- 12 Ekim 2020
- 110
- 82
- 48
- 39
- Konu Sahibi Gulumsehayata85
Ben umutsuz um
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece bunalımları bunlar geçer... İşin var gücün var çok şükür, kitap oku bol bol insanı kendiyle ilgili düşünmekten alıkoyuyor.Ben umutsuz um
Peki şöyle yazayım o zaman evlilik her dakika canım cicim bitanem hayatımla geçmiyor inatlaşmak laf anlatmak yemek yapmak temizlemek koca derdi çekmek en ufak bişeyde trip atılması bunlarda evlilikte var (genel olarak yazdım şükür benim eşim çok iyi)Evlilik önemli değil diyorsunuz kabul ama ben tek başıma çok yoruldum hastane koridorlarında tek başına kemoterapi almak dan sonra şimdi ilaçların yan etkisi başka bir hastalık çıktı insan sevilmek istiyor desteklenmek istiyor en çokta güvenmek istiyor küçük bir hediye bir çiçek istiyor değer görmek istiyor ve ben çocuk çok istiyorum galiba yanlız yaşadım yanlız öleceğim yanımda kimse olmadan
Evliligi ve gecmiste yasadiginiz olumsuzluklari bir kenara bırakın. Sagliginiz icin kilo verin ve yuzunuzdeki benleri istemiyorsaniz aldırın. Büyük bir rahatsizlik gecirmissiniz bende buyuk bir hastaliga yakalandim sonra simdi tek düşüncem sağlığım ölüm ne kadar da yakinimdaymis sizde atlatmissiniz cok şükür ve artik yolunuzda mutlu yürümeye bakın. Hayat cok kisa bunu hasta olunca daha iyi anliyoruz. Kendinize iskence etmeyi birakin. Bir psikologa, diyetisyene, cildiye uzmanina görünün inanin psikolojik ve fiziksel anlamda degiseceksiniz. 35 yas ne ki evlilik yasi falan artik kalkti. En güzel cağlarınız bugun dünü geri getiremezsiniz yarinsa muamma. Hersey sizin elinizde. Elinizdekini iyi degerlendirin.Kendimi çok yanlız hissediyorum ben 35 yaşındayım hep sessiz sakin beceriksiz bir insanım açıkçası hayatım çok anlamsız ben çirkin bir kızım yüzümde benler çok tombik bir insanım üniversitede tombiktim hoş hep kilolu insanım neyse sevgilim olmuştu beni aldattı neyse bana dünya hakaret etti neymiş çok cirkinmisim kilolu musum ayının teki misim onunla evlenecegimi nasıl düşünmüş um kendime olan özgüvenim kalmadı neyse memur olmadan birisi ile tanıştım o da kanser olduğumu öğrendiğim gün terk ettim sağlığıma kovustum şükür ama çok kortizon kullandım ve 97 kilo oldum ve kendime hiç güvenmiyorum kendimi hiç sevmiyorum beni zaten kimse sevmiyor yaş 35 ve evde kaldim
Olmuyor kendimi sevemiyorum kimsede beni sevmiyor kendimi çok mutsuz hissediyorum
Siz de bizdensiniz galiba. EvlilikzedelerAsıl evlenen ler evde kalıyor. neyse.![]()
Sen kanseri yenmiş o kadar güçlü bir kadınsın ki... bi 15 kilo versen yeter de artar sanaOlmuyor kendimi sevemiyorum kimsede beni sevmiyor kendimi çok mutsuz hissediyorum
Bu arada iş yerinde 6 psikolog ile çalışıyorum çok faydası olacağını zannetmiyorum 3kez psikolog a gittim normal herşey kendini savunmaya geçmiş dediler ki bu yaşadıklarının onda birisi ama yok ama şu gerçek ki herkes de sıkıntılar var bütün sorun kendim de kendimi mutlu edemiyorum ki başkası beni mutlu etse