Çok kötü durumdayım yardım

Evlilik depresif insanlar için iyi bir seçenek değil aslında. Herkes mutluluğu birşeye bağlıyor ama mutlu olmak bizim elimizde olan birşey. Çok saçma bir örnek olabilir ama hazır aldığımız bir tatlıdansa kendi yapıp yediğimiz sanki daha güzel gelir insana. Emek vermişizdir uğraşmışızdır. Hayatta böyle işte güzelleştirmek istiyorsak kendimiz yapmalıyız. Bir başkasının yapmasını beklersek o günler hiç gelmez. Çalışıyorsun imkanların var bekarsın fırsatın bol. Biryerlerden tut hayatı geçmişini sal. Bu enerjiyi yaydığın sürece karman hiç değişmeyecek çünkü

Kendini üc cümle kurarak nekadar da kötülemissin yahu..

Birdaha kendinden böyle bahsetme. Bence güzelsindir. Ne kilolu ve özgüvenli kizlar taniyorum ve hepsi de güzeller gercekten.
Kendini sevmeye basla

Yasın genc kız, başka bir konuya yazdım 40+ bir kızçe gayet kariyerli kendinden 7 yaş küçük biriyle evlendi. Bence evlenirsin ama öncelikle bir an önce diyetisyene git
Kiz miss😂 kizi once pssikologa tavsiyyle gondermemiz lazim sen nokta atisi direk diyetisten diyosun kilo versede cozum olmazki kendini sevmiyo

Herkes az çok aynı şeyleri söyelmiş. Sen kendine değer verir bir prenses gibi davranırsan etrafındakiler de senin değerli oldugun algısı oluşuyor. Tamamen kendi reklamını yapmanla alâkalı. Kendini sev falan filan sözleri hep burdan geliyor. YouTube da bir sürü makyaj, kilo verme , ben aldırma, saç bakımı daha neler neler videoları var. Aç izle ve dene.

Evlilik önemli değil diyorsunuz kabul ama ben tek başıma çok yoruldum hastane koridorlarında tek başına kemoterapi almak dan sonra şimdi ilaçların yan etkisi başka bir hastalık çıktı insan sevilmek istiyor desteklenmek istiyor en çokta güvenmek istiyor küçük bir hediye bir çiçek istiyor değer görmek istiyor ve ben çocuk çok istiyorum galiba yanlız yaşadım yanlız öleceğim yanımda kimse olmadan
ben hep kiloluydum, halen de öyleyim. Cok güzel dis görünüsümde yok, ama muhtesem güzel bir karakterim var 😁
40 yasimda benden 7 yas kücük biriyle evlendim, 42 yasimdada anne oldum.

Dis görünüs cok önemli degil, yeterlide hic degil. Güzel bir tabloya bakmakdan nasil sıkılırsak, aynisi güzel bir insana bakmak icinde gecerli, eger güzelikden baska sunabilecegi birseyi yoksa.

Kisilik insani uzun süre baskasina baglar dış görünüş degil

Son düzenleme:
Evlilik önemli değil diyorsunuz kabul ama ben tek başıma çok yoruldum hastane koridorlarında tek başına kemoterapi almak dan sonra şimdi ilaçların yan etkisi başka bir hastalık çıktı insan sevilmek istiyor desteklenmek istiyor en çokta güvenmek istiyor küçük bir hediye bir çiçek istiyor değer görmek istiyor ve ben çocuk çok istiyorum galiba yanlız yaşadım yanlız öleceğim yanımda kimse olmadan
ben hep kiloluydum, halen de öyleyim. Cok güzel dis görünüsümde yok, ama muhtesem güzel bir karakterim var 😁

Dis görünüs cok önemli degil, yeterlide hic degil. Güzel bir tabloya bakmakdan nasil sıkılırsak, aynisi güzel bir insana bakmak icinde gecerli, eger güzelikden baska sunavagi birseyi yoksa.

Kisilik insani uzun süre baskasina baglar.

