- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
ben üzüldüm ölmesine..bu kadar kolay olmamalıydı sonu..hergünü ölmekten beter yıllarca yaşasın isterdim..Suphi serefs.zi gebermis. Bakin dunyada guzel seyler de oluyor. Icinizi ferah tutun..
çok haklısınız..kalabalık yerlerde aklım gidiyor benimde..Allahım hepimizi korusun..yukarda bir arkadaş yazmış bunlar iyi günlerimiz diye..bencede öyle..kızlar eşim beşiktaş stadının açılışına gitti istanbula
çok korkuyorum, lanet olasıca terör olaylarından dolayı çok tedirginim
biliyorum çoğunluğunuz saçmaladığımı düşünüyor ama elimde değil
faceden takip ediyorum şimdiden çok kalabalık tam o pisliklere göre bi kalabalık
Allahım sen koru başta eşim olmak üzere herkesi
şu pisliklerin elini kolunu bağla defolsun gitsinler artık ülkemizden, dünyadan silinsin varlıkları
bu korkuyla daha ne kadar yaşanır ki
ne güzel anlatmışsınız o günleri..o zamanlar Karanfilde Dost kitap evinde takılmak ne büyük zevkti benim için..hayatımızdaki güzel olan şeyleri teker teker kaybediyoruz..kendim için değil ama çocuklarımız için çok endişeliyim..hayat onlar için bizim kadar güzel olmayacak gibime geliyor..Önceden hatırlar mısın 90 ları. Ben 97-98 civarı dershaneye gidiyordum. Zafer Dershanesi… Dersten çıkardık hemen o metroların bağlandığı yer, Karanfil Çarşı’ndan itibaren iğne at yere düşmezdi. Eylem olurdu ama su damlası bile geçmezdi. Bu kalabalıktan bir tek trafiği tıkadıkları için nefret ederdik bir an önce eve gidelim de ders çalışalım diye.. Hiç bomba patlayacak korkumuz olmadı. Ne hale geldik.
Gerektiginde gerektigi yere giderim canim. Sehitler icinde hergunumu weirrim. Gereksiz seyler yok stadmis yok acilismis karnimizi doyurmuyorPardon siz 24 saat sadece şehit yürüyüşlerine mi katılıyorsunuz alışverişe, okula, avm ye, sinemaya falan gitmiyor musunuz?
Eşin seni takmamis iste gitmisbi de beni benden iyi bilirmiş gibi ne yapıp ne yapmadığımı yazmış
neye kime laf ettiğimi bile bilmiş baksana
kızlar eşim beşiktaş stadının açılışına gitti istanbula
çok korkuyorum, lanet olasıca terör olaylarından dolayı çok tedirginim
biliyorum çoğunluğunuz saçmaladığımı düşünüyor ama elimde değil
faceden takip ediyorum şimdiden çok kalabalık tam o pisliklere göre bi kalabalık
Allahım sen koru başta eşim olmak üzere herkesi
şu pisliklerin elini kolunu bağla defolsun gitsinler artık ülkemizden, dünyadan silinsin varlıkları
bu korkuyla daha ne kadar yaşanır ki
ne güzel anlatmışsınız o günleri..o zamanlar Karanfilde Dost kitap evinde takılmak ne büyük zevkti benim için..hayatımızdaki güzel olan şeyleri teker teker kaybediyoruz..kendim için değil ama çocuklarımız için çok endişeliyim..hayat onlar için bizim kadar güzel olmayacak gibime geliyor..
ille karın doyuran şeyler yapılmıyor yaşamda... spor, sanat, sinema, tiyatro, kitap, eğlence dünyası.. her şeyden el etek çekelim, hayatı durduralım, sonra korkumuzla bizi koyun gibi rahat rahat güdüp de memlekette istedikleri gibi at koştursunlar...Gerektiginde gerektigi yere giderim canim. Sehitler icinde hergunumu weirrim. Gereksiz seyler yok stadmis yok acilismis karnimizi doyurmuyor
Aminn Can'ım Allah hepsinin hepinizin hepimizin yardımcısı olsunEşim polis ben senin yaşadığın bu korkuyu her saniye yaşıyorum. Allah yardım etsin önce polislerimize sonra eşlerine.
Amin canım sağ salim eve dönselerdiBenim eşimde gitti canım.Bende tedirginim çok.Baya bunalttım sabah dikkat et diye.Allaha emanet olsunlar.Bu korkuları yaşıyor olmamız ne kötü.
Sen ne kadar kötü kalpli bi kadınsınEşin seni takmamis iste gitmisbesiktasa yenildin be guzelim orasini sen dusun artik
Ayrıca bayan zeka küpü benim derdim eşimin beni takmayıp maça gitmesi değil o yüzden yanlış yerlerden vurmaya kalkıyorsun ama işte laf sokmak yaralamaya çalışmak bile belli bi zeka ister o da herkes de yok ne yazık kiEşin seni takmamis iste gitmisbesiktasa yenildin be guzelim orasini sen dusun artik
Siz polemiğe girmeyin aman, ban yersiniz. zaten kaygılısınız... bir de bu mesajlarla hiç yormayın kendinizi .Ayrıca bayan zeka küpü benim derdim eşimin beni takmayıp maça gitmesi değil o yüzden yanlış yerlerden vurmaya kalkıyorsun ama işte laf sokmak yaralamaya çalışmak bile belli bi zeka ister o da herkes de yok ne yazık ki
Önceden hatırlar mısın 90 ları. Ben 97-98 civarı dershaneye gidiyordum. Zafer Dershanesi… Dersten çıkardık hemen o metroların bağlandığı yer, Karanfil Çarşı’ndan itibaren iğne at yere düşmezdi. Eylem olurdu ama su damlası bile geçmezdi. Bu kalabalıktan bir tek trafiği tıkadıkları için nefret ederdik bir an önce eve gidelim de ders çalışalım diye.. Hiç bomba patlayacak korkumuz olmadı. Ne hale geldik.
Haklısınız sinir bozmaya çalışıyor aklıncaSiz polemiğe girmeyin aman, ban yersiniz. zaten kaygılısınız... bir de bu mesajlarla hiç yormayın kendinizi .
Klavye kahramanligi yapmiyorum canim. Bugun izledim haberlerde besiktas taraftarlarina biber gazi tazikli su sikmislar. Ordaki insanlara aciyorum konu sahibinin esinede aciyorum. Numarani ozelden yaz bi konusalim bakalim kim klavye artistligi yapiyomus. Benim kimseden korkum yok hani anladin mi???Sen ne kadar kötü kalpli bi kadınsın
Yok bi de şehitlerimizi düşünürmüş gibi ahkam kesiyorsun
Yazık senin gibi zihniyetlere
İğrendim senden Allah asıl senin gibilerden korusun hepimizi
Boş boş atıp tutmakla olmuyor şehitlere üzülmek, ölenler için bişeler yapıyor olmak, sesini duyurmak istemek sağlam bi yürek ve vicdan gerekiyor ve sende ne yazık ki bunlardan eser yok
O yüzden buraya gelip atıp tutma klavye kahramanlığı yapma kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?