Çok kötü durumdayım yardım

Gulumsehayata85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
110
82
48
39
Kendimi çok yanlız hissediyorum ben 35 yaşındayım hep sessiz sakin beceriksiz bir insanım açıkçası hayatım çok anlamsız ben çirkin bir kızım yüzümde benler çok tombik bir insanım üniversitede tombiktim hoş hep kilolu insanım neyse sevgilim olmuştu beni aldattı neyse bana dünya hakaret etti neymiş çok cirkinmisim kilolu musum ayının teki misim onunla evlenecegimi nasıl düşünmüş um kendime olan özgüvenim kalmadı neyse memur olmadan birisi ile tanıştım o da kanser olduğumu öğrendiğim gün terk ettim sağlığıma kovustum şükür ama çok kortizon kullandım ve 97 kilo oldum ve kendime hiç güvenmiyorum kendimi hiç sevmiyorum beni zaten kimse sevmiyor yaş 35 ve evde kaldim

Kendimi çok yanlız hissediyorum ben 35 yaşındayım hep sessiz sakin beceriksiz bir insanım açıkçası hayatım çok anlamsız ben çirkin bir kızım yüzümde benler çok tombik bir insanım üniversitede tombiktim hoş hep kilolu insanım neyse sevgilim olmuştu beni aldattı neyse bana dünya hakaret etti neymiş çok cirkinmisim kilolu musum ayının teki misim onunla evlenecegimi nasıl düşünmüş um kendime olan özgüvenim kalmadı neyse memur olmadan birisi ile tanıştım o da kanser olduğumu öğrendiğim gün terk ettim sağlığıma kovustum şükür ama çok kortizon kullandım ve 97 kilo oldum ve kendime hiç güvenmiyorum kendimi hiç sevmiyorum beni zaten kimse sevmiyor yaş 35 ve evde kaldim
Dediklerinizin hepsinin çaresi var; kilo verilir, benler aldırır falan... Allah karşınıza çıkanlar gibi karaktersiz etmesin, işte onun çaresi yok... Kendinizi sevin, bir tane hayatınız var.

Canim benler alinabilirse aldir..10 .15 dakikada aliyolar..uzun surmuyor..kilo olayinida biliyosun dimi suan birasda ilactan almissin..tabikide alirsin..takilma..ilaci bjraktigin an..verebilirsin yine diyet ve sporla..aldatilmayi kisisellestirmemeye calis ..bole durumlarda..sadece biz yasiyoruz gibi oluyo..ama aslinda oyle degil..sana negatif enerji veren insanlari lutfen hayatindan tek tek cikar..ve bi taraftanda..saclarini kestir mesela..yada alisveris yapp..acayipp ..iyi geliyoo..yada bakim yap..terapi oluyo..

Olmuyor kendimi sevemiyorum kimsede beni sevmiyor kendimi çok mutsuz hissediyorum
Kendinizi önce şartsız sevmeyi öğrenmeniz, bunu da destek alarak halletmeniz lazım.
Ki ne büyük sağlık sıkıntısı yaşamışsınız, Allah bir daha göstermesin.
Bedeninizin ne mucizevi bir şey olduğunu anlamanız için aslında sınav da vermişsiniz ama psikolojik bir durum demek sizde.

Hayatınız sizin, kilo verilir, güzelleşilir, olaylara bakış açısı değişince sizi sevenleri de görürsünüz.
Ama her şeyin temeli kendinizi sevmekte başlar.
Her ne olursanız olun 100 kilo ya da 50, güzel ya da çirkin, öz saygınızı kazanın.
Ondan sonrası çorap söküğü...

Kendinizi suçlamayın.kilo alınabilir el et önemli olan önce sağlık.sagliginiza kavusmussunuz ne guzel. Benlerinizden rahatsizsaniz aldirabilirsiniz çok basit bir işlem. Kilo için de dirayetli olmalısınız goruntunuzden memnun değilseniz eger spor yapabilirsiniz sağlıklı beslenme eşliğinde ya da diyetle. bunlar çaresiz olan durumlar değil ki

Önce güçlü birisin bunu kabul et. Kanseri yenmişsin, Allah tekrar yaşatmasın... Ayrıca Allahın sevdiği kuluymuşsun, eski sevgililerin artık "eski" olmaları da şanslı olduğunu gösteriyor, bu karaktersizlerden biriyle evlensen daha mı iyiydi? Ya da evlendikten sonra aldatılsan ? Kilo verilir, benlerin aldırılması 5 dakikalık iş. Bakımdı makyajdı giyim kuşamdı derken insanların algıladığı biçimde "güzelleşmek" basit iş. Mühim olan içinin güzel olması, ruhun güzel olsun zor olan bu. Fesatlıktan arınmış, olumlu düşünen kendine ve başkalarına saygısı olan insan olmak zor. Kolay olan da zor olan da insanın kendinde bitiyor, hele ki siz her anlamda güzelleşmeye karar verin, gerisi gelir.

Ay bende de ben vardı aldırdım çok basit bir işlem devlet hastanesinde aldırmıştım ben hatta taaa yıllar önce. Kilo verilir, saç boyanır, benler aldırılır, makyaj yapılır bunlar gelip geçici şeyler. Önemli olan senin değerini bilen insanları hayatına alman. Ama bunu yapabilmek için önce kendi değerini kendin bilmelisin. Sen biriciksin. Senden bir tane daha yok bu dünyada🌺

Sen kendin için yaşa hayatı başkaları İçin değil tamam mı seni beğenmeyenler çok mu yakışıklı ve güzel Allahaşkına başkalarının ne düşündüğü neden bu kadar önemli
Sen sensin duyguların düşüncelerin hayatın sen önemlisin değerlisin
Kilo verilebilir benler alınabilir neden bunlara kafa takıyorsun yahu
Ayrıca bekarlık sultanlıktır evliler de bekar olsam diye düşünürler arada keyfini çıkar bekarlılığının evlilikte bişey yok

Evlilik önemli değil diyorsunuz kabul ama ben tek başıma çok yoruldum hastane koridorlarında tek başına kemoterapi almak dan sonra şimdi ilaçların yan etkisi başka bir hastalık çıktı insan sevilmek istiyor desteklenmek istiyor en çokta güvenmek istiyor küçük bir hediye bir çiçek istiyor değer görmek istiyor ve ben çocuk çok istiyorum galiba yanlız yaşadım yanlız öleceğim yanımda kimse olmadan

Bazen bitti dedigin yerde baslar....Sen yeter ki kendini sev ve kendine dert ettigin ne varsa devasini da kendinde ara.Kendine güven sosyal ol elbet yüreğine dokunursun birinin

Back
X