- 25 Ocak 2017
- 37
- 31
- 3
- Konu Sahibi bebeksikedi
-
şuan yardım alıyorum fakat ilk kez oldu buCok özlediğin icin zihnin sana oyunlar oynuyor bence. Yardım alsan daha kötüye gitmeden...
sizler herşeyi kınayıp yargılamak için mi varsınız?doktora gidin. kafayı yersiniz bu ne böyle ağlaya ağlaya tespih çekmeler vs
herkes bunu diyor ama sanki ona ihanet edecekmişim gibi gelşyor yapamıyorumDini yorum yapmak istemiyorum sadece şunu söyleyeceğim. Nefsinize işkence ediyorsunuz...
Allah rahmet eylesin.. Onun sınavı bu kadarmış. Ama sizin yaşamanız gereken aylarınız belki yıllarınız var. Öyle ya da böyle.
sizler herşeyi kınayıp yargılamak için mi varsınız?
gidiyorum ilk dönemden beri doktoruma da anlattım deliriyormuyum dedim hayır zihnin sana oyun oynuyor dedi . bu kadar gerçekçi oyun mu olur ? aşırı derece de korktum odamdan başka odaya taşındımallah sabır versin. zor bir süreç geçiriyorsunuz. bahsettiğiniz durum için başta olmak üzere kendinizi toplamanız için hem psikaytra hem de psikologa gidin.
tedavi görüyorum merak etmeyinhayır ne alakası var? şu yaptığınız şeyler sağlıklı değil. belli yani.
sıklıkla okuyorum namaza da başladım bilmiyorum aniden yöneldim diye mi oldu acabaBeynın sana oyun oynuyor boyle dusun ve ayetel kursı okuyup yat ve gece yatmadan once o kişiyi dusunmemeye çalıs canım
aynen kedimle ilgili de konu açtım. bnunu da paylaşmak istedim tedavi görüyorum . acaba ilaçların etkisi mi garip hissediyorumCanım sen az önce yavru kedinle ilgili konu açmadın mı?
Bence bi doktora git.
gidiyorum ilk dönemden beri doktoruma da anlattım deliriyormuyum dedim hayır zihnin sana oyun oynuyor dedi . bu kadar gerçekçi oyun mu olur ? aşırı derece de korktum odamdan başka odaya taşındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?