• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü durumdayım.

Hamilemiyim yani inanmıyorum. İnş görünür mü yani. Şimdi bu sonuç kesin hamile değil mi. İhtimal değil yani
Hamilesin ama normal gebelik mi dış gebelik mi bunu anlayabilmek için ultrasonda kesenin görünmesi lazım.
Doktora git .ultrasonla bakılması lazım doktora şüpheni söyle kese görünürse zaten rahimdedir ve normal gebeliktir ama rahimde kese görünmezse dopler ile bakılması gerekir.

İnşallah görünür ya dua edin

Kızlar sonucu aldım ama doktor olmadığı için soramadım. Sonuç 3004 ama şüpheli pozitif lik yazıyor ne diyor bu fikri olan. Bugün hastaneye gidecem inş.
Adetin daha 1 gun gecmemis miydi? Sonuc baya yuksek cikmis ikiz olmasin yoksa :)

Adetim yaklaşık 1 hafta geçti. İkiz olabilir mi ay ne güzel oludu:))
Ha pardon 1 hafta gecmis. Bilmemki hayirlisi belki ikizdir :)
Doktor vajinal ultrasonla mi bakti karinda mi?
Tekrar bir daha git doktora ama bu kez iyi bir doktora git.

Ha pardon 1 hafta gecmis. Bilmemki hayirlisi belki ikizdir :)
Doktor vajinal ultrasonla mi bakti karinda mi?
Tekrar bir daha git doktora ama bu kez iyi bir doktora git.
Karnımdan baktı ama iyi bi doktor olduğunu sanmıyorum. Pazar olduğu için açık hastane bulamadık

Karnımdan baktı ama iyi bi doktor olduğunu sanmıyorum. Pazar olduğu için açık hastane bulamadık
Bazen karindan gorunmeyebiliyor.
Benim degerim 9binlerdeydi o zaman karindan göründü.
Ama vajinal bakarsa mutlaka gorunur.
En kisa zamanda tekrar git.

Bazen karindan gorunmeyebiliyor.
Benim degerim 9binlerdeydi o zaman karindan göründü.
Ama vajinal bakarsa mutlaka gorunur.
En kisa zamanda tekrar git.
Ya vajinal nasıl oluyor. İlk defa burda duyuyorum

Ya vajinal nasıl oluyor. İlk defa burda duyuyorum
Alttan bakiyor ultrasonla yani.
Ama istemezsen doktor alttan bakmaz.
Tabi doktor da dis gebelikten suphelenirse bakmak zorunda kalabilir.
Ama sen simdilik dis gebeligi aklina getirme. Degerin daha yuksek olur da gorunmezse veya dengesiz artarsa degerlerin o zaman düşünülür.
Kimisinin kesesi 7. Haftalarda görünüyor.

Alttan bakiyor ultrasonla yani.
Ama istemezsen doktor alttan bakmaz.
Tabi doktor da dis gebelikten suphelenirse bakmak zorunda kalabilir.
Ama sen simdilik dis gebeligi aklina getirme. Degerin daha yuksek olur da gorunmezse veya dengesiz artarsa degerlerin o zaman düşünülür.
Kimisinin kesesi 7. Haftalarda görünüyor.
Ya biliyor musun benim ilk gebeliğimde hiiiç sorun yoktu gittiğim gibi 5 haftalık dedi 1 ay sonra kalp atışı için gittik düzenli kontrollere gittik. Anlayacağınız hiç bi sorunla karşılaşmadım haliyle bu tür sorunları bilmiyorum. Ama çok tecrübeli bi doktordu tabi

Ya biliyor musun benim ilk gebeliğimde hiiiç sorun yoktu gittiğim gibi 5 haftalık dedi 1 ay sonra kalp atışı için gittik düzenli kontrollere gittik. Anlayacağınız hiç bi sorunla karşılaşmadım haliyle bu tür sorunları bilmiyorum. Ama çok tecrübeli bi doktordu tabi
Canim sen yine ayni yerde yasiyorsan o dedigin doktora git öyleyse.
Neticede 1 kere saglikli hamilelik gecirdiysen ikinciye dış gebelik olma durumun düşük ihtimal bence.

Yaaa öylemi diyorsun ya inş öyledir ben bugün yine gidecem dua edin bana

Hayirli olsun canim insallah allahim kucağına almayida nasip eder

Kızlar benim daha 4 aylık bi bebeğim var. İstemeden yine hamile kalmışım. Adetim geçince test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim ultrasyonda görünmedi. Kan testi yaptım sonucu beklemedim bugün alacam inş. Anlam çok korkuttu beni diyor ki bilmem 1 günlük olsada ultrasyonda görünür müş delikanlı bi akrabamız anlattı onun böyle olmuş sonradan dış gebelik geçirdiğini anlattı çok korktum benimde olabilirmiş diye. Dış gebelik olmasın da bir bebeğe daha razıyım valla. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa söylesin açıklasın nasıl oluyor. Çık ihtiyacım var. Moraller sıfırr. Şimdiden teşekkürler. :işsiz:o_O:110:
Geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz

Back
X