- Konu Sahibi berranurum
-
saolun arkadaşlar biraz içi rahatlattınız
valla ben nasıl şok oldugumu anlatamam dünya basıma yıkıldı msj görünce cok fena kavga ettiler bide kızı dövdü öküz adam
suçlu olduğunu biliyor ya yuzune vuruluyor ya suçu hemen kadına el kaldır.....o elin kırılır da o kadına muhtaç olursun inşallah.........
ay tamam herşeyi anladım da bu FİYAT NE sorusunu anlamadım.ee bu bir bayandan geldiyse neden fiyat soruyor:97:
çok şaşkınım aslında ne yazacagımıda bilmiyorum
bu aksam alt komsum benı çaya davet etti cok samimiyiz gündüzleride sürekli beraber vakit geçirdigim cokda sevdigim bi arkadasım bana otururken kocasından bi süredir şüphelendiginden falan bahsetti.
bende yok canım olurmu falan filan konusurken sürekli msjlaştıgını ama msjları bulamasıgını söyledi bende istersen bide iletim raporlarına bakda için rahat etsin dedim:26: demez olaydım
hemen eşinin tel getirdi bana nasıl bakacacıgını sordu bende söyledim o sıra ikimizde egilmiş tele bakıyoduk derken bi msj
EVİN VARMI?YANINDA BAYAN VARMI?FİYAT NE?
ben sok arkadasım tel kaptıgı gibi dogru odaya fırladı birden bagrısmalar falan ben usulca cıktım eve geldim ama kavga kıyamet kotu
çok üzüldüm şimdi içim içimi yiyo keşke diyorum göstermeseydim galiba ben suçluyum napsam bilemedim
çok üzldüm yaa gerçekten kötü bi durum. ama bence siz doğru olanı yapmışsınız umarım çocukları yoktur=((
birine msj atılmıs birinden gelmemiş cnım iletim raporlarında buldu galiba hayat kadınıyla yatmış fiyatını sormus gitmedende
birine msj atılmıs birinden gelmemiş cnım iletim raporlarında buldu galiba hayat kadınıyla yatmış fiyatını sormus gitmedende
var canım var biri 4 biri 2 yasında baktım kavga basladı cok fena cocuklarıda aldım geldim hemen zaten korktular çünki cok şaşkınım bide dövdügünü duyduk ya iyice bi tuhaf oldum
Maşallah Abim İşi İlerletmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?