Yasın genc kız, başka bir konuya yazdım 40+ bir kızçe gayet kariyerli kendinden 7 yaş küçük biriyle evlendi. Bence evlenirsin ama öncelikle bir an önce diyetisyene git

Konu sahibinin kilosunda kendimden 6 yaş ufak çıtırla ikinci evliliğimi yaptım ben kanka. Bu kızlar hemen mutsuzluğa kapılıyor.

Dis görünüs cok önemli degil, yeterlide hic degil. Güzel bir tabloya bakmakdan nasil sıkılırsak, aynisi güzel bir insana bakmak icinde gecerli, eger güzelikden baska sunavagi birseyi yoksa.

Kisilik insani uzun süre baskasina baglar.

Ben de fazla kiloluyum, obez değilim ama kilom var yani saklayacak değilim. Eşim 35 ben 41 yaşımdayım , ikinci evliliğim onunsa ilk. Çocuğumuz yok ama sahiplendiğimiz üç muhteşem kedimiz var. Hayat me getirecek belli olmaz umutsuzluğa kapılmamak lazım😍

Nasıl değişebilir kendimi nasıl sevebilirim

Sizden bir tane daha yok bir tane daha sevimli yok, üstelik hayat herşeye rağmen çok güzel. Bakın ben tek çocuğum, ailevi problemlerle büyüdüm, babamdan kaçmak için erken yaşta yanlış bir evlilik yaptım ve aldatıldım. O da bana ayı, senden tiksiniyorum vs. derdi ama ne mutlu ki Allah’ın ne sevdiği kuluymuşum ki onla boşandım eşimi tanıdım. Sizi anlıyorum aslında toplumda dayatılan evlilik yaşı saçmalığı var, hiç takılmayın hem tıp ilerledi ileri yaşlarda da anne olunabiliyor hem de artık DSÖ bizim yaşlarımızı genç olarak tanımlıyor.

Çalışıyor musunuz önce kendinizden, hayatınızdan bahsedin biraz yardımcı olmaya çalışalım size. Örneğin çalışıyor musunuz, yalnız mı yaşıyorsunuz? Kilo verilir dert değil ne obezler var yataktan çıkamayan onlar bile zayıflıyor. Evliliği, aşkı boşverin toksik ilişkiler sizi yorar, erkeklerin çoğu öküzdür kendinizi üzmeye değmez. Önce kendinizi sevin, yavaştan kilo verdikçe özgüveniniz de artar zaten ama kilo vermeseniz de kendinizi sevin lütfen. Sizden bir tane yok ve ne mutlu ki ciddi bir hastalığı yenecek kadad da güçlüsünüz. Ha yok illa ben şişman ve mutsuzum diyorsanız o zaman diyet, spor sonra ufak görünüş değişiklikleri ile olur bu iş.

Direkt yargilayici olmak istemem ama herkesin sikintisi var diyen psikolog pek iyi gelmedi, komsu teyze terapi yapsa da aynilarini soyler.

Bence napin edin o kilolari verin. Cok kilolu oldugunuzdan degil ozguveninizi zedelediginden. Ki kilo almanız çok normal kortizonlar kilo aldırıyor.

kilolu olmak ya da benleri olmak sevilmeme sebebi degil. Cevrenizde hic kilolu olup evli ya da sevilen yok mu? Benim bir suru var aklima gelen.Bu forumda da var diyet gruplarina bakin cogu evli cocuklu.
Gigi hadidin de vucudunda benler var bir suru ama model. Yani kilo, benler bunlar sevilmemek icin sebep degil. Eski sevgiliniz istememis ve begenmiyor olabilir sizi ama bu herkesin sizi begenmeyip sevmeyecegi anlamina gelmez. Okuduğum kitaptaki psikiyatr diyordu mesela ‘Bazıları elmalı tartı vişneli tarttan daha çok sever. Bu vişneli tartin istenmeyen birşey olduğunu mu gösterir?‘
Kendinizi acımasızca etiketliyorsunuz ‘tombik’ ‘beceriksiz’ ‘sevilmeyen’. Sadece şu kadar yazıdan bile o kadar beceriksiz olamayacağınız belli; memur olmuşsunuz, ekstra bölüm okuyorsunuz. Kendinizi gerçekçi olmayan şekilde eleştiriyorsunuz hatta eleştiri de değil hakaret.
İyi hissetmek kitabını mutlaka öneriyorum ve kendinizi daha iyi hissetmeniz için diyetisyen + psikiyatriste gidin. Benleriniz rahatsız ediyorsa aldırmak için birçok yöntem var hatta ben de aldırdım ve çok memnunum 🙋🏻‍♀️

