- 11 Şubat 2023
- 10.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.687
- 528
- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Muhattap olmazdım sorarsa tak tak yüzüne vururdum.Merhaba kk hanımları
1. Dereceden yakın akrabanızın telefon da siizn hakkınızda konuşup kötü mesajlar attığını görseydiniz tepkiniz ne olurdu nasıl bir yol izlerdiniz belli etmeyip aynen devam mı ederdiniz yoksa tavrımızla birseyler hissettirr mydınz ( karşı taraf yüze çokkk iyi ama arkadan neler neler diyor )
Hakkını verirdim...Merhaba kk hanımları
1. Dereceden yakın akrabanızın telefon da siizn hakkınızda konuşup kötü mesajlar attığını görseydiniz tepkiniz ne olurdu nasıl bir yol izlerdiniz belli etmeyip aynen devam mı ederdiniz yoksa tavrımızla birseyler hissettirr mydınz ( karşı taraf yüze çokkk iyi ama arkadan neler neler diyor )
Derecesi önemli değil mesafemi koyardım istediği kadar konuşsun. Hoş en güvendiğin, yakının bile konuşuyor ya sadece bizler bilmiyoruz.Merhaba kk hanımları
Önce kötü msjlar ne? Onları ben gerçekten yapmismiyim , bunu düşünürüm. Öz elestirimi yaparım.Merhaba kk hanımları
1 . Derece, ya anne ,ya baba yada cocuklar. Anane ,babane kardeş 2 . DereceBirinci derece derken kim mesela? Ayrıca nasıl gördünüz mesajları. Telefonunu mu karıştırdınız? Ne demişler? Sıfır ayrıntıya mantıklı yorum almanız zor
Hayır babamın kız kardeşi1.derece akrabalar: Anne, baba ve çocuklardan oluşur. Kardeşler 2.derece akrabadır.
Konunuzda bahsettiğiniz akrabalarınız; aynı evi paylaştığınız çekirdek aileniz mi ?
İşin kötü tarafı abartı ve yalan katarak konuşmasıÖnce kötü msjlar ne? Onları ben gerçekten yapmismiyim , bunu düşünürüm. Öz elestirimi yaparım.
Mesafli dururdumMerhaba kk hanımları
Ben yanlışlık yaptım 2. Dereceden demem lazımdı öyle sinirle yazdım ki aklım başımda değildi1.derece akraaba cocıklar ana baba degıl mı?Anamıza da guvenemıyeceksek ölmusuz
İçim içimi yiyorbi lafa bakarim lafmi diye bide insana bakarim insanmi diye nice insanlar var yuzumuze gulen arkamizdan tahmin bile edemeyiz ne konusduklarini. gormezsen hic bi zaman belkide inanmazdin dimi iyle konusacagina. bence tavrini koy olmadik seyler kotu seyler konusmussa kim olur olsun ondan sana hayir gelmez
Keşke öyle olsaa basit eleştiri vs yapsa ama ağza alınmayacak laflarMesajların içeriği önemli. Mesela naz sinirli bir insan, fevri dir vs gibi ise sorun değil benim için. Öyleyimdir zaten.
Misafir vardıKonuyu açıp yok oluyorsunuz. Sorulara cevap vermiyorsunuz. İlginçsiniz
Hayır babamın kız kardeşi
Ben yanlışlık yaptım 2. Dereceden demem lazımdı öyle sinirle yazdım ki aklım başımda değildi
Karektere laf b*kumu yesine kadar yazılmışHalası yazmış o kötü mesajları.
Peki kötü mesaj ne? Namusa mı laf etmiş mesela o korkunc olur rezil edin
Ama bize hizmet etmiyor gibi başarısız gibi gibi şeylerse muhattap olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?