çok korkuyorum :(

90'larda buralarda millet birbirini kesiyodu yalniz
Tabi suan 90'larda gormediklerimi gordum. 2015-2016 solladi o yillari.

ben çok fazla etkilendim biliyorum, tepkilerim normal değil, ben cesur olamıyorum hayattan kopardım kendimi elimden gelse sevdiğim herkesi de koparacağım ama olmuyor işte
bu kabus biter mi bi gün acaba?

sana bitse başkasına bitmeyecek. her gün sadece sayı olarak bildiğimiz şehitlerimiz geliyor bence bu bile ayaklanmamız için yeterli olmalı ama yetmiyor. herkes bekliyor ki sıra benim haneme gelsin. korkmakla olacak iş değil tepki göstermek lazım. bi canımız var öleceğiz bu kadar korkuya onun için gerek yok. endişe edersem evladım için ederim benden sonra ne olur die o kadar.
susturulmuş bir halk olduk pıstırılmış korkutulmuş.. rezillik üstüne rezillik yaşıyor ama yine de susuyoruz.
allah sonumuzu hayretsin..

allah korusun kötü düşünceyi çağırma

amin
zaten dileğim hepimiz için ülkemiz için dünya için bu kabusun bitmesi
benim de en büyük korkum bize bişe olursa kızım ne yapar tek olsam ölmekten bu kadar korkmam inan

Sehitler ölünce bi ton laf yapiyoruz gezi eylemlerine katilanlara. Ancak kendimiz sehitler icin yapilan yuruyuslere gitmeyiz ama besiktas icin taaa nerden stada gideriz. Sacmalamissin bence madem oyle otursun evinde
Pardon siz 24 saat sadece şehit yürüyüşlerine mi katılıyorsunuz alışverişe, okula, avm ye, sinemaya falan gitmiyor musunuz?

Bilet bulabilseydik biz de gidecektik. Nereye kadar kaçabiliriz ki? Dua edin siz. Dua ederek bekleyin. Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah.

bi de beni benden iyi bilirmiş gibi ne yapıp ne yapmadığımı yazmış
neye kime laf ettiğimi bile bilmiş baksana
Ankara'dasın bir de sen, kaç patlama oldu orada ben bu kadar hassas ve korkuyorken senin endişelenmen hiçte saçma değil. Rabbim korusun memleketimizi, inşallah sağ salim döner eşin

Ben inadına kalabalık yerde geziyorum,inadına eve tıkılmıyorum.

Ben son haftalarıma kadar çalışırım derken işim merkezi yerde diye korkumdan 35.haftamda izne ayrılıp eve kapanmıştım.
Doğru değil belki biliyorum ama hamile hamile riske atmak istememiştim kendimi.
Allah hepsini kahretsin.

ne güzel cesursun sen
ben korkuyorum her geçen gün de azalmıyor ne yazık ki
Bak sana bir fıkra kopyalayayım. Ecel geldiyse ne yapsan faydasız;

Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.

Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der

temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der

azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten

öyle vademiz dolduysa kaçmak işe yaramaz ama...
ama işteee off

Ben de çok pimpirikliyim bu konuda.
Sonuna kadar haklısınız.
Otursam kurarım da kurarım.
Müthiş senaryolar çıkarırım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…