Bir onceki konuda zaten birseyi bahane edip ayrilmamis miydiniz?Zaten güven problemli bir ilişkim vardı. Yaptığı herşey ama herşey gözüme batıyordu en sonunda patladım. Çok kıskanç biriyim havuza gitmişti çıplak bir fotoğrafını paylaşmak istediğini söylemişti hayır paylaşma lütfen dedim tamam dedi. Kendini millete gösterecek ya içine sinmedi Üzerinden 1 hafta zaman geçti yada geçmedi aramız biraz limonileşti beni vatsapta durumdan engelleyip o fotoğrafı durum yapmış ertesi gün yanına gittim telefonuna bakarken tesadüf eseri fotoğrafı paylaştığını gördüm şöyle oldu yanında çalışanı ona x bey tıpkı oyuncak gibi tatlı çıkmışsınız buda gülücük yollayarak yanıt vermiş. Bunu gördüm. Beraber maç izlemeye gidiyorduk yolun ortasında problem çıkardım yüzüğünü eline verdim istemiyorum diyip arkamı dönüp gittim. Ağlayarak peşimden geldi. Hiç içim sızlamadı dolmuşa binip otogara gittim ve evime geldim bildiğin ayrıldık. Bunu neden yazıyorum bilmiyorum olayın şokundayım. Çok abartmışsn diyenler olacaktır. Eski konularimda da var. İçimde bir birikmişlik vardı ve bir anda patladım. Herşeyi yakıp yıktım..
Sonra yalvar yakar barıştıkBir onceki konuda zaten birseyi bahane edip ayrilmamis miydiniz?
Canım konu sadece bu değil o kadar çok şey yaptı ki içimde birikmişlikler var. Bu son damla oldu.Güven problemiyle, hastalıklı kıskançlık problemi çok farklı şeyler. Hangisi? Bana 2 gibi geldi
Havuzda foto paylaşması gibi şeyler biriktiyse, kendini haklı çıkarma boşuna.Canım konu sadece bu değil o kadar çok şey yaptı ki içimde birikmişlikler var. Bu son damla oldu.
Evet sorması gerekmiyor ama üzerinden uzun süre geçmiş, kendinde bir sürü kız ekli kendini göstermek için yaptığını biliyorum. 1 hafta sonra paylaşmak da neyin nesi kavgalı iken bide. Ne bileyim belki sizde haklısınız ama konu tek bu değil bardağı taşıran son nokta oldu.Problem sizde.
Kendi kendine hareket edemeyecek duruma getirmeye calismissiniz adami. Koskoca adam foto paylasmak icin sizden izin alacak duruma gelmis. Ve sonunda herkes gibi bildigini okumus. Hayirlisi olsun yine de.
Kızın yazdığına takıldım zaten.Ne var yani öyle bi fotograf paylaşsa o senin . Şimdi kizlar bikinili fotograf paylasiyo .
Bu kadar kıskandigin birini hayatindan uzak tutmak yok etmek sana zarar verir .
Böyle gerekaiz seyler yaparak hayati ikinizede zindan etmeye gerek yok . Birak paylaşsin o sana ait . Bende yasadim cok kiskançtim hemde cok ama hic ustsuz fotograf atmasinı kıskanmadim . Burda kiskanacagin en mantikli sey o kizin bunu yazmis olmasi olurdu ozaman haklisin derdik ama hatayi başta yapmıssin yapma kardesim
Yeni evlenme teklifi almıştım.Kız bunu sonra yazmis sen en basta fotograf paylaşmadan once tartisma cikartmissin . Huzursuzluk orda başlamıs . Ama burda ki asıl olay o kizin onu yazacak cesareti bulmasi bu konuda seni hakli buldum cevap bile vermemeliydi biri senin bikinili fotografina cok tatlsiin ayni oyuncak gibisin dese hosuna gidermiydi acaba . Nişanlı mıydın ?
Bunun icin yuzzuk atmaya degmez sevdigin adami kaybetmeye degmez pisman olursun
Simdi baktim eski konulariniza. Zaten evlilik teklifini ayip olmasin diye kabul etmissiniz. Adamda yalan var. sizi kandirmak var. sizdesuphe ve guvensizlik.. bence iyi denk gelmis. Barismayin derim. Daha kucuksunuz. Karsiniza cok iyi insanlar cikarEvet sorması gerekmiyor ama üzerinden uzun süre geçmiş, kendinde bir sürü kız ekli kendini göstermek için yaptığını biliyorum. 1 hafta sonra paylaşmak da neyin nesi kavgalı iken bide. Ne bileyim belki sizde haklısınız ama konu tek bu değil bardağı taşıran son nokta oldu.
Musade etmezdi. Empati sorunu var kendinde zatenBence kesinlikle siz haklisiniz. Siz böyle bir foto paylassaniz ne olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?