Çok üzüldüm sizin için, kendinizi bırakmışsınız resmen, ailenizden hiç bahsetmemişsiniz onları merak ettim..

bence psikologlardan ümidi kesmeyin, iyi birini bulun, çoğu işe yaramıyor amaişinde çok iyi olanlar da var iyi Araştırmak lazım. Ben de birkaç gezdim ama iyisini bulmuştum sonunda biraz pahalıydı ama değerdi! Nerede yaşadığınıza da bağlı, küçük bir kasaba ise zor olabilir..

kendimi nasıl sevebilirim demişsiniz, küçük çocuk halinizi düşünün, onu hayal edin, onunla konuşun gözünüzü kapatıp.. sizce sevilmeyi hak etmiyor mu? Sarılın ona..

Bir de hayattan zevk almaya çalışın. Yani sokağa çıkıp yürümek, bir iki Ağaca bakmak, sokak kedileri ile ilgilenmek, parktakiçocukları iZlemek.. dünya çok güzel bir yer, yaşamak lazım.. siz çok güçlü bir kadınsınız kanseri yenmişsiniz, iyi bir işiniz var, bir üniversiteden mezunsunuz.. yerinizde olmak için can atan o kadar çok insan var ki .. birkaç kıyafet, biraz saç makyaj, diyet, psikolog bunlarla bu depresyondan çıkarsınız bence siz kendinizi mutlu ettikçe gerisi de gelecek göreceksiniz..

bol şans 🍀

125 kilo arkadaşım 3. çocuğunu doğurdu geçenlerde,eşi benim de arkadaşım hala aşık eşine. Diğer tarafta anoreksi oldu başka bir arkadaşımın eşi 42 kilo kız şu an onlarda boşanmak üzere . Zayıfsan güzel ilişkin olur yanlış bir bakış. Bence asıl sıkıntı düşünce tarzında.

Diyetisyene girebilirsin, mide balonu taktırabilirsin, mide botoksu yaptırabilirsin, sağlık sorunların bitince spora başlayabilirsin. Benlerini aldır, sildir, kaşını gözünü yaptır gerekse yani demek istediğim 21. yydayız. İmkanın varsa Adriana Lima yaparlar seni 6 ayda. Kullan bunları. Öncelik her zman sağlık tabi.

öncelikle kendinizi sevin, siz bir taneciksiniz. sizin gibi başka biri daha yok yer yüzünde. bunu her gün kendinize hatırlatın.
çok çok zor bir süreçten geçmişsiniz, çok geçmiş olsun. bu süreci atlatabilen çok güçlü bir kadın olduğunuzu unutmayın.

kesinlikle iyi bir psikologdan destek alın. anlattığınız ben ve kilo konuları çözülebilir şeyler. gözünüzde büyütmeyin.
her insan kilo alır-verir, hepimizin bedeninde sevmediği yerleri vardır. kendinizi yalnız hissetmeyin.

terapi alırken bir yandan bol bol okuyun, kendinizi geliştirin. pozitif enerji veren insanlarla arkadaşlıklarınızı ilerletin.

bir de bu devirde artık evde kalmak mı kalmış. ben 36 yaşındayım, hiç evlenmedim, şahsen sevgilim olmasına rağmen ya bir sene daha bekar takılsam iyi olur diyorum bazen. çünkü evlilik-çocuk büyük sorumluluk. asla da evde kaldım diye düşünmedim.
herkes için hayırlı insanın geleceği, doğru zaman vardır.

