• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK KÖTÜ BİR DERDİM VAR LÜTFEN YARDIM EDİN NOLUR :-((((

Ay kabus gibi.
Buralarda oyle sapikli felan olmaz sansliyim gibi.
Tek bi issiz bi parkta bi 25 26 yaslarinda bi erkek takip etmisti evime kadar.
Hatta ertesi gun alis veris merkezinde rastladim o ayni adama karsi karsiya geldik o sagdan ben soldan yururken.
Dona kaldim.
Hala korkarim dusundukce.
Issiz ve karanlik yerlerden gitmem.
Gercekten travma olusturuyor ya.
Gecmis olsun canim, neyseki bisey yapamamislar, iyi tarafindan bak.
Kimseye guvenme, ve sakin issiz yerlere gitme helede.

LÜTFEN BİR AKIL VERİNN !!! OKUYUN ÜŞENMEYİN NOLUR :-((((
bundan 6 7 ay önce hat 200 de izmit'ten İstanbul'a gelirken karşımda bir amca oturuyordu. Süreli bakıp bakıp duruyordu işkillendim ve hiç bakmadın ama yinede tam karşımda olduğu için anlıyordum baktığını. Cebinde telefonunu çıkardı ve bana doğru hafif yaklaştırdı dengelemeye çalıştı. Anladım ki resmimi çekmeye çalışıyor bende elimle yüzümü kapattım telefonu indirip bana baktı bende yüzümü ekşitip başka koltuğa gittim saklandım güyya(!) Kalktı beni aradı otobüste gördü ve benim kalmış olduğum yere oturdu. Bende birisiyle konuştum ve metroya kadar onla yürüdüm beni takip etti. Metrodada bekledi bende güvenliğin yanına gittim sonra gitti. O arada gelen hiç bir trene binmedi ve giderken bana kötü kötü baktı. Ben bu olayı henüz atlatabilmişken yine oldu istanbul içi bir otobüste benden sonra binen babamdan büyük amca yine dönüp dönüp bana baktı rahatsız oldum ve arkaya gittim yine saklanmaya çalıştım yine beni aradı göremedi görünce kalktı ve yakınıma oturdu. Taa önden arkaya geldi yani bende hemen sonraki durakta o farketmeden indim psikolojim bozuldu korkuyorum artık dışarı çıkarken. Asıl sorun bu iki amcayı(!) Birbirine benzettim . Bi yorum yapın akıl verin Allah rızası için :-(((((((((

Derste gördüğümü diyim size amcaların belli yaştan sonra libidolari artıyor ve sapik hareketlere giriyorlar ki benimde basıma geldi staja giderken yolda amca ya dedem yasında nasıl çarptı o anda bende artık amcaların olduğu yerde otobüste vs yaklasmamaya çalışıyorum ha sen orada bagirsaydin o kadar insan bir sey yapardı umarım olmaz daha

Sizi korkutacak kadar rahatsız ediyorsa tabi ki bağırın çağırın birilerine sesinizi duyurun. Üstelik bir de takip etmiş keşke şikayet etseydiniz. Gerçekten korkutucu. Kadınız, tacize uğruyoruz ve bunu söylemeye dahi utanıyoruz. Kıralım bu döngüyü artık kadınlar. Birbirimizi koruyup kollayalım.

ya bu abazalara karıları yüz vermiyordur evde zaten serde ayılık var olur öyle ama tersle insanları yüzle yani utansınlar rezil et otobüsün içinde böyle durumlarda hayrola neden yine yanıma gedin dede falan de... millet anlasın ne mal olduklarını yavaş yavaş sen ben kurutacağız böyle böyle untnadıra utnadıra napacan öldürecek halimiz yok elden bu geliyor

Bu tarz olayların nerde ne zaman yaşanacağı maalesef hiç belli olmuyor. Daima tedbirli olmakta fayda var derim. Özgecan kardeşimizin katledilmesinin ayrıntılarını okuduğumda içim ürpermişti, kızcağızın biber spreyi olmasına rağmen başına gelenleri biliyoruz. Bu devirde kötü insandan bol ne var? Ben bunun için 25 tl değerinde, el feneri görünümlü bir şok cihazı taşıyorum yanımda. Üstelik kilitli bir mekanizması var, yani çantanın içinde yanlışlıkla çalışabilecek bir alet değil. Kilidi kapalıyken normal fener olarak da kullanılabiliyor. Açıkçası kimseye değdirmeden çıkardığı ses bile o kadar korkunç ki, uzaktan bile gözdağı vermeye yeter. Saldırgana değdirildiği zaman 10 15 dakika kadar sinir sistemini şok ediyor, tehlike durumu için çok güzel ve uzun bir zaman dilimi. Cihazı internetten veya çevredeki av malzemesi satan dükkanlardan temin edebilirsiniz.

Bu arada eğer ortamda başka insanlar da varsa ne olur yüksek bir ses tonuyla uyarın her kim olursa olsun. Karşılarındaki insanları sessiz ve çekingen buldukça arsızlaşıyorlar. Özgüvenli duruyor olmak, ses çıkarmak bile çekinmelerine neden oluyor. İnşallah bir daha böyle kötü şeyler yaşamazsınız.

Saklancağına bağırıp rezl etseydın o ahlaksızları.

Başıma geldi Geçtiğimiz ramazanda ..güvenliğe şikayet ettim..kaçtı. .ama çok kötü etkisi baya oldu ki daha sonra başıma metrobuste biri trene bakar gibi bakınca susmayi ne o abii tanış miyiz 10 Dr sürekli bakıyorsun dedim?ne alakası var vs dedi indi oh..şok cihazi mi alsak tekvando mu ogrensek sapıklar. .

