Çok kötü grip oldum, evde yapayalniz

gamzeli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
128
3
46
Ankara
Sabah ise gittim, bikacgundur iyi degildim zaten, bugun de agir grip oldum,doktor raporverdi eve geldim. Yapayalniz yatiyorum iste, basimi kaldiracak halde degilim, konusacak kimse de yok, ben de buraya yazmak istedim

çok geçmiş olsun.dikkat et. senden de beteri var diye ben de yazayım. evimi ,ikinci kez su basıyor. pis su hem de. lojmandayım ben 4 bina bitişik oturuyoruz. biri wcye kağıt atıyor hopp hepimizin tabii en çok benim olmak üzere su basıyor. halıları kaldırdım. haftasonu girdiği için pztesiye kadar su akıcak evin içine.küçük bebeğim var. eşim de görevde. kafayı yemek , çıldırmak üzereyim.

lojmanda tesisata bakan bi gorevli yok mu? yonetici falan? soyle halletsinler canim esini bekleme

kendine bir mercimek çorbası yap sıcak sıcak bol limonlu onu iç uzan kullandığın bardağı kaşığı 2. kez kullanma mikrop tekrar bulaşmasın bende doktor gibi konuştumevde yalnız olmanın tadını çıkar hastasın ya moralin bozulur üzülürsün bakanım yok diye ama sevin bence kendi kendine yetebiliosun kimseye muhtaç değilsin

Geçmiş olsun keçi gribi deniyor bu seneki gribe ve ateş yükseliyor aniden ve aşırı ağır derecede başlıyor ben de yeni atlattım canım, zencefil varsa balla karıştırıp ye çok iyi geliyor.

Geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Ben de bir tarif vereyim,ıhlamurun içine kabuğuyla elma ve limon atıp kaynat,balla tatlandır.Ihlamur yoksa açık çayla da yapabilirsin.Bol bol da su içmen lazım.
Ve evet sevgisizlik keder yapar,bu yüzden bağışıklığı düşürür fikrindeyim

sevgisizlik olmaz ya herkesin bir seveni vardır belki belli etmiyorlardır..kimse seni sevmiosa sen kendini sev:)

ahh canım yok malesef.hafta sonu olduğu için arada pztesi bekilycem. eşimin elindende bir şey gelmeyecek ki. tesisatçıların gelmesi lazım.neyse canım geçmiş olsunn

Martın 4 ünden Beri griBim. artık hastalıkla Bütünleştim iyileşince özleyecem griBimi.. 4 gün işe gidemedim. Şimdi gidiyorum ama çocuklara diyorum üzmeyin Beni hastayım diye.. şuan ateş falan yok da öksürük ve hafif Boğaz ağrisi geçmedi.. Sana da geçmiş olsun Ben de ilgi krizine girip sevgilimi yedim hastaliğin Başindan Beri ki o daha kötü her gün serum yiyor. o halde ondan ilgi Bekledim, gösterdi Ben istedim diye göstermenın anlamı yok diye yemeye devam ettim sonra vicdan azaBı çektim Baya =)))

dogru dıyosun yalnızlık en buyuk hastalık,Allah acıl sıfa versın

sagolun arkadaslar, agir gribin asil nedeni asirisevgisizlik olabilir mi sizce:)

olabilir tatlım stres üzüntü sevgisizlik tüm hastalıkların anası ben hem yalnız kalmak isterim hemde yalnız ilgisiz sewgisiz hissedip kendimi hasta olurum
çokk geçmiş olsun cnm

yazan herkese tesekkurler. bugun ctesi ve saat sabahin 6si. basagrisiyla uyandim, uzuldugumde -ki surekli uzgunum- basimin sol sakak bolgesi agriyor...sevgisizlik ve surekli yalnizlik direnci dusuruyor dediginiz gibi...

Sabah ise gittim, bikacgundur iyi degildim zaten, bugun de agir grip oldum,doktor raporverdi eve geldim. Yapayalniz yatiyorum iste, basimi kaldiracak halde degilim, konusacak kimse de yok, ben de buraya yazmak istedim

slm canım bana özlelden msj atmışsın ama benim msj hakkım yokmuş özelde msj atıp msn adresini yollarsan seni eklerim seninle konuşmak isterim canım görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…