çıkıp eve gidene kadar bin korku yaşıyorum
eve girince şükrediyorum bugünü de atlattım diye

Saçmalamak mı.canım korkmakta okadar haklısınki.ama merak etme Allahın izniyle sağ salim döner.bizde annemle ayda bir iki ayda bir pazar alışverişi keyfi için sırf istanbula giderdik.artık korkudan gidemiyoruz .üç kuruşluk keyiflerin içine edildi malesef..

ne diyosun sen ya ne vicdansız bi insansın sen ben ne haldeyim sen ne diyosun
nerden biliyorsun nereye ne zaman ne için katıldığımızı asıl sen saçmalamışsın git işine Allahını seversin
Kusura bakma bu kadar cok celallencegini sanmamistim :) ayrica vicdansiz bi insan deilim bazen insanlar teroristlerin nereyi patlatacagini tahmin ede ede giderler ölüme. Allah esini korusun ne diyim

sorma ya ben kolejde çalışıyorum her gün işten çıkıp eve gidene kadar bin korku yaşıyorum
eve girince şükrediyorum bugünü de atlattım diye

Önceden hatırlar mısın 90 ları. Ben 97-98 civarı dershaneye gidiyordum. Zafer Dershanesi… Dersten çıkardık hemen o metroların bağlandığı yer, Karanfil Çarşı’ndan itibaren iğne at yere düşmezdi. Eylem olurdu ama su damlası bile geçmezdi. Bu kalabalıktan bir tek trafiği tıkadıkları için nefret ederdik bir an önce eve gidelim de ders çalışalım diye.. Hiç bomba patlayacak korkumuz olmadı. Ne hale geldik.

amin canım
işe gidip gelirken bile korkar olduk
utanmasam burnumu çıkarmayacağım evden dışarı

Korkmakta haklisiniz ve acikcasi ben esimi gondermedim.
Surekli Mecidiyekoy, Nişantaşı, Beyazıt vs merkezi yerlerde bulunmak zorundayim ve mecbur kalmasam hicbirine gitmem.

evet evet
bilmezdik ki bu korkuları
eylem olsa bile kalabalığından bıkardık
şimdi azıcık kılığı kıyafeti bozuk birini görelim acaba bombacı mı korkusu yaşar olduk
çok sevdiğim tunalıya gidemez oldum
kızılaydan geçerken yüreğim ağzımda geçiyorum
ama eşime dinletemiyorum
önlem alınmıştır bişe olmaz diye diye gitti
ankarada da böyle bişe olmaz deyip duruyor onun adına ben korkuyorum offffffff offffffffffffff

Korkmakta haklisiniz ve acikcasi ben esimi gondermedim.
Surekli Mecidiyekoy, Nişantaşı, Beyazıt vs merkezi yerlerde bulunmak zorundayim ve mecbur kalmasam hicbirine gitmem.
ben de çok dedim gitme bak terör olayları yaygınlaştı çok kalabalık olacak
bi daha stat açılışı mı göreceğim önlemler alınmıştır merak etme bişe olmaz diye diye gitti

ben de saçmaladığını düşünmüyorum ama bu durumda yapılacak çok fazla bir şey yok bence. en azından bizim şahsi tepkilerimiz dışında yapabileceğimiz çok fazla bir şey yok.
ben da ankarada yaşıyorum ve normal hayatıma devam ediyorum. kızılaya da gidiorm tunalıya da. avm.ye de giriyorum.. hiçbir şekilde bunlara pabuç bırakıp normal hayattan kopmayacağım. korkmuyorum da.. çünkü korkunun ecele faydası yok. çocuğum da var ama yine de korkmuyorum çünkü müdahale edebileceğimiz bir durum yok maalesef.
biraz daha sesimizi çıkarmalıyız tepkilerimizi göstermeliyiz diye düşünüyorum.

ben çok fazla etkilendim biliyorum, tepkilerim normal değil, ben cesur olamıyorum hayattan kopardım kendimi elimden gelse sevdiğim herkesi de koparacağım ama olmuyor işte
bu kabus biter mi bi gün acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…