Sessiz kalma ya .Bırak o pislikler utansın.
Benim bir arkadaş vardı.Bu minibüsteki tacizciler için yanına küçük iğne getiriyordu.Baktı adamın niyeti kötü,kendisine yaklaşıyor.Çaktırmadan o iğneyi batırıyordu.Adam gidiyordu sonra.
Güzel yöntem.:KK70:

Ağzının ortasına bir tane çaksaydınız keşke.
Çok uyuz oluyorum şu yaşından başından utanmayan sapıklara.

bundan 6 7 ay önce hat 200 de izmit'ten İstanbul'a gelirken karşımda bir amca oturuyordu. Süreli bakıp bakıp duruyordu işkillendim ve hiç bakmadın ama yinede tam karşımda olduğu için anlıyordum baktığını. Cebinde telefonunu çıkardı ve bana doğru hafif yaklaştırdı dengelemeye çalıştı. Anladım ki resmimi çekmeye çalışıyor bende elimle yüzümü kapattım telefonu indirip bana baktı bende yüzümü ekşitip başka koltuğa gittim saklandım güyya(!) Kalktı beni aradı otobüste gördü ve benim kalmış olduğum yere oturdu. Bende birisiyle konuştum ve metroya kadar onla yürüdüm beni takip etti. Metrodada bekledi bende güvenliğin yanına gittim sonra gitti. O arada gelen hiç bir trene binmedi ve giderken bana kötü kötü baktı. Ben bu olayı henüz atlatabilmişken yine oldu istanbul içi bir otobüste benden sonra binen babamdan büyük amca yine dönüp dönüp bana baktı rahatsız oldum ve arkaya gittim yine saklanmaya çalıştım yine beni aradı göremedi görünce kalktı ve yakınıma oturdu. Taa önden arkaya geldi yani bende hemen sonraki durakta o farketmeden indim psikolojim bozuldu korkuyorum artık dışarı çıkarken. Asıl sorun bu iki amcayı(!) Birbirine benzettim . Bi yorum yapın akıl verin Allah rızası için :-(((((((((

Sizde deseydiniz ya, hayırdır bey amca bir sorun mu var ?
Ne bakıp duruyorsun birine mi benzettin !!!!

Sen neden kaçıyorsun o telefonu elinden alıp fırlatsaydın ya. Herkese de rezil etseydin bir güzel.

Umarım bir daha yaşamazsın canım böyle bir şey kimse yaşamasın inşallah.
Tenha yollardan gitme rahatsız olduğun insandan kaçarsan kovalanırsın sen onu rahatsız et bağır çağır kız terle birinden yardım iste

Bu arada eğer ortamda başka insanlar da varsa ne olur yüksek bir ses tonuyla uyarın her kim olursa olsun. Karşılarındaki insanları sessiz ve çekingen buldukça arsızlaşıyorlar. Özgüvenli duruyor olmak, ses çıkarmak bile çekinmelerine neden oluyor. İnşallah bir daha böyle kötü şeyler yaşamazsınız.

kesinlikle budur yapılması gereken çevredekiler de tepki gösterdi mi olay tamamdır

Kadinlar sustukca bu zamparlar besleniyor ve utanmadan devam ediyor. Siz keske en azindan "ne oluyor,hayirdir "gibi bi tepki verseydiniz(herkesin duyabilcegi sekilde) belki azicik utanir ,utanmasa bile korkar cekinirdi .
Aslinda toplumda (malesef) her zaman icin hatanin buyugu kadina kesildigi icin ve erkektir yapar fikri hakim oldugu icin bu yaratiklar iyice turedi ve daha rahat hareket etmeye basladi. Bunlar susmaktan anlamaz ,bagirmak ,rezil etmek ,herkese gostermek lazim ne mal olduklarini !

Kadinlar sustukca bu zamparlar besleniyor ve utanmadan devam ediyor. Siz keske en azindan "ne oluyor,hayirdir "gibi bi tepki verseydiniz(herkesin duyabilcegi sekilde) belki azicik utanir ,utanmasa bile korkar cekinirdi .
Aslinda toplumda (malesef) her zaman icin hatanin buyugu kadina kesildigi icin ve erkektir yapar fikri hakim oldugu icin bu yaratiklar iyice turedi ve daha rahat hareket etmeye basladi. Bunlar susmaktan anlamaz ,bagirmak ,rezil etmek ,herkese gostermek lazim ne mal olduklarini !

Oncelikle hic korkmayin cesaretli olun kimse size o kalabalikta birsey yapamaz.
Bu yasli sapiklar sizin korkup cekindiginizi anlayip daha yuzsuzlesiyorlar.

Sessiz kalmakla hata etmişsiniz. Çantanızı adamın kafasına geçirseydiniz keşke.
Çığlık atıp taciz ediyor bu adam deseydiniz otobüste ki adamlar fena dalardı bu yaşlı sapığa..

Konu sahibi olsun diğer arkadaşlarım olsun lütfen böyle durum da sessiz olmayın bağırın ortalığı ayağakaldırın bu şerefsizler nasıl olsa korkar sesi çıkmaz kadın nasıl olsa gibi düşüncelerden güç alıyor

O an niye sakladın ki. Ne bakıyorsun babam yaşında sın desene. Bir kere , eşimle otobusteyiz iki amca karşımızda oturuyor. Adamın biri bana bakıyormuş farkında değilim. Eşim yüksek sesle tepkisini dile getirdiği an durumu fark ettim . Ne yapıyorsun dedim, şerefsiz ne zaman dır sana bakıyor dedi. Bu amcalar dedem yaşında ama kuduruyolar bu yaşlarda.

Back
X