- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
amin canımAllah korusun canım.Önlemler alınmıştır merak etme sen.
korkularımda haklıyım di miben saçmaladığını düşünmedim.
kızlar eşim beşiktaş stadının açılışına gitti istanbula
çok korkuyorum, lanet olasıca terör olaylarından dolayı çok tedirginim
biliyorum çoğunluğunuz saçmaladığımı düşünüyor ama elimde değil
faceden takip ediyorum şimdiden çok kalabalık tam o pisliklere göre bi kalabalık
Allahım sen koru başta eşim olmak üzere herkesi
şu pisliklerin elini kolunu bağla defolsun gitsinler artık ülkemizden, dünyadan silinsin varlıkları
bu korkuyla daha ne kadar yaşanır ki
ne diyosun sen ya ne vicdansız bi insansın sen ben ne haldeyim sen ne diyosunSehitler ölünce bi ton laf yapiyoruz gezi eylemlerine katilanlara. Ancak kendimiz sehitler icin yapilan yuruyuslere gitmeyiz ama besiktas icin taaa nerden stada gideriz. Sacmalamissin bence madem oyle otursun evinde
Belki polistir gorevli olarak gitmistir.Sehitler ölünce bi ton laf yapiyoruz gezi eylemlerine katilanlara. Ancak kendimiz sehitler icin yapilan yuruyuslere gitmeyiz ama besiktas icin taaa nerden stada gideriz. Sacmalamissin bence madem oyle otursun evinde
sorma ya ben kolejde çalışıyorum her gün işten çıkıp eve gidene kadar bin korku yaşıyorumBiz normal zamanda Kızılay’a falan giderken bile çok tedirgin oluyoruz. Gitmek istemiyoruz. Önceden tenhalarda gezmeye korkarken şimdi kalabalıklarda gezmeye korkuyoruz.
açılışa gitti esim yazmis. Polis olarak gitti dememisBelki polistir gorevli olarak gitmistir.
Kusura bakma bu kadar cok celallencegini sanmamistim :) ayrica vicdansiz bi insan deilim bazen insanlar teroristlerin nereyi patlatacagini tahmin ede ede giderler ölüme. Allah esini korusun ne diyimne diyosun sen ya ne vicdansız bi insansın sen ben ne haldeyim sen ne diyosun
nerden biliyorsun nereye ne zaman ne için katıldığımızı asıl sen saçmalamışsın git işine Allahını seversin
sorma ya ben kolejde çalışıyorum her gün işten çıkıp eve gidene kadar bin korku yaşıyorum
eve girince şükrediyorum bugünü de atlattım diye
amin canımSaçmalamak mı.canım korkmakta okadar haklısınki.ama merak etme Allahın izniyle sağ salim döner.bizde annemle ayda bir iki ayda bir pazar alışverişi keyfi için sırf istanbula giderdik.artık korkudan gidemiyoruz .üç kuruşluk keyiflerin içine edildi malesef..
evet evetÖnceden hatırlar mısın 90 ları. Ben 97-98 civarı dershaneye gidiyordum. Zafer Dershanesi… Dersten çıkardık hemen o metroların bağlandığı yer, Karanfil Çarşı’ndan itibaren iğne at yere düşmezdi. Eylem olurdu ama su damlası bile geçmezdi. Bu kalabalıktan bir tek trafiği tıkadıkları için nefret ederdik bir an önce eve gidelim de ders çalışalım diye.. Hiç bomba patlayacak korkumuz olmadı. Ne hale geldik.
ben de çok dedim gitme bak terör olayları yaygınlaştı çok kalabalık olacakKorkmakta haklisiniz ve acikcasi ben esimi gondermedim.
Surekli Mecidiyekoy, Nişantaşı, Beyazıt vs merkezi yerlerde bulunmak zorundayim ve mecbur kalmasam hicbirine gitmem.
ben çok fazla etkilendim biliyorum, tepkilerim normal değil, ben cesur olamıyorum hayattan kopardım kendimi elimden gelse sevdiğim herkesi de koparacağım ama olmuyor işteben de saçmaladığını düşünmüyorum ama bu durumda yapılacak çok fazla bir şey yok bence. en azından bizim şahsi tepkilerimiz dışında yapabileceğimiz çok fazla bir şey yok.
ben da ankarada yaşıyorum ve normal hayatıma devam ediyorum. kızılaya da gidiorm tunalıya da. avm.ye de giriyorum.. hiçbir şekilde bunlara pabuç bırakıp normal hayattan kopmayacağım. korkmuyorum da.. çünkü korkunun ecele faydası yok. çocuğum da var ama yine de korkmuyorum çünkü müdahale edebileceğimiz bir durum yok maalesef.
biraz daha sesimizi çıkarmalıyız tepkilerimizi göstermeliyiz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?