- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
- Konu Sahibi Hatice5461
"Abimin yanına gidiyorum kendileri polis olur seni karakola çekip dertleşelim mi ihtiyar ne dersin" de bakalım bi daha cesaret edecek mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo bu baya iyiymiş. Bi arkadaşımda takip ediyosa karakola götür demişti ama karakollarıda hiç bilmiyorum"Abimin yanına gidiyorum kendileri polis olur seni karakola çekip dertleşelim mi ihtiyar ne dersin" de bakalım bi daha cesaret edecek mi![]()
İnşaAllah değildir yaikisinin aynı olması ktü ya sapık olmasın
Evet çok haklısınız halkımız duyarlı bu konularda. Ama amacım kaçmak değil izimi kaybettirmektiNiye kaçtın ki suçlu gibi?
Özellikle ilkindeki kart zamparaya ne oluyor ulan,sen beni mi takip ediyorsun diye çemkirseydin ya bir?!
merak etme böyle çıkışlarda taşıtlardaki diğer insanlar kadını koruyan bir tavır içinde oluyorlar genelde
inşallah canımİnşaAllah değildir ya
Karaktersizler kızlarıda mı yok bilmem kiBi günlüktü başkada görmedim insanlarla beraber hareket ettim arada kaynadım çok işkillenmiştim insan hiç mi kafa çevirmez dik dik bakar olduğun yerde olmaya çalışır orta yaşlı bi adamdı siması hala hatırımda pislik
benzettiğin kişi olsa sana söylerdi zaten devir kötü hayvanlar insanlardan daha iyi artık yanında biber spreyi falan oluyorya onlardan elinde imkan varsa iki tane tel taşı birini alırlarsa diğeri kalsın allah yardımcımız olsun gerçekten o gün saat geçti kurstan geldim durağa giderken göbekli kırk yaşlarında bi adam elinde kangal köpeği üzerime üzerime geldi napıyosun sen dedim korkma ıssırmayız diyor kimsede yoktu düğün salonuna girdim arkadaşı aradım o geldi aldı kalabalık ortamlardan uzaklaşmayın korkmayın rabbime sığın korkma insanın korktuğu başına gelirmiş sakin olLÜTFEN BİR AKIL VERİNN !!! OKUYUN ÜŞENMEYİN NOLUR :-((((
bundan 6 7 ay önce hat 200 de izmit'ten İstanbul'a gelirken karşımda bir amca oturuyordu. Süreli bakıp bakıp duruyordu işkillendim ve hiç bakmadın ama yinede tam karşımda olduğu için anlıyordum baktığını. Cebinde telefonunu çıkardı ve bana doğru hafif yaklaştırdı dengelemeye çalıştı. Anladım ki resmimi çekmeye çalışıyor bende elimle yüzümü kapattım telefonu indirip bana baktı bende yüzümü ekşitip başka koltuğa gittim saklandım güyya(!) Kalktı beni aradı otobüste gördü ve benim kalmış olduğum yere oturdu. Bende birisiyle konuştum ve metroya kadar onla yürüdüm beni takip etti. Metrodada bekledi bende güvenliğin yanına gittim sonra gitti. O arada gelen hiç bir trene binmedi ve giderken bana kötü kötü baktı. Ben bu olayı henüz atlatabilmişken yine oldu istanbul içi bir otobüste benden sonra binen babamdan büyük amca yine dönüp dönüp bana baktı rahatsız oldum ve arkaya gittim yine saklanmaya çalıştım yine beni aradı göremedi görünce kalktı ve yakınıma oturdu. Taa önden arkaya geldi yani bende hemen sonraki durakta o farketmeden indim psikolojim bozuldu korkuyorum artık dışarı çıkarken. Asıl sorun bu iki amcayı(!) Birbirine benzettim . Bi yorum yapın akıl verin Allah rızası için :-(((((((((
Senin adına çok üzüldüm yaşadığın olay ürkütücü ve korkmakta haklısın imkanın varsa tek dolaşmamaya özen göster çok geçmiş olsunresmimi çekmeye çalışıyor bende elimle yüzü
Benim de başıma gelmişti aynen bu repliği oynadımOo bu baya iyiymiş. Bi arkadaşımda takip ediyosa karakola götür demişti ama karakollarıda hiç bilmiyorum
vardır olmaz mı onlarada evden dışarı çıkarmazlar mikrop bunlar kendilerine geldimi ar namus başkasının anası bacısı umrunda değilKaraktersizler kızlarıda mı yok bilmem ki
Bulunduğum yerde bir meydan var orda tanıdığım bir eczacı içeride biz sohbet ederken kulağında işitme cihazı olan yaşlı bir amca geldi. İktidar haplarını sordu fiyat olarak ortalama fiyatlardan aldı. Gittikten sonra dedim. Amca git torunun torbanla oyna olmuyor sa olmuyor bu yaştan sonra kalp krizi geciricen pisi pisine. Meğer mimliymis bu amcalar o meydanda o hapları içip içip milletin karısını kızını kesiyorlar mış. Azgın teke işte. Genç eli yüzü düzgün adam kendini o duruma dusurmez ki zaten.Bende öyle düşünüyorum ama inşaAllah bundan sonrası olmaz. Ya anlamıyorum genç olsa beğenmiş der geçerim normal karşılarım takipte etse. Aşık oldum der yine kurtarır ama 20 yaşında kıza 55 60 yaşındaki adam takılınca korku veriyo insana
he at bi tekme yaklaş da cebinden çıkarsın bıçağı saplasın orana burana delirdiniz mi yavKeşke yapsaydım.