Olmuyor kendimi sevemiyorum kimsede beni sevmiyor kendimi çok mutsuz hissediyorum

Önce güçlü bir terapist bulun sonra da diyetisyene gidin egzersiz ve doğru beslenme verilemeyecek kilo yoktur.

Her şey sizde bitiyor. Atağa kalkmanın zamanı gelmedi mi ?

Bir kadının en güzel yaşları 30 dan sonra başlıyor .

Memur musunuz ?

Evet ben memurum kısaca 85 doğumlu um benim kendimi sevmeme sorunum önce den başladı eskiden daha sessiz bir insandım liseli açıktan okudum sonra Afyon'da okudum işletme sonra 2015 memur oldum ki çok zorladım sonra 2015 Eylül un de kanser oldum bir yıl filan tedavi gördüm bu arada eski erkek arkadaşım hastaligimi öğrenince bıraktı hoş zaten çokta önemseme dim yalan yok ben kitap okumasını severim kimseyi küçümsemek değil amacım bu ortaokul mezunu askeriyede çalışıyordu ben kitap okumasını çok severim buna kitap oku dediğim de takvim yaprağı okuduğunu söylemişti aslında evlensem sonucu benim için daha kötü idi çünkü bunun 5 kardeşi var ama kendisi kapalı olduğum ve memur olduğum sessiz sakin olduğum ve hem işte çalışacağım hem annesine bakacağım hedefi o yoksa beni sevdiği yokmuş onun için ayrilmamiz hayırlı oldu sanki iş yerinde biraz sorunum onunda sesimi cikarmamam kanserden sonra itp yani beyaz kan sıkıntısı var ve kanama durmuyor psikolojik olarak kötü olduğum dan atak geçirmek istemiyordum ondan sustukça üstüme geldi sağolsun essek gibi çalıştığım halde tutanak tutmak ile tehdit etti müdüre hanım Allah bildiği gibi yapsın o kadar üstüme geldiki sonun da atak geçirdim ve 3 ay hastanede yatmak zorunda kaldım bir günde 10 ünite kan verdikleri halde fayda etmedi o yüzden kortizon aldım tabi idari izin e çıktım sağol sun lar hastane de yattigim için başka bir oda a verdiler ama şöyle bir durum var nalet in tekidi ben sorun bende zannettim hep ben amlasamiyorum zannettim sonra idari izinde olduğum için bizim psikologlar ve oda arkadaşım grup olmuş whatsap dan ve sonra bir baktım adam psikologlar ile kavga ediyor her gün sorun bende değilmiş idari izne çıktım diye bu virüs de bana çok laf demişti oda yi kendi malı zannetmiş öküz bu neyse idari izinde atak geçirdim atak durduk yere kanama oluyor burun kanaması ve hiç durmuyor yada iç kanama yada mosmor oluyor dayak yemiş gibi 3 kez bu yüzden kortizon kullandım 6 ay bu arada 10 kilo aldım ve ilk kortizon a başladığım dan bu yana 15 kilo aldım neyse güzel haber ise o kişiliksiz başka insanlar ile kavga ettiği için odadan alındı ve benim le alakasız şükür ve en son atak geçirdiğim de düşündüm gece 3 burun kanaması var ilaç kullandım ama kanama devam ediyordu dedim ki sen kanser ile savaşırken bu hastalık ile savaşırken kim bana yandı kim üzüldü kimse bu saatten sonra kendimi ezdirmeme kararı aldım ve artık kendime çeki düzen vermek istiyorum haftaya işe başlamak istiyorum doktor çalışabilirsin dedi birde iki ay önce kortizonu bıraktım başka ilaç a başladık ve Şükür ki kanım düşmüyor artık yani sağlığım iyi o yüzden değişme vakti tamam çok geç değişmek için yaş 35 ama olsun

