- 12 Ekim 2020
- 110
- 82
- 48
- 39
- Konu Sahibi Gulumsehayata85
Nasıl değişebilir kendimi nasıl sevebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz missYasın genc kız, başka bir konuya yazdım 40+ bir kızçe gayet kariyerli kendinden 7 yaş küçük biriyle evlendi. Bence evlenirsin ama öncelikle bir an önce diyetisyene git
ben hep kiloluydum, halen de öyleyim. Cok güzel dis görünüsümde yok, ama muhtesem güzel bir karakterim varEvlilik önemli değil diyorsunuz kabul ama ben tek başıma çok yoruldum hastane koridorlarında tek başına kemoterapi almak dan sonra şimdi ilaçların yan etkisi başka bir hastalık çıktı insan sevilmek istiyor desteklenmek istiyor en çokta güvenmek istiyor küçük bir hediye bir çiçek istiyor değer görmek istiyor ve ben çocuk çok istiyorum galiba yanlız yaşadım yanlız öleceğim yanımda kimse olmadan
ben hep kiloluydum, halen de öyleyim. Cok güzel dis görünüsümde yok, ama muhtesem güzel bir karakterim varEvlilik önemli değil diyorsunuz kabul ama ben tek başıma çok yoruldum hastane koridorlarında tek başına kemoterapi almak dan sonra şimdi ilaçların yan etkisi başka bir hastalık çıktı insan sevilmek istiyor desteklenmek istiyor en çokta güvenmek istiyor küçük bir hediye bir çiçek istiyor değer görmek istiyor ve ben çocuk çok istiyorum galiba yanlız yaşadım yanlız öleceğim yanımda kimse olmadan
Yasın genc kız, başka bir konuya yazdım 40+ bir kızçe gayet kariyerli kendinden 7 yaş küçük biriyle evlendi. Bence evlenirsin ama öncelikle bir an önce diyetisyene git
ben hep kiloluydum, halen de öyleyim. Cok güzel dis görünüsümde yok, ama muhtesem güzel bir karakterim var
40 yasimda benden 7 yas kücük biriyle evlendim, 42 yasimdada anne oldum.
Dis görünüs cok önemli degil, yeterlide hic degil. Güzel bir tabloya bakmakdan nasil sıkılırsak, aynisi güzel bir insana bakmak icinde gecerli, eger güzelikden baska sunavagi birseyi yoksa.
Kisilik insani uzun süre baskasina baglar.
Nasıl değişebilir kendimi nasıl sevebilirim
Olmuyor kendimi sevemiyorum kimsede beni sevmiyor kendimi çok mutsuz hissediyorum
Evet ben memurum kısaca 85 doğumlu um benim kendimi sevmeme sorunum önce den başladı eskiden daha sessiz bir insandım liseli açıktan okudum sonra Afyon'da okudum işletme sonra 2015 memur oldum ki çok zorladım sonra 2015 Eylül un de kanser oldum bir yıl filan tedavi gördüm bu arada eski erkek arkadaşım hastaligimi öğrenince bıraktı hoş zaten çokta önemseme dim yalan yok ben kitap okumasını severim kimseyi küçümsemek değil amacım bu ortaokul mezunu askeriyede çalışıyordu ben kitap okumasını çok severim buna kitap oku dediğim de takvim yaprağı okuduğunu söylemişti aslında evlensem sonucu benim için daha kötü idi çünkü bunun 5 kardeşi var ama kendisi kapalı olduğum ve memur olduğum sessiz sakin olduğum ve hem işte çalışacağım hem annesine bakacağım hedefi o yoksa beni sevdiği yokmuş onun için ayrilmamiz hayırlı oldu sanki iş yerinde biraz sorunum onunda sesimi cikarmamam kanserden sonra itp yani beyaz kan sıkıntısı var ve kanama durmuyor psikolojik olarak kötü olduğum dan atak geçirmek istemiyordum ondan sustukça üstüme geldi sağolsun essek gibi çalıştığım halde tutanak tutmak ile tehdit etti müdüre hanım Allah bildiği gibi yapsın o kadar üstüme geldiki sonun da atak geçirdim ve 3 ay hastanede yatmak zorunda kaldım bir günde 10 ünite kan verdikleri halde fayda etmedi o yüzden kortizon aldım tabi idari izin e çıktım sağol sun lar hastane de yattigim için başka bir oda a verdiler ama şöyle bir durum var nalet in tekidi ben sorun bende zannettim hep ben amlasamiyorum zannettim sonra idari izinde olduğum için bizim psikologlar ve oda arkadaşım grup olmuş whatsap dan ve sonra bir baktım adam psikologlar ile kavga ediyor her gün sorun bende değilmiş idari izne çıktım diye bu virüs de bana çok laf demişti oda yi kendi malı zannetmiş öküz bu neyse idari izinde atak geçirdim atak durduk yere kanama oluyor burun kanaması ve hiç durmuyor yada iç kanama yada mosmor oluyor dayak