- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Hayır tam tersine son 10 yılımın en az stresli zamanlarını yaşıyorum. Ayrıca zona tek tarafı etkileyen ve belli bölgelerde çıkan bir hastalıkmış. Benim şu an kolumda ten rengimde kalan birkaç santim yer var. Geri kalan yerler kızarık ve şişlik içinde.Son zamanlarda sizi çok üzen, sinir eden durumlar yaşadınız mı?
Zona ondan sonra oluşuyor çünkü.
Ürtikerde eklemlerde şişlik oluyor mu?Üretiker olabilir mi belirtilerine bir bakın, eczacıya danışabilirsiniz.
Cookk çok geçmiş olsun. Sekiz sene önce benzer duruma geldim. Çok büyük üzüntü yaşadım. Peşine başladı. Önce gogsumun arasında kızardı kaşıntı başladı. Sonra göğüs altına ordan sırtıma yayıldı. Eklem yerlerinde başlayıp etrafa yayıldı. Ozelllere gittim saçma sapan losyonlar vs. Asla düzelmedi. İntihar etmek uzereydim. En son İstanbul çapa tıp fakültesi dermatoloji kilinigine gittik. Ozeldeki doktor sevk etti. Yatış verildi iki hafta yattım hastanede. Benimki sitresten oldu. Tek çare kortizon. Başka bişey yaramaz. Nereye gidersen git kortizon tedavisi işte. Çok büyük eziyet veriyor çünkü. Losyon krem hiç bı işe yaramaz.Hayır tam tersine son 10 yılımın en az stresli zamanlarını yaşıyorum. Ayrıca zona tek tarafı etkileyen ve belli bölgelerde çıkan bir hastalıkmış. Benim şu an kolumda ten rengimde kalan birkaç santim yer var. Geri kalan yerler kızarık ve şişlik içinde.
Çok kötü çok. Benimki stres değil de geçirilmiş mantar enfeksiyonunun tetiklemesiyle ne olduysa oldu. şu an ellerim parmaklarım şırıngayla su enjekte edilmiş gibi sişmiş durumda. His kaybı da var. Bu şekilde çalışmam da mümkün olmaz. Sizde his kaybı oldu mu?Cookk çok geçmiş olsun. Sekiz sene önce benzer duruma geldim. Çok büyük üzüntü yaşadım. Peşine başladı. Önce gogsumun arasında kızardı kaşıntı başladı. Sonra göğüs altına ordan sırtıma yayıldı. Eklem yerlerinde başlayıp etrafa yayıldı. Ozelllere gittim saçma sapan losyonlar vs. Asla düzelmedi. İntihar etmek uzereydim. En son İstanbul çapa tıp fakültesi dermatoloji kilinigine gittik. Ozeldeki doktor sevk etti. Yatış verildi iki hafta yattım hastanede. Benimki sitresten oldu. Tek çare kortizon. Başka bişey yaramaz. Nereye gidersen git kortizon tedavisi işte. Çok büyük eziyet veriyor çünkü. Losyon krem hiç bı işe yaramaz.
Sekiz yıl geçti üstünden. Önce kaşıntıyla beraber kizariyodu. Sonra kasinmada dolayı şişlik ve yaralar oluyo. Yara olmasının sebebi çok kasimamdi. Öyle kötü durumdaydim ki kovaya su doldurup buz atioduk içine sonra büyük atleti suya batırıp hiç sıkmadan sırtıma göğsüme koyuyoduk. O kadar acı cekiyordum. İntihar etmek istiyodum. Gece üçte dörtte arabaya binip Eyüp sultana gidip dua ettim yalvardım Allah'ım kurtar bu illetten diye. Ne zaman hastaneye yattım. İlk kortizon iğnesini oldum. Bı saate kalmadan kuzu gibi rahatladım. Allah seni de kurtarsın inşallah. İyi bı doktor bulursun inşallahÇok kötü çok. Benimki stres değil de geçirilmiş mantar enfeksiyonunun tetiklemesiyle ne olduysa oldu. şu an ellerim parmakların şırıngayla su enjekte edilmiş gibi sişmiş durumda. His kaybı da var. Bu şekilde çalışmam da mümkün olmaz. Sizde his kaybı oldu mu?
Sizin belirtilerinizi Google yazdım romatoid artrit çıktı aratın isterseniz şikayetlerinize benziyor muÜrtikerde eklemlerde şişlik oluyor mu?
Evet ben de yazınca bu sonucu bulmuştum. Eklem arısı, şişlik, sıcaklık hepsi aynı.Sizin belirtilerinizi Google yazdım romatoid artrit çıktı aratın isterseniz şikayetlerinize benziyor mu
Alerjik reaksiyon olabilir. Acilen doktora göstermelisin. Alerjik ise hızlı müdahele edilmeli
Alerjik olduğunu sanmıyorum, çünkü dün farklı olan hiçbir şey yiyip içmedim. Ama yine de dilde şişme olursa acile gideceğim.Ağır allerjik reaksiyon geçiriyor olabilirsiniz. Parmaklarınızın şiştiği gibi diliniz de şişebilir ve bu acil bir durumdur. Bence vakit kaybetmeden acile gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?