Evet ben memurum kısaca 85 doğumlu um benim kendimi sevmeme sorunum önce den başladı eskiden daha sessiz bir insandım liseli açıktan okudum sonra Afyon'da okudum işletme sonra 2015 memur oldum ki çok zorladım sonra 2015 Eylül un de kanser oldum bir yıl filan tedavi gördüm bu arada eski erkek arkadaşım hastaligimi öğrenince bıraktı hoş zaten çokta önemseme dim yalan yok ben kitap okumasını severim kimseyi küçümsemek değil amacım bu ortaokul mezunu askeriyede çalışıyordu ben kitap okumasını çok severim buna kitap oku dediğim de takvim yaprağı okuduğunu söylemişti aslında evlensem sonucu benim için daha kötü idi çünkü bunun 5 kardeşi var ama kendisi kapalı olduğum ve memur olduğum sessiz sakin olduğum ve hem işte çalışacağım hem annesine bakacağım hedefi o yoksa beni sevdiği yokmuş onun için ayrilmamiz hayırlı oldu sanki iş yerinde biraz sorunum onunda sesimi cikarmamam kanserden sonra itp yani beyaz kan sıkıntısı var ve kanama durmuyor psikolojik olarak kötü olduğum dan atak geçirmek istemiyordum ondan sustukça üstüme geldi sağolsun essek gibi çalıştığım halde tutanak tutmak ile tehdit etti müdüre hanım Allah bildiği gibi yapsın o kadar üstüme geldiki sonun da atak geçirdim ve 3 ay hastanede yatmak zorunda kaldım bir günde 10 ünite kan verdikleri halde fayda etmedi o yüzden kortizon aldım tabi idari izin e çıktım sağol sun lar hastane de yattigim için başka bir oda a verdiler ama şöyle bir durum var nalet in tekidi ben sorun bende zannettim hep ben amlasamiyorum zannettim sonra idari izinde olduğum için bizim psikologlar ve oda arkadaşım grup olmuş whatsap dan ve sonra bir baktım adam psikologlar ile kavga ediyor her gün sorun bende değilmiş idari izne çıktım diye bu virüs de bana çok laf demişti oda yi kendi malı zannetmiş öküz bu neyse idari izinde atak geçirdim atak durduk yere kanama oluyor burun kanaması ve hiç durmuyor yada iç kanama yada mosmor oluyor dayak yemiş gibi 3 kez bu yüzden kortizon kullandım 6 ay bu arada 10 kilo aldım ve ilk kortizon a başladığım dan bu yana 15 kilo aldım neyse güzel haber ise o kişiliksiz başka insanlar ile kavga ettiği için odadan alındı ve benim le alakasız şükür ve en son atak geçirdiğim de düşündüm gece 3 burun kanaması var ilaç kullandım ama kanama devam ediyordu dedim ki sen kanser ile savaşırken bu hastalık ile savaşırken kim bana yandı kim üzüldü kimse bu saatten sonra kendimi ezdirmeme kararı aldım ve artık kendime çeki düzen vermek istiyorum haftaya işe başlamak istiyorum doktor çalışabilirsin dedi birde iki ay önce kortizonu bıraktım başka ilaç a başladık ve Şükür ki kanım düşmüyor artık yani sağlığım iyi o yüzden değişme vakti tamam çok geç değişmek için yaş 35 ama olsun

Hiçbir yaş kendinize değer vermek için geç değildir, bunu unutmadan başlayın herşeye.

Çok zor okudum. Noktalamaya dikkat edelim lütfen. Anladığım kadarıyla asıl canınızı sıkan sizi kullanmak isteyip kullanamayınca hakaret eden eski sevgiliniz. Zaten kendisi karaktersizmiş ayrıldığınız çok daha iyi olmuş. Ben yerinizde olsam diyetisyene başlarım. Kemoterapiden çıktığınız için size daha güçlendirici bir menü hazırlar hemde bir taşla iki kuş olur. Bir süre toparlar sonrada evde spor yapmaya başlarım. Memursunuz istediğiniz operasyonu da yaptırın mis gibi işte neden canınızı sıkasınız ki?

Back
X