yemiş gibi 3 kez bu yüzden kortizon kullandım 6 ay bu arada 10 kilo aldım ve ilk kortizon a başladığım dan bu yana 15 kilo aldım neyse güzel haber ise o kişiliksiz başka insanlar ile kavga ettiği için odadan alındı ve benim le alakasız şükür ve en son atak geçirdiğim de düşündüm gece 3 burun kanaması var ilaç kullandım ama kanama devam ediyordu dedim ki sen kanser ile savaşırken bu hastalık ile savaşırken kim bana yandı kim üzüldü kimse bu saatten sonra kendimi ezdirmeme kararı aldım ve artık kendime çeki düzen vermek istiyorum haftaya işe başlamak istiyorum doktor çalışabilirsin dedi birde iki ay önce kortizonu bıraktım başka ilaç a başladık ve Şükür ki kanım düşmüyor artık yani sağlığım iyi o yüzden değişme vakti tamam çok geç değişmek için yaş 35 ama olsun
Çok zor okudum. Noktalamaya dikkat edelim lütfen. Anladığım kadarıyla asıl canınızı sıkan sizi kullanmak isteyip kullanamayınca hakaret eden eski sevgiliniz. Zaten kendisi karaktersizmiş ayrıldığınız çok daha iyi olmuş. Ben yerinizde olsam diyetisyene başlarım. Kemoterapiden çıktığınız için size daha güçlendirici bir menü hazırlar hemde bir taşla iki kuş olur. Bir süre toparlar sonrada evde spor yapmaya başlarım. Memursunuz istediğiniz operasyonu da yaptırın mis gibi işte neden canınızı sıkasınız ki?Evet ben memurum kısaca 85 doğumlu um benim kendimi sevmeme sorunum önce den başladı eskiden daha sessiz bir insandım liseli açıktan okudum sonra Afyon'da okudum işletme sonra 2015 memur oldum ki çok zorladım sonra 2015 Eylül un de kanser oldum bir yıl filan tedavi gördüm bu arada eski erkek arkadaşım hastaligimi öğrenince bıraktı hoş zaten çokta önemseme dim yalan yok ben kitap okumasını severim kimseyi küçümsemek değil amacım bu ortaokul mezunu askeriyede çalışıyordu ben kitap okumasını çok severim buna kitap oku dediğim de takvim yaprağı okuduğunu söylemişti aslında evlensem sonucu benim için daha kötü idi çünkü bunun 5 kardeşi var ama kendisi kapalı olduğum ve memur olduğum sessiz sakin olduğum ve hem işte çalışacağım hem annesine bakacağım hedefi o yoksa beni sevdiği yokmuş onun için ayrilmamiz hayırlı oldu sanki iş yerinde biraz sorunum onunda sesimi cikarmamam kanserden sonra itp yani beyaz kan sıkıntısı var ve kanama durmuyor psikolojik olarak kötü olduğum dan atak geçirmek istemiyordum ondan sustukça üstüme geldi sağolsun essek gibi çalıştığım halde tutanak tutmak ile tehdit etti müdüre hanım Allah bildiği gibi yapsın o kadar üstüme geldiki sonun da atak geçirdim ve 3 ay hastanede yatmak zorunda kaldım bir günde 10 ünite kan verdikleri halde fayda etmedi o yüzden kortizon aldım tabi idari izin e çıktım sağol sun lar hastane de yattigim için başka bir oda a verdiler ama şöyle bir durum var nalet in tekidi ben sorun bende zannettim hep ben amlasamiyorum zannettim sonra idari izinde olduğum için bizim psikologlar ve oda arkadaşım grup olmuş whatsap dan ve sonra bir baktım adam psikologlar ile kavga ediyor her gün sorun bende değilmiş idari izne çıktım diye bu virüs de bana çok laf demişti oda yi kendi malı zannetmiş öküz bu neyse idari izinde atak geçirdim atak durduk yere kanama oluyor burun kanaması ve hiç durmuyor yada iç kanama yada mosmor oluyor dayak yemiş gibi 3 kez bu yüzden kortizon kullandım 6 ay bu arada 10 kilo aldım ve ilk kortizon a başladığım dan bu yana 15 kilo aldım neyse güzel haber ise o kişiliksiz başka insanlar ile kavga ettiği için odadan alındı ve benim le alakasız şükür ve en son atak geçirdiğim de düşündüm gece 3 burun kanaması var ilaç kullandım ama kanama devam ediyordu dedim ki sen kanser ile savaşırken bu hastalık ile savaşırken kim bana yandı kim üzüldü kimse bu saatten sonra kendimi ezdirmeme kararı aldım ve artık kendime çeki düzen vermek istiyorum haftaya işe başlamak istiyorum doktor çalışabilirsin dedi birde iki ay önce kortizonu bıraktım başka ilaç a başladık ve Şükür ki kanım düşmüyor artık yani sağlığım iyi o yüzden değişme vakti tamam çok geç değişmek için yaş 35 ama olsun