nerde oturuorsun :) istanbuldayım ben. belki tarif edersen gidebilirim ? içimi rahatlattı bu ve bunun altındaki yorum :)
sana özelden bilgi vereyim ist. çok yakın buraya..1 saattini almaz ama çok mutlu döneceğine eminim canım..dişçiden benim kadar korkan biri daha dünyada yoktur diye düşünürdüm hep.
eşim ve ailem benden ççookkk çekti,inadımdan senelerce gitmedim dişçiye..hep antibiotik hep ilaç ile durdurmaya çalıştım ağrımı..bazen ağrıdan çıldırırdım sabaha kadar ağlardım,sabaha kadarda eşimi uyutmadığım ççookk geceler oldu adam resmen yalvarırdı bana gidelim bak korkma diye ayaklarıma kapanırdı.
sonra bundan bi sene önce tam 2 gün geceli gündüzlü uyumadım ağrıdan,ağzıma soğuk su tuta tuta karnım patlıcaktı acımı su dindiriyordu bikaç saniye diye..
dedim ben ölücem galiba götür beni dişçiye..
sonra eşimin daha önce dişini çektirdiği dişçide aldık soluğu,daha koltuğa oturdum o günlerdir ağrıyan dişimin ağrısı geçti korkudan..:))
dedim eve gidelim geçti ama asla olmaz dedi eşim o diş çekilecek yoksa burada uyuruz bugün eve gitmek yok:)))
Allah bin kere razı olsun Nur hanımdan...yemin ediyorum o kadar iyi o kadar işinin ehli bir kadın ki,o gün dişimi çektiğini anlamadım bile..hadi dedim çekmiyecekmisiniz,meğerse almış bile dişi gösterdide inandım.:))
sonrasında 20 lik dişim başladı bikaç ay sonra,hiç eşimi beklemedim sadece tel açtım ben Nurcuma gidiyorum operasyon var diye:))
o gün onuda aldırdım yine hissetmedim asla bi ağrı sızı..
sonra başka bir dişim başladı ama o çürüktü ve kök dişiydi en arkada idi..tam 4 kök çıkardı ve sadece bikaç dk sürmedi,asla ve asla hiç bişey anlamadım..