Cok kötü durumdayım lütfen bi fikir verin

işte dedim ya marketlerde de satılıyor 10 tl di yani aktarım benı kazıkladı 30 tl falan demıştı 2 sefer kullandım toplam hepsi 600 tutmuştu zarardaydım yani hatta kadına bı geçmesin paralarımı geri alırım diyodum şakayla karışık :52: kadında yüzde yüz garanti verdi valla ben niceleri iyleştirdim dedi daha kapıma dayanan olmadı dedi guvendim bende haklıymışta :) sende pazarlık yaparsan ucuza getirisin yada marketler de de var bir baksan iyi olur :34:
Merhaba ilk başlarda artıyor demişsiniz ne kadar artıyor çok mu??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Benim ciddi derecede yoktu fakat çene ve yanak bölgemde sürekli iltihaplı olarak başlıyordu. Bu ilacı başladım 1.aydan sonra 2.ayda doktor dozunu yükseltti ve 2.ayda bıraktım.. Bir tane yüz temizleme jeli aldım. Daha önce bu tarz şeyler hep kullanmıştım geçmiyordu . İlacı kullanırken bir iyileşme göremedim fakat bıraktıktan sonra yüzümde bir şey kalmadı . (tertemiz) Artık ilaçtan mı kullandığım üründen mi bilmiyorum.
Bu arada bırakma sebebim bende kronik hastalıklar arasına giren bir beyin hastalığının başlangıcını yaratmasıydı. :( :(
Her insanda aynı etkiyi yapmaz kimilerine bir şey olmuyor. Bende ciddi bir yan etki yaptı..

roaccutane neden bu kadar kötü gösteriliyor anlamıyorum. kısır yapıyor vs çok safsata dönüyor roacutane ile ilgili. ben kullandım. çocuğum da oldu. 8 arkadaşım kullanmış. 6sının çocuğu var 2si bekar. kimsenin karaciğerine de bir şey olmadı. bu kadar korkulacak bir şey yok. dr kullan diyorsa kullan, kan değerlerinde sorun olursa bırakırsın bu kadar basit.

bende kullandım ve hamileyim.ilaç tehlikeli kabul edelim dikkatli ve düzenli kullanmak lazım kullandıktan sonra 2 yıl hamile kalmamak lazım bolbol su iç. çatlayan dudaklarına kremleri sürekli sür ve lacı aynı saatlerde a. sorun olmaz

bende kullandım ve hamileyim.ilaç tehlikeli kabul edelim dikkatli ve düzenli kullanmak lazım kullandıktan sonra 2 yıl hamile kalmamak lazım bolbol su iç. çatlayan dudaklarına kremleri sürekli sür ve lacı aynı saatlerde a. sorun olmaz

beni neden etiketledin anlamadım ????????????

Benim uzun sureli sivilce problemim var daha önce cildiyeciye ve kadin dogumcuya gittim cunku adet düzensizliği de vardı. Bi donem düzeldi fakat sonrasında hep nüksetti artık napicagimi bilmiyorum son çare olarak rouccatune kullansam mi? Fakat eger problemim karaciğer yağlanması hormanal sorunlar vs ise baska bi tedavi yardimiyla kurtulabilirim yani o ağır ilacı kullanmak zorunda kalmam ...sizce hangi bolume gitmem benim icin daha iyi olur dahiliye,endokrin kadın doğum ya da dermatoloji yardimci olirsaniz sevinirim

uzun zamn önce yazmışsın ama yeni gördüm.bende aynıyım 26 yaşındayım ve uzun yıllardır da uğraşıyorum...sürdüğüm kremlerin haddi hesabı yok..cildiyeye gittiğinde test istediğini söyle zaten o yapar...şu anda geçti mi peki..ne kullanıyosun yani kendi halinemi bıraktn bişey kullanıyomusun..ben şu anda yoruldum ve kendi haline bıraktım çok yıkamıyorum birde yüzümü..

uzun zamn önce yazmışsın ama yeni gördüm.bende aynıyım 26 yaşındayım ve uzun yıllardır da uğraşıyorum...sürdüğüm kremlerin haddi hesabı yok..cildiyeye gittiğinde test istediğini söyle zaten o yapar...şu anda geçti mi peki..ne kullanıyosun yani kendi halinemi bıraktn bişey kullanıyomusun..ben şu anda yoruldum ve kendi haline bıraktım çok yıkamıyorum birde yüzümü..
şu an bişe kullanmıyorum...Zaten çok fazla yok şimdilik ..Arazi dersim var bitsin tekrar gidicem doktora inş. Cildiyeciden ne tür bir test isteyebilirim?

şu an bişe kullanmıyorum...Zaten çok fazla yok şimdilik ..Arazi dersim var bitsin tekrar gidicem doktora inş. Cildiyeciden ne tür bir test isteyebilirim?

bende biraz sonra gideceğim doktora..çok ilaç kullandığını geçmediğini bunun için hormon,çinko,karaciğer testlerinide iste birinden biri sorunlu olursa ilaç oan göre yazılır..ben şu anda küçük yerdeyim doktorların yetersiz olduğunu düşünüyorum büyük bi şehire taşınacağım bunun için...bende daha yaptırmadım arkadaşım yaptırmış..hormonlarındanmış hormon ilacı verdiler kullandı geçti..yani eğer mesela bizimde hormonlardansa sivilce kremlerinin hiç bi faydası olmuyo malsef...inş şifa versin rabbim hepimize..ben bunaldım artık yıllardır

Back
X