- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi bebeksikedi
-
arkadaşlarımdan tamamen soyutlandım işe gidiyorum eve geliyorum kedim var onunla vakit geçiriyorum kitap falan okuyorum napicağımı henüz bilmiyorum tam iyileşiyorum dedim buunu da yaşayınca aşırı garip hissettimAcil bir psikoloğa gidin ne olur bu durum kötüye gidebilir!kesinlikle Yalnız kalmayın kendinize yapacak kafanızı dağıtacak bişey bulun
gidiyorum ilk dönemden beri doktoruma da anlattım deliriyormuyum dedim hayır zihnin sana oyun oynuyor dedi . bu kadar gerçekçi oyun mu olur ? aşırı derece de korktum odamdan başka odaya taşındım
ben namaza sonradan başladım bazıları birden dine yöneldiğim için böyle şeyler yaşadığımı söylüyor olabilir mi diyorum daha önce inançsız değildim fakat bu olayı yaşadıktan sonra bir yerden başlamam lazım dedim bende mi bir sorun varçok düşünmemeye çalışın.zor olsa da... hepimiz ne acılarla karşılaşıyruz ama toplanmak zorundayız. anlattığınıza göre Allah inancınız var. tevekkül etmeniz gerektiği ile ilgili bilgiye sahipsinizdir. duaya sarılın. kitap okuyun hobi bulun ama hayata tekrar adım atın.
ben namaza sonradan başladım bazıları birden dine yöneldiğim için böyle şeyler yaşadığımı söylüyor olabilir mi diyorum daha önce inançsız değildim fakat bu olayı yaşadıktan sonra bir yerden başlamam lazım dedim bende mi bir sorun var
Böyle bir yorum yaptıysa psikoloji diplomasını tesadüfen yerde falan bulmuş olmalı.
Böyle bir yorum yaptıysa psikoloji diplomasını tesadüfen yerde falan bulmuş olmalı.
çok sağolun ama hayat devam ediyor mu emin değilim.Allah rahmet eylesin.
Size de sabırlar versin.
Destek almanız güzel, devam edin.
Bol bol dua edin, kalbinize "inşirah" ferahlığı versin Allah.
Hem tedavinizi olur, hem dua eder Allaha sığınır ve bu gerçeği kabul ederseniz toparlarsınız.
Acı da olsa hayat devam ediyor..
herkes bunu diyor. ve ben onsuz nasıl devam edeceğimi bilmiyorum her yerde bir anı bir hatıra bir doku insan nasıl unutur ya da nasıl alışır. birkaç zaman önce kedimle vakit geçiriyordum en sonun da o da saldırganlaştı uzaklaştı benden arkadaş deseniz kimse ile konuşamıyorum herkes aynı şeyleri söylüyor ezber yapmış gibi bende uzak duruyorum ama tek başıma da böyle şeyler görüyorumdine yönelmenizden değil. büyük kayıp yaşadığınız içindir bu yaşadığınız.
size allahın verdiği canı allahın aldığını, herkesin kaderi, imtihanı birbirinden farklı olacağını, bu dünyada yaşayacağınız zorlukların ahirette karşılığının olacağını söyleyebilirim. kalbinizde sevdiğiniz insan kalacaktır.. hatta onu iyi hatırlamanız bile bir nimet. ancak zihninizde bu kadar yer etmesi sizin hayatınız bu sekilde güçleştirecektir.
allah razı olsun inşallahyasadiklariniz cok zor..ve zor bir sürecten geciyorsunuz..Allah sabir versin ailesine ve size..gercekten bir sey soylemek cok zor nasil piskolojiye sahip oldugunuzu kimse anlayamaz.zaten destek aliyormussunuz bunun yaninda biraz rahatlamaya calisin.zorda olsa zihninizi dinlendirmeye calisin.dua edin tabiki hem onun icin hem kendiniz icin..allah yardimciniz olsun.umarim en kisa surede bu durumu bir nebze atlatirsiniz..
Beyin vücudunuza hükmettiğinde çok tehlikelidir..
Bir an önce psikolojik bir tedavi alın bu zor durumu kendi çabalarınızla atlatmak çok kolay olmayabilir.
Başınız sağolsun.
Elbet devam ediyor.çok sağolun ama hayat devam ediyor mu emin değilim.
Allah razı olsun temiz sözlerin için dilerim geçer ....Elbet devam ediyor.
Bak inançlısın da, herşeyin Allahtan geldiğinin farkındasın, herşey insanlar için bunu da bilirsin eminim.
Yaşadığın çok zor, hakikaten zor.
Ülkemizde, dünyada ne çeşit imtihanlarla sınanıyor insanlar bilirsin...
Senin payına düşen acı da bu olmuş, Allahın sonsuz sabrı var, sana da versin inşallah..
Geçecek.. Geçecek olması bile acı veriyodur şimdi sana ama düzen böyle.
