Cok korkuyorum:(

biraz artık ayaklarınızın üstünde durma zamanı gelmiş
siz kendinize güvenirsenz annenizde ailenizde gözü arkada kalmaz üzülmez böyle düşün
ve kendine gelsu korkaklıktan vazgec
bende aynı senin gibi ilk defa ucaga binip istanbula gittim aynı yasta hemde iş için 3 günlügüne egitime gittim
otelde kaldım hemde hayatımda ilk defa yalnız ucaga binip istanbula gittim cok eglenceli ve farklı oldu
kaldım geldim ve hep gitmek istedim iyti geliyor yaa bu tür degişiklkler
azcık rahatla kalacagın yeri ayarldımmı sorun yok kocaman kızsın
gözünü dört ac uyanık ol cantana dikkat et saftirik olma stajına yönel etrafı tanı oranın sosyete pazarlarına git azcık gez alısveriş yap kesfet
ne güzel bir sehir tanımıs ögrenmiş olursun
yediklerine dikkat et uyu dinlen yeni arkadaslarla sohbet et güzelce git gel

Babam da ayni boyle dusunuyor. Bir haftada alisirsin diyor ama annemle ben iste. Bir de cevrem surekli uzulmem gerektigini empoze ediyor sanki. Vah vah nasil dayanacaksiniz uzulursunuz falan. Insallah alisirim

Yaşamınızın sonuna dek sürekli ailenizin yanında olamayabilirsiniz. Biraz o bağımlılıktan kurtulmanız, ayrı olmaya alışmanız da size iyi gelecek. Bence hiç üzülmeyin. Bunu fırsat olarak görün, İstanbul'da yapabileceğiniz pek çok şey var, geldiğiniz yerde olmayan.

hayatainin en guzel zamanlari olacak. kabugundan siyrilacaksin yava yavas. Yeni yerler goreceksin. Yeni insanlar taniyacaksin.

kusura bakmayın ama sürekli annenizin küçük çocuğu olarak kalamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…