cok kotu.bi anneyim

Çok geçmiş olsun bende hep kendimi kötü hissederim doğumdan sonra ilk ağzındaki pamukçukla bu düşünceye kapıldım am şimdi kızım 2 yaşnda alıştım diyebilirim gözümden sakınıyorum ama yinede hasta oluyor malesefki canınızı sıkmayın sizin bi suçunuz yoktur

Allah saglikla buyutmeyi nasib etsin. Eminim cok iyi bir annesinizdir... Sizin isteginiz disinda gelisen olaylar icin kendinizi yipratmayin

Kızım şuan bronşit, ben kötü anne değilim. Her konuda ve koşulda ona en iyisini yapmaya çalışıyorum, inanıyorum ki yapıyorum.
Sen de kötü anne değilsin, bi kere bunu bil.
Bronşit bulaşıcı bi hastalık biliyorsun. Eminim en iyi şekilde baktın ona.
Elbet ben de üzüldüm, öksürdükçe içim parçalandı falat kendimi suçlamadım.
Çocuğu engelli olan, konuşamayan, hasta olan anneler ne yapsın? Ölsün o vakit onlar. Şükür şükür her şeyin başı.
Sağlıklı bi anne durumu değil bu, yapmanız gereken ilaçlarını düzenli kullanıp hastalığı hafifletmek.
Kendinizi suçlamak değil, geçmiş olsun.

Bugun oglumum bronsit oldugunu ogrendim xook kotu hissesiyorum ona iyi bakamadim daha 6,5 aylik kurbaolurum ona Zor nefes aliyor i offff annemde bi kamyon laf saydi gozum gibi bakiyodum ama koruyamadm
bu senin suçun değil bende küçükken astım bronşittim Konyada mükemmel bir doktora gittim ve geçti

Bende astım bronşit olmuştum o yaşlarda.Kronikti.8 yaşından sonra kendiliğinden tamamen geçti.Üzülmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…