kvok tesekkur eder im sizce baska bir doktora goturmelimiyim bitanemi gordukce canim gidiyor resmenGecmis olsun. Böyle düsünmeyin, siz istemediniz sonucta böyle olmasini. Bir an önce toparlanip enerjinizi bebeginiz ve sagligi icin kullanin bence. İyi bi bakimla hemencecik düzelir kuzucuk. Üzülmeyin.
Sizin kendinizi boyle sorgulamaniz bile ne kadar mukemmel bi anne oldugunuzun bi gosteresi bence
Ne kadar zamnsa.atlattiniz ins bizde atlatirizBence kendinizi boş yere suçlamayın. Bazen ne kadar dikkat etsek de onleyemiyoruz hastalıkları. Bu arada bronsitin birkaç turu var ve bunlardan birisi bulaşıcı. Yani hasta olan biriyle temas etmiş ve ondan kapmış olabilir. Benim oğlumu bakıcıya verdikten kısa bir sure sonra oglum bronsit oldu. Doktordan ve yaptıgım araştırmalardan sonra öğrendim bulaşıcı bir turunun olduğunu. Bakicimizin oğlu bronsitmis. Hemen bıraktık bakıcıyı, kısa bi tedaviden sonra da düzeldi ve tekrarlamadı. Bence etrafinizdaki kişilere de dikkat edin derim.
Bizi hastaneye yatırmak istediler ama kabul etmedik. Çünkü orada başka mikroplar kapacagini düşündük. Nebulazator aldık. Buhar tedavisi uygulanması gerekiyordu. 3 farklı ilacı karıştırıp gün içerisinde uç kere falan veriyorduk. Toplamda iki haftada iyileşti. Açıkcası bu olaydan sonra da hasta kişilerin yanında tutmamaya cok özen gösterdim. Üzerinden 5 ay falan gecti. Bunla ilgili hiçbir sorun yasamadık tekrar.Ne kadar zamnsa.atlattiniz ins bizde atlatiriz
ne alaka, yapmayın genetik alerjik vs olabilir, ben de astım hastasıyımBugun oglumum bronsit oldugunu ogrendim xook kotu hissesiyorum ona iyi bakamadim daha 6,5 aylik kurbaolurum ona Zor nefes aliyor i offff annemde bi kamyon laf saydi gozum gibi bakiyodum ama koruyamadm
Bugun oglumum bronsit oldugunu ogrendim xook kotu hissesiyorum ona iyi bakamadim daha 6,5 aylik kurbaolurum ona Zor nefes aliyor i offff annemde bi kamyon laf saydi gozum gibi bakiyodum ama koruyamadm
Cnm gecms olsn. Oncelikle hemen panik yapma her cocuk hasta olur ve bazn biz annelern yapabilexgi fazla bsey yok. Bnm bebegm de su an 5 aylik ve bronsit baslangci demisti dr sesi kisikti aglayamiodu bile. Soguk buhar onerdi dr. Ilkini hqstanede uyguladilar tabi bebegi maskeli gormek korkunc bi his. Snraki uygulamalari nebulizatorle evde uyguladik. Hemen acildi sesi aksama. Kontrole gotrdgmde hcbisiciyi kalmamisti. Bzn cozum cok basit olabilior, sikna canini. Terletme, usutme ve hasta kisilerdn uzak tutmaya calis gerisi kolay. Bronsit olmussa dahi atlatir insallah.Cok ts
kvok tesekkur eder im sizce baska bir doktora goturmelimiyim bitanemi gordukce canim gidiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?