Sen kendini koyverme, toparlanacaksın inşallah
Bende kuzenimi kaybettiğimde çok görürdüm yanı başında ağlama derdi hep çok ağladım onun için ağlaya ağlaya uyuduğum geceleri ama zaman sadece zaman inan hala gözlerim dolar andığımızda tutamam kendimi daha sıcak yaran azalacak zamanlaBurada dini konu açmaya çalışmıyorum ama bu konu da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben sevdiğim adamı kaybettim yakın zaman içinde evlenecektik rahmet ett. .. Kafayı yemek yerine kendimi kitplara falan verdim. Esma-ül Hüsna'ya karşı bil ilgim var aşırı derece de inanıyorum. Böyle geceleri falan epey tespih çekerim her neyse Allah'ın bi ismi var falanca kadar zikri yapılınca birşeyler size ayan oluyor. Şimdi ben bu ismi gece ağlaya ağlaya zikir ettim. Sonra saat 3 gibi de uyudum kardeşimle birlikte uyuruz biz o öldüğünden beri de ya da daha önce öyle halisülasyon gören biri de değildim. Şimdi ben bu zikri çekip yüreğim yana yana uyudum sonra saat 5 gibi kendi kendime birden uyandım yanıma baktım sevdiğim yanımda tövbeestağfurullah rüya falan da değil yanıma uzanmış köşede uyuyor korktum fırladım kapı önüne titredim falan dua okudum yanına yanaştım hala orda dokunmamla birden kendime geldim. Kardeşim anneme haber verdi sonrası hastane falan filan.. Ne oluyor bana anlam veremiyorum delirmedim farkındayım ama daha değişik değişik şeyler de oluyor
gidiyorum ilk dönemden beri doktoruma da anlattım deliriyormuyum dedim hayır zihnin sana oyun oynuyor dedi . bu kadar gerçekçi oyun mu olur ? aşırı derece de korktum odamdan başka odaya taşındım
Bunda korkulcak bişey yok. Sen allaha sığınmışsın allahta sana sevdiğini özlediğini bianlık göstermiş. Nekadar güzel. Ben burda psikolokluk bişey görmüyorum. O sakinleştiricileri içince herşey dahamı iyi olucak. Sen dualarına bildiğin gibi devam et. Ona dua et çünkü ihtiyacı var. Allah sabır versin canım benim. Kendine çok dikkat et.Burada dini konu açmaya çalışmıyorum ama bu konu da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben sevdiğim adamı kaybettim yakın zaman içinde evlenecektik rahmet ett. .. Kafayı yemek yerine kendimi kitplara falan verdim. Esma-ül Hüsna'ya karşı bil ilgim var aşırı derece de inanıyorum. Böyle geceleri falan epey tespih çekerim her neyse Allah'ın bi ismi var falanca kadar zikri yapılınca birşeyler size ayan oluyor. Şimdi ben bu ismi gece ağlaya ağlaya zikir ettim. Sonra saat 3 gibi de uyudum kardeşimle birlikte uyuruz biz o öldüğünden beri de ya da daha önce öyle halisülasyon gören biri de değildim. Şimdi ben bu zikri çekip yüreğim yana yana uyudum sonra saat 5 gibi kendi kendime birden uyandım yanıma baktım sevdiğim yanımda tövbeestağfurullah rüya falan da değil yanıma uzanmış köşede uyuyor korktum fırladım kapı önüne titredim falan dua okudum yanına yanaştım hala orda dokunmamla birden kendime geldim. Kardeşim anneme haber verdi sonrası hastane falan filan.. Ne oluyor bana anlam veremiyorum delirmedim farkındayım ama daha değişik değişik şeyler de oluyor
Muhtemelen Esmalara merak sardiginiz icin okudugunuz kaynaklardaki havas ilmi ve her esmanin huddamina iliskin bilgiler bilinc altinizda kalmis onun etkisidir ayrica her kaynakta yazar esma enerjidir cok asiri sayilarda zikretmektw havascilarin isidirBurada dini konu açmaya çalışmıyorum ama bu konu da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben sevdiğim adamı kaybettim yakın zaman içinde evlenecektik rahmet ett. .. Kafayı yemek yerine kendimi kitplara falan verdim. Esma-ül Hüsna'ya karşı bil ilgim var aşırı derece de inanıyorum. Böyle geceleri falan epey tespih çekerim her neyse Allah'ın bi ismi var falanca kadar zikri yapılınca birşeyler size ayan oluyor. Şimdi ben bu ismi gece ağlaya ağlaya zikir ettim. Sonra saat 3 gibi de uyudum kardeşimle birlikte uyuruz biz o öldüğünden beri de ya da daha önce öyle halisülasyon gören biri de değildim. Şimdi ben bu zikri çekip yüreğim yana yana uyudum sonra saat 5 gibi kendi kendime birden uyandım yanıma baktım sevdiğim yanımda tövbeestağfurullah rüya falan da değil yanıma uzanmış köşede uyuyor korktum fırladım kapı önüne titredim falan dua okudum yanına yanaştım hala orda dokunmamla birden kendime geldim. Kardeşim anneme haber verdi sonrası hastane falan filan.. Ne oluyor bana anlam veremiyorum delirmedim farkındayım ama daha değişik değişik şeyler de oluyor
Sanırım bana dadandılar. Canlı kanlı gördüm hayal olamaz buBir kesim herkes esma çekemez sana dadanır diyorlar ağır gelir...
Bir kesimde hiç bişey olmaz diyorlar
Bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?