Eşimle evlenelim 1 ay oldu aramız bir iyi bir kötü onu çok seviyorum. Acaba problem bende mi bilmiyorum. Bu arada cinsel ilişkiye de giremedik ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yapamadığımız için de esim de de isteksizlik başladı olmadığını içinden gelmediğini söyledi sevismek bile istemiyor. Bu ilişkiye girememek aslında bizi mahvetti haftalarca denemedikte denemeyincede aşırı geriliyorum. Doktora gittim fiziksel bir şey olmadığını kizlik zarimin durdugunu söyledi psikolojik dedi. Ucu giriyor ama devamı gelmedi hiç o baskı hissi acirsa korkusu beni çok korkutuyor lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım. Nasıl bunu asicam yeniden denemek istiyorum bu içimde ki bir şey olacak hissi nasıl Aticam Bi de bana iftira atmışlardı kan gelmezse diye korktum bundanda kaynaklı başta gerildim ama doktora gidince orada kizlik zarimin durduğunu söyleyince o kadar rahatladım ki esim de bana çok kızdı neden böyle düşünüyorsun ben senden asla şüphe etmedim diye. Bir de ergenken orama dokunmuştum kizlik bozuldu mu bozulmadı mi diye bunalimlara girdim korktum sürekli geceleri uyuyamadım aklıma geldikçe üzüldüm bu tarz şeyleri duymak istemedim biraz da bu da tetikledi evhanlandigkma üzüldüğüme değmedi kendimi harap etmişim o kadar üzüldüm ki biraz uzun oldu içimi döktüm bana yardım eder misiniz.