- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Jasminium84
-
90'larda buralarda millet birbirini kesiyodu yalnizÖnceden hatırlar mısın 90 ları. Ben 97-98 civarı dershaneye gidiyordum. Zafer Dershanesi… Dersten çıkardık hemen o metroların bağlandığı yer, Karanfil Çarşı’ndan itibaren iğne at yere düşmezdi. Eylem olurdu ama su damlası bile geçmezdi. Bu kalabalıktan bir tek trafiği tıkadıkları için nefret ederdik bir an önce eve gidelim de ders çalışalım diye.. Hiç bomba patlayacak korkumuz olmadı. Ne hale geldik.
ben çok fazla etkilendim biliyorum, tepkilerim normal değil, ben cesur olamıyorum hayattan kopardım kendimi elimden gelse sevdiğim herkesi de koparacağım ama olmuyor işte
bu kabus biter mi bi gün acaba?
allah korusun kötü düşünceyi çağırmakızlar eşim beşiktaş stadının açılışına gitti istanbula
çok korkuyorum, lanet olasıca terör olaylarından dolayı çok tedirginim
biliyorum çoğunluğunuz saçmaladığımı düşünüyor ama elimde değil
faceden takip ediyorum şimdiden çok kalabalık tam o pisliklere göre bi kalabalık
Allahım sen koru başta eşim olmak üzere herkesi
şu pisliklerin elini kolunu bağla defolsun gitsinler artık ülkemizden, dünyadan silinsin varlıkları
bu korkuyla daha ne kadar yaşanır ki
sana bitse başkasına bitmeyecek. her gün sadece sayı olarak bildiğimiz şehitlerimiz geliyor bence bu bile ayaklanmamız için yeterli olmalı ama yetmiyor. herkes bekliyor ki sıra benim haneme gelsin. korkmakla olacak iş değil tepki göstermek lazım. bi canımız var öleceğiz bu kadar korkuya onun için gerek yok. endişe edersem evladım için ederim benden sonra ne olur die o kadar.
susturulmuş bir halk olduk pıstırılmış korkutulmuş.. rezillik üstüne rezillik yaşıyor ama yine de susuyoruz.
allah sonumuzu hayretsin..
aminnallah korusun kötü düşünceyi çağırma
Pardon siz 24 saat sadece şehit yürüyüşlerine mi katılıyorsunuz alışverişe, okula, avm ye, sinemaya falan gitmiyor musunuz?Sehitler ölünce bi ton laf yapiyoruz gezi eylemlerine katilanlara. Ancak kendimiz sehitler icin yapilan yuruyuslere gitmeyiz ama besiktas icin taaa nerden stada gideriz. Sacmalamissin bence madem oyle otursun evinde
bi de beni benden iyi bilirmiş gibi ne yapıp ne yapmadığımı yazmışPardon siz 24 saat sadece şehit yürüyüşlerine mi katılıyorsunuz alışverişe, okula, avm ye, sinemaya falan gitmiyor musunuz?
kızlar eşim beşiktaş stadının açılışına gitti istanbula
çok korkuyorum, lanet olasıca terör olaylarından dolayı çok tedirginim
biliyorum çoğunluğunuz saçmaladığımı düşünüyor ama elimde değil
faceden takip ediyorum şimdiden çok kalabalık tam o pisliklere göre bi kalabalık
Allahım sen koru başta eşim olmak üzere herkesi
şu pisliklerin elini kolunu bağla defolsun gitsinler artık ülkemizden, dünyadan silinsin varlıkları
bu korkuyla daha ne kadar yaşanır ki
inşallahBilet bulabilseydik biz de gidecektik. Nereye kadar kaçabiliriz ki? Dua edin siz. Dua ederek bekleyin. Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah.
Ankara'dasın bir de sen, kaç patlama oldu orada ben bu kadar hassas ve korkuyorken senin endişelenmen hiçte saçma değil. Rabbim korusun memleketimizi, inşallah sağ salim döner eşinbi de beni benden iyi bilirmiş gibi ne yapıp ne yapmadığımı yazmış
neye kime laf ettiğimi bile bilmiş baksana
biliyorum ama elimde değilKorkunun ecele faydası yok. Korkarak yaşanmaz ki...
amiinnn inşallahAnkara'dasın bir de sen, kaç patlama oldu orada ben bu kadar hassas ve korkuyorken senin endişelenmen hiçte saçma değil. Rabbim korusun memleketimizi, inşallah sağ salim döner eşin
ne güzel cesursun senBen inadına kalabalık yerde geziyorum,inadına eve tıkılmıyorum.
Bak sana bir fıkra kopyalayayım. Ecel geldiyse ne yapsan faydasız;ne güzel cesursun sen
ben korkuyorum her geçen gün de azalmıyor ne yazık ki
öyle vademiz dolduysa kaçmak işe yaramaz ama...Bak sana bir fıkra kopyalayayım. Ecel geldiyse ne yapsan faydasız;
Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.
Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der
temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der
azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?