çok kötü ayrıldım

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Zaten güven problemli bir ilişkim vardı. Yaptığı herşey ama herşey gözüme batıyordu en sonunda patladım. Çok kıskanç biriyim havuza gitmişti çıplak bir fotoğrafını paylaşmak istediğini söylemişti hayır paylaşma lütfen dedim tamam dedi. Kendini millete gösterecek ya içine sinmedi Üzerinden 1 hafta zaman geçti yada geçmedi aramız biraz limonileşti beni vatsapta durumdan engelleyip o fotoğrafı durum yapmış ertesi gün yanına gittim telefonuna bakarken tesadüf eseri fotoğrafı paylaştığını gördüm şöyle oldu yanında çalışanı ona x bey tıpkı oyuncak gibi tatlı çıkmışsınız buda gülücük yollayarak yanıt vermiş. Takıldığım şey madem tamam diyorsun neden yalan söyleyip paylaşıyorsun kızın da yazdığı ayrı birşey zaten. Bunu gördüm. Beraber maç izlemeye gidiyorduk yolun ortasında problem çıkardım yüzüğünü eline verdim istemiyorum diyip arkamı dönüp gittim. Ağlayarak peşimden geldi. Hiç içim sızlamadı dolmuşa binip otogara gittim ve evime geldim bildiğin ayrıldık. Bunu neden yazıyorum bilmiyorum olayın şokundayım. Çok abartmışsn diyenler olacaktır. Eski konularimda da var. İçimde birikmişlikler var arkadaşlar bu bahane oldu. konu bu değil bu bardağı taşıran son noktaydı bir anda patladım. Herşeyi yakıp yıktım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir onceki konuda zaten birseyi bahane edip ayrilmamis miydiniz?

Reactions: Den
Anladığım kadarına cevap vericem. Adamı darlayip, saçma sapan kıskançlık krizlerine girersen yapacağı bu olur işte.

Güven problemiyle, hastalıklı kıskançlık problemi çok farklı şeyler. Hangisi? Bana 2 gibi geldi

Problem sizde.

Kendi kendine hareket edemeyecek duruma getirmeye calismissiniz adami. Koskoca adam foto paylasmak icin sizden izin alacak duruma gelmis. Ve sonunda herkes gibi bildigini okumus. Hayirlisi olsun yine de.

Erkek arkadaşının aranız bozulunca yapma dediğin bir şeyi inat uğruna yapması sinir bozucu,ama seninde tutup ayrılman maça gidecekken her şeyi berbat etmen ne bilim çok abartılı.
İçinde ne birikti bilmiyorum da sonrasında affedeceksen,pişman olacaksan yakıp yıkmakta pek işe yaramıyor...

Ne var yani öyle bi fotograf paylaşsa o senin . Şimdi kizlar bikinili fotograf paylasiyo .
Bu kadar kıskandigin birini hayatindan uzak tutmak yok etmek sana zarar verir .
Böyle gerekaiz seyler yaparak hayati ikinizede zindan etmeye gerek yok . Birak paylaşsin o sana ait . Bende yasadim cok kiskançtim hemde cok ama hic ustsuz fotograf atmasinı kıskanmadim . Burda kiskanacagin en mantikli sey o kizin bunu yazmis olmasi olurdu ozaman haklisin derdik ama hatayi başta yapmıssin yapma kardesim

Canım konu sadece bu değil o kadar çok şey yaptı ki içimde birikmişlikler var. Bu son damla oldu.
Havuzda foto paylaşması gibi şeyler biriktiyse, kendini haklı çıkarma boşuna.

Problem sizde.

Kendi kendine hareket edemeyecek duruma getirmeye calismissiniz adami. Koskoca adam foto paylasmak icin sizden izin alacak duruma gelmis. Ve sonunda herkes gibi bildigini okumus. Hayirlisi olsun yine de.
Evet sorması gerekmiyor ama üzerinden uzun süre geçmiş, kendinde bir sürü kız ekli kendini göstermek için yaptığını biliyorum. 1 hafta sonra paylaşmak da neyin nesi kavgalı iken bide. Ne bileyim belki sizde haklısınız ama konu tek bu değil bardağı taşıran son nokta oldu.

Kızın yazdığına takıldım zaten.

Kız bunu sonra yazmis sen en basta fotograf paylaşmadan once tartisma cikartmissin . Huzursuzluk orda başlamıs . Ama burda ki asıl olay o kizin onu yazacak cesareti bulmasi bu konuda seni hakli buldum cevap bile vermemeliydi biri senin bikinili fotografina cok tatlsiin ayni oyuncak gibisin dese hosuna gidermiydi acaba . Nişanlı mıydın ?
Bunun icin yuzzuk atmaya degmez sevdigin adami kaybetmeye degmez pisman olursun

Yeni evlenme teklifi almıştım.

Simdi baktim konularina . Aranizda ki sevgiyi ancak sen bilebilirsin ama bu adam bana da guven vermedi ve kadinlar hisseder diyorum . Erkeklere akıl sır ermiyo . Benimle nisanlanmak icin deli olan bi adamdi nisanlandik 4. Yılımızdı nikah tarihi gununu almayi konusuyoduk bi aksam sacma bi sebepten kavga cikartti ve ayrildim beni sevmedigini bi baskasi oldugunu hissediyodum bisey vardi yani adini koyamiyodum ... ayrildik sadece 1 hafta sonra bi baskasiyla oldu ve suan onunla evlenmek uzere . Yani hislerimde hakliymisim.
Nisanli adamin hesabinda tanimadigi kiz olmamali heleki onlara hava olsun diye ciplak fotograf fln atamaz bide gelcek benim nisanlima cok tatlisin diyecek . Eski sevgili konusu fln da varmis kendini yorma bence

Simdi baktim eski konulariniza. Zaten evlilik teklifini ayip olmasin diye kabul etmissiniz. Adamda yalan var. sizi kandirmak var. sizdesuphe ve guvensizlik.. bence iyi denk gelmis. Barismayin derim. Daha kucuksunuz. Karsiniza cok iyi insanlar cikar

Ben de şimdi baktım biraz, hiç sağlıklı bir ilişki gibi durmuyor. Madem bitirdin (ki ikinizin de akıl ve ruh sağlığı için mantıklı bir karar) önüne bak sen geriye bakma artık ve bundan sonra bu gibi şeylerin gelecekteki ilişkinde yaşanmaması için kendini, hatalarını sorgula kendi adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…