çok kötü fena şoktayımm :(

berranurum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
357
2
116
Ankara
çok şaşkınım aslında ne yazacagımıda bilmiyorum

bu aksam alt komsum benı çaya davet etti cok samimiyiz gündüzleride sürekli beraber vakit geçirdigim cokda sevdigim bi arkadasım bana otururken kocasından bi süredir şüphelendiginden falan bahsetti.

bende yok canım olurmu falan filan konusurken sürekli msjlaştıgını ama msjları bulamasıgını söyledi bende istersen bide iletim raporlarına bakda için rahat etsin dedim:26: demez olaydım

hemen eşinin tel getirdi bana nasıl bakacacıgını sordu bende söyledim o sıra ikimizde egilmiş tele bakıyoduk derken bi msj

EVİN VARMI?YANINDA BAYAN VARMI?FİYAT NE?

ben sok arkadasım tel kaptıgı gibi dogru odaya fırladı birden bagrısmalar falan ben usulca cıktım eve geldim ama kavga kıyamet kotu

çok üzüldüm şimdi içim içimi yiyo keşke diyorum göstermeseydim galiba ben suçluyum napsam bilemedim

her işte bir hayır vardır derler ya çok doğru bu laf neler çevirdiği ortaya çıktı üzülme bence hatta sana teşekkür etmeli bir an önce öğrendiği için zor bir durum farkındayım ama öğrenmemesi daha kötü bence :97:

Son düzenleme:
valla bende okuyunca şok oldum gerçekten çok zor bi durum ama siz kendinizi suçlamayın gerçekleri öğrenmesi komşunuz için daha iyi olmuş bence.sonuçta bugün olmasa 3-5 gün sonra bi yerden çıkıcaktı adamın foyası

saolun arkadaşlar biraz içimi rahatlattınız

valla ben nasıl şok oldugumu anlatamam dünya basıma yıkıldı msj görünce cok fena kavga ettiler bide kızı dövdü öküz adam

Son düzenleme:
bence iyiki söylemişsiniz. hem zaten kendiside şüpheleniyormuş. eninde sonunda ortaya çıkardı zaten

Bence hiç kendinizi üzmeyin herşey olacagına varır bu işinde olacagı varmış aksine arkadasınızı çok mühim bişeyden kurtarmıs oldunuz bu bence çokda iyi olmus..

saolun arkadaşlar biraz içi rahatlattınız

valla ben nasıl şok oldugumu anlatamam dünya basıma yıkıldı msj görünce cok fena kavga ettiler bide kızı dövdü öküz adam

suçlu olduğunu biliyor ya yuzune vuruluyor ya suçu hemen kadına el kaldır.....o elin kırılır da o kadına muhtaç olursun inşallah.........

çok üzldüm yaa gerçekten kötü bi durum. ama bence siz doğru olanı yapmışsınız umarım çocukları yoktur=((

Canım Senlik Bir Şey Yok ki..
Üzme Tatlı Canını..
Her Sineğin Böyle Ölüm Günü Vardır..

çok üzldüm yaa gerçekten kötü bi durum. ama bence siz doğru olanı yapmışsınız umarım çocukları yoktur=((

var canım var biri 4 biri 2 yasında baktım kavga basladı cok fena cocuklarıda aldım geldim hemen zaten korktular çünki cok şaşkınım bide dövdügünü duyduk ya iyice bi tuhaf oldum

ayyy allah korusun ne pis adamlar.üzüldüm valla kadına şimdi nasıl mideleri alır anlamam şu erkekleri yazıklar olsun adama.kadının allah yardımcısı olsun.iyi olmuş öğrendiği boşver canım üzülme

birine msj atılmıs birinden gelmemiş cnım iletim raporlarında buldu galiba hayat kadınıyla yatmış fiyatını sormus gitmedende

İnsanın Midesi Nasıl Kaldırır Bilmem..
Delikanlıyız Diye Ortada Gezerler..
Ama Akşama Kadar Üstünden 50 Kişi Geçen Kadının Üstünden Geçer 51. Olurlar..
Bir Uçkurlarına Sahip Çıkamazlar..
Bir de Ev Geçindirmeye Evlenmeye Kalkışırlar..

Lanet Olsun Böyle Kocalara..

var canım var biri 4 biri 2 yasında baktım kavga basladı cok fena cocuklarıda aldım geldim hemen zaten korktular çünki cok şaşkınım bide dövdügünü duyduk ya iyice bi tuhaf oldum

offff çocukları olması çok kötü işte yaa=(( bi tanıdığım da aynı durumda aldatma varmı bilmiyorum ama şiddet aşağılama neler neler ama çocukları için katlandı devam ediyo. umarım arkadaşının sığınabiliceği bi kapısı vardır. bu arada hala devam ediyosa kavga gürültü bence polis çağırmalısın kadın ne durumdadır acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…