çok korkuyorum :(

çok haklısınız..kalabalık yerlerde aklım gidiyor benimde..Allahım hepimizi korusun..yukarda bir arkadaş yazmış bunlar iyi günlerimiz diye..bencede öyle..

ne güzel anlatmışsınız o günleri..o zamanlar Karanfilde Dost kitap evinde takılmak ne büyük zevkti benim için..hayatımızdaki güzel olan şeyleri teker teker kaybediyoruz..kendim için değil ama çocuklarımız için çok endişeliyim..hayat onlar için bizim kadar güzel olmayacak gibime geliyor..

Pardon siz 24 saat sadece şehit yürüyüşlerine mi katılıyorsunuz alışverişe, okula, avm ye, sinemaya falan gitmiyor musunuz?
Gerektiginde gerektigi yere giderim canim. Sehitler icinde hergunumu weirrim. Gereksiz seyler yok stadmis yok acilismis karnimizi doyurmuyor

Korku yüzünden hayatımızı durdurduğumuzda terör amacına ulaşmış oluyor ne yazık ki. Evet malesef hepimiz korkuyoruz kalabalıklara girmekten, ama nereye kadar, hayat devam ediyor bir şekilde... İçini ferah tutmaya çalış, zaten bu tarz stadlar vs güvenlik daha sıkı, her maçta bombalar patlar öyle olmasa ille arena açılışı olmasına gerek yok. Maçlar hep kalabalıktır, hele ki derbiler falan değil mi, bir olay çıkmadı hiç bugüne kadar da, çok şükür...
Böyle düşünmeye çalış.. Kaygılarını besleme, olmuştu, olur diye düşünme, başka şeylerle oyalanmaya çalış böyle durumlarda...

Ah canın ankara, çocukluğum, dersane ve üniversite yıllarım, dost, karanfil, konur, canım yüksel....
o günlere dönebilsek keşke...

Gerektiginde gerektigi yere giderim canim. Sehitler icinde hergunumu weirrim. Gereksiz seyler yok stadmis yok acilismis karnimizi doyurmuyor
ille karın doyuran şeyler yapılmıyor yaşamda... spor, sanat, sinema, tiyatro, kitap, eğlence dünyası.. her şeyden el etek çekelim, hayatı durduralım, sonra korkumuzla bizi koyun gibi rahat rahat güdüp de memlekette istedikleri gibi at koştursunlar...
aksine güçlü olma zamanı, korksak da kuyruğu affedersiniz tabiri caizse dik tutma zamanı. ben öyle düşünüyorum!

Eşin seni takmamis iste gitmis besiktasa yenildin be guzelim orasini sen dusun artik
Sen ne kadar kötü kalpli bi kadınsın
Yok bi de şehitlerimizi düşünürmüş gibi ahkam kesiyorsun
Yazık senin gibi zihniyetlere
İğrendim senden Allah asıl senin gibilerden korusun hepimizi
Boş boş atıp tutmakla olmuyor şehitlere üzülmek, ölenler için bişeler yapıyor olmak, sesini duyurmak istemek sağlam bi yürek ve vicdan gerekiyor ve sende ne yazık ki bunlardan eser yok
O yüzden buraya gelip atıp tutma klavye kahramanlığı yapma kimseye

Eşin seni takmamis iste gitmis besiktasa yenildin be guzelim orasini sen dusun artik
Ayrıca bayan zeka küpü benim derdim eşimin beni takmayıp maça gitmesi değil o yüzden yanlış yerlerden vurmaya kalkıyorsun ama işte laf sokmak yaralamaya çalışmak bile belli bi zeka ister o da herkes de yok ne yazık ki

Siz polemiğe girmeyin aman, ban yersiniz. zaten kaygılısınız... bir de bu mesajlarla hiç yormayın kendinizi .

aynı zamanlarda mı dershaneye gitmişiz ne

ama bir ara karanfilin girişinde pasajın üstünde bir kafe patlamıştı 2000li yılların başı idi galiba

90 ların başında da tüm çöp bidonlarını kaldırmışlardı çöpleri çantaya tıkma alışkanlığım o zamandan yadigar diye anlattım geçen burada gençlere

sonra biz orta sonda iken yani 1994-1995 bizim lise sonda bir kız patlamıştı otobüste, yılbaşı gecesi

kimi engel olmaya çalışırken demişti kimi o kendi bomba idi vs vs

onlar da kötüydü bunlar da ama biz balık hafızalı bir toplumuz yarın hepsinin unuturuz sandığa gidince

Klavye kahramanligi yapmiyorum canim. Bugun izledim haberlerde besiktas taraftarlarina biber gazi tazikli su sikmislar. Ordaki insanlara aciyorum konu sahibinin esinede aciyorum. Numarani ozelden yaz bi konusalim bakalim kim klavye artistligi yapiyomus. Benim kimseden korkum yok hani anladin mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…