üstüne vazifemiymiş onunKesinlikle sessiz kalmayın. Ne bakıyorsun tip tip rahatsız ediyorsun diye tepki verin. Geçenlerde benim de başıma geldi. Otobüste karşımdaki adam bi bana bi kendi yanındaki kapalı bayana bakıp bakıp duruyor bir de sakal sıvazlıyordu. Ne bakıyorsun dedim adam Arapça konuşmaya başkadı Türk değildi. Benim açık olmamı, yanındaki kadının da kapanmasını beğenmemiş. Telefondan kara çarşaflı fotoğraflar gösterip böyle olmamız gerektiğini söyledi. Ben de bağırdım el kol hareketiyle kimsenin giyimi sana düşmüyor bakıp rahatsız etmeyeceksin dedim. Yanımdaki adam da okişiye tepki verdi niye rahatsız ediyorsun bayanları diye. Yani demem o ki susmayın rezil edin. Zaten herhangi bir durumda sizin yanınızda yer alacak o kişiye tepki verecek kişi muhakkak olur.
Ya aslında bende düşündüm ama o olalı 6 7 ay oldu öbürüde bişey yapmadı hiç dikkate almazlar bencepolise mi şikayet etseniz acaba?benim kardeşim bakkaldan gelirken bir adam gelip saçma sapan şeyler söyleyip korkutmuştu annem de polise haber vermişti.olay kameraların olduğu bir yerde falan olmamıştı, adamın görüntüsünü falan bulamazlardı, nerede oturuyor bilmiyorduk, tanımıyorduk ama yine de gelmişlerdi tipini tarif et falan demişlerdi...bulamamışlardı ama belki sizinkini bulurlar, otobüse binmişsiniz kamera vardır.sadece bakmış olsa neyse ama takip etmiş.
Allah razı olsun içim rahatladı vallahi. Biber spreyi taşıyorum kullancak durum yaşamayız inşaAllahbenzettiğin kişi olsa sana söylerdi zaten devir kötü hayvanlar insanlardan daha iyi artık yanında biber spreyi falan oluyorya onlardan elinde imkan varsa iki tane tel taşı birini alırlarsa diğeri kalsın allah yardımcımız olsun gerçekten o gün saat geçti kurstan geldim durağa giderken göbekli kırk yaşlarında bi adam elinde kangal köpeği üzerime üzerime geldi napıyosun sen dedim korkma ıssırmayız diyor kimsede yoktu düğün salonuna girdim arkadaşı aradım o geldi aldı kalabalık ortamlardan uzaklaşmayın korkmayın rabbime sığın korkma insanın korktuğu başına gelirmiş sakin ol
Hani özgecan olayı olmuştuda ülke ayağa kalkmıştı ya idam için. Ama yinede yasalarda ceza olarak caydırıcı bir şey olmadı tecavüz paraya bile çevriliyormuş duyduğum kadarıyla. Tamam hadi idam olmasın ama bu tür adamlıktan yoksun erkekler hadım edilsin. O bir anlık canavarlık bir kızın geleceğine maal oluyor!!!!İstanbul'da ne zaman otobüse binsem başıma benzer olaylar geliyor.
Hatta bir keresinde bir amca gelip elini omzuma atmıştı, otobüsten benimle birlikte inip.
Sakın sessiz kalma böyle durumlarda. Rezil et ki bir daha böyle şeyler yapamasın terbiyesiz herifler.