Çok Korkuyorum :(

Allah yardimcin olsun, basin sag olsun. Ben de annemi kaybettim.ve hep ruyamda gorurdum. Bu da benzer bir durumdur, fazla derinlere dalma. Duani oku tabi ki Yasin oku tum gecmislerimize. Gerekiyorsa psikologa da git. Kolay degil kardesim, zor tabi ki olabilir boyle seyler.
Seni oyle etkilemis bu durum.

Sanırım bana dadandılar. Canlı kanlı gördüm hayal olamaz bu

Bende sizin gibi düşünüyorum suan siz bi bosluktasiniz güçsüz sunuz gözle göremediğimiz varlıklar da böyle insanlar la uğrasirlar suan sadece sizin boşluğunun dan gucsuzlugunuzden faydalaniyorlar size tavsiyem namaz kılıp kuran ı kerim okuyup Allaha sıgınmaniz bilmelsiniz ki eğer gerçekten musallat olan gibi bir durum varsa bunun çözümü psikolojik destek değil tabi o da önemli ama bu durumunuza çok bi faydası olacağını zannetmiyorum bir de geç vakitte uyumayin gündüz bizim geceler onlarindir Allaha emanet olun...

Başınız sağolsun. Ben de dedemi görmüştüm vefatından bir kaç gün sonra, çok severdim rahmetli dedemi. Rüyaydı bence, zaman geçince anladım rüya olduğunu.

Allah sabir versin cok zor olsa gerek.
Kendimi sizin yerinize koymak dahi istemiyorum. Cunku gercekten zor olsa gerek.
Ama maalesefki hayat devam ediyor.
Bunlar tum beyninizin size oyunu.
Ilaclarda yan etki yapmis olabilir.

Canım bende bir keresinde evlenmeden eşimi rüyamda görmüştüm o kadar gerçekçiydi ki uyanınca nerdeyse tüm evi gezdim yanımda sandım onu bu olabiliyor aklımızın bilinçaltınin bize bir oyunu Rabbim yardımcın olsun inşallah zamanla acin hafifler yeniden seversin gülersin ..

Bu dünya fanı hepimiz olecegiz..kendinize işkence etmeyin..çok uzgunsunz ve daha iyiye gidecek gibi değilsiniz..lütfen acilen psikyatr gidin..profesyonel destek alın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…