- 29 Mart 2012
- 1.784
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
biraz absurd olacak belki ama insanlar olume bile alisiyor . biraz zorlanirsin mutlaka ama alisirsin. Buyuk ihtimal staja senin gibi baska yerden ilks defa gelecek olanlar vardir .
Büyümek sadece yaşla olmaz hayat sizi böle büyütecek ben 14 yaşmda lisedeyken başladim yatılı kalmaya en başta zor oluyo evet ama sonrasinda arkadaşlarla birlikte yaşamak gerçekten eğlenceli inanın istanbulda sizinle aynı durumda olan bir sürü insan var ama herkes alısiyor kendinizi uzmeyin
illaki bulunur bir yer. yer bulamadin diye yere karton serip disarda uyacak halin yok ya . Birde neden hep en kotusunu dusunuyorsun ? kendine guven biraz :)
:) okulla bir sorunum olmadi ama pek sosyal biri degilim.Bence siz evde oturun çalışmayın bile. Hayret nasıl okul okudunuz acaba ilginç.
Bu kadar kasmayın kendinizi millet nelerle savaşıyor. Çok nazlı olmayın
Ben 21 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Hiç bir sorun yok emin olun. Kötü insanlara takılmayın ve herkese de güvenmeyin yeter.:) okulla bir sorunum olmadi ama pek sosyal biri degilim.
Orada yalniz kalmaktan aksam olunca yabanci bir yerde uyumaktan korkuyorum. Belki kucuk bir yer olsa korkmazdim ama istanbul koskoca istanbul.
Cok buyuk bir dert olarak agilamissiniz bunu ama degil. Kendinizi baska bir hayata aciyorsunuz kolay degil evet ama aslinda cok guzel de olacak sizin icin. Cesur olun ve sevinin elde ettiklerinize :)
Rica ederim ne demek belki staj yapıcağınız is yerinde çalısan birilerini bulabilirseniz sosyal medyadan falan en azından evraklari ayarlayabilirsiniz böylece 1 gün önce gitmeniz yeterli olurSagolun. Boyle ornekler beni rahatlatiyor. Ben biraz garantici bir insanim. Her sey belli olsun isterim.
Staj yerim biraz yavastan aliyor isi. Hala yazili bir cevap vermediler. Yurt bulamadim hala. Dolayisiyla kac gun onceden gitmem gerekir hangi evraklar lazim bilemiyorum. Ustune ustluk biletleri almam lazim tum bunlar havadayken hic birsey yapamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?