çok kötü hissediyorum. kimseyle konuşamıyorum

Lilith06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
705
1.539
333
merhaba kızlar. benim yaklaşık iki buçuk yıllık bir ilişkim var. 2 3 saat önce erkek arkadaşımla kavga ettik. ayrılmak istiyorum dedi. daha sonra tartışma uzadı. neyse sen odana git akşam konusuruz dedi. 10 dakika önce aradım meşgule attı. şimdi aradım kapatmış telefonunu. çok canım sıkıldı. ağlıyacağım ağlıyamıyorum. odada başka insanlar var. ama çok kötüyüm bana aldığı hediyeleri topladım. bi çantaya koydum. galiba artık geri dönüşü yok ve ben çok kötüyüm. onu çok seviyorum. onsuz nasıl yaparım ben.

hiç kimse birşey yazmamış. gerçekten konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var. sürekli elim telefona gdiyor. yada internetten mail atsam mı diye içim iç,mi yiyor. napcam bilmiyorum. kendime engel olmaya çalışıyorum.

Bu konuda atasözlerimiz var :
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Keskin sirke küpüne zarar.
Gün doğmadan neler doğar.Sabah ola hayrola.....:)

Azıcık sabırlı ve soğukkanlı davranmaya çalış.
Anlık öfkeyle söylenen sözlerin üzerine gitme.
Geri çekilip,sonraki adımı ondan beklemek bence daha akıllıca olur.

sinirlenip iş uzamasın diye kapatmıstır telefonu belkide mesgule bile atmadı sen ararken sarjı bitti kapandı

kavganın nedeni nedir bilmiyorum ama her kavgada ayrılık dusunmemek lazım

ayrıntıları tam olarak bilmiyoruz,niye kavga ettiniz,2 buçuk yıl olmuş sudan sebeplerden dolayı bitmez diye düşünüyorum,yaşınız kaç

sinirlenip iş uzamasın diye kapatmıstır telefonu belkide mesgule bile atmadı sen ararken sarjı bitti kapandı

kavganın nedeni nedir bilmiyorum ama her kavgada ayrılık dusunmemek lazım

son zamanlarda içime çok kapanır oldum. arkadaşlarımla arama mesafe koydum. giderek koptum herkesten bi süre sonra tek kaldım bir tek erkek arkadaşım vardı. çok bunalttım onu farkındayım. sürekli benle olmasını benle ilgilenmesini bekledim. Şimdi bi patlama yaşadık. ve ben söylediğim sözlerden yaptıklarımdan çok pişmanım. şarjının bitmediğini biliyorum. sarjı bitse bile odasında telefonu sarja takardı. ama bilerek kapattı. buna eminim ve çok üzülüyorum. ben erkek arkadaiımın kaldığı yurda geçtim bi kaç hafta önce. bana bugün lanet olsun yurda geldiğin güne dedi ((

ayrıntıları tam olarak bilmiyoruz,niye kavga ettiniz,2 buçuk yıl olmuş sudan sebeplerden dolayı bitmez diye düşünüyorum,yaşınız kaç

21 yasındayım canım. benim lisedeyken hiç sevgilim olmamıştı. yani ilk sevgilim benim. o yüzden çok özel benim için. sudan sebeplerden bitmez biliyorum ama bugün tartışırken gözlerinde bazı şeylerin bittiğini gördüm. çok yaraladı beni o bakışı.

sakin ol arama rahat bırak.
o da sakinleşsin.
barışırsınız üzülme

sen üstüne düşme sadece

erkek arkadaşınızı bir müddet aramayın zaten şu sıralar bunaltmışsınız.şimdi arar yada mail atarsanız o sizi değilde siz onu kovalıyor pozisyonuna iyice düşersiniz.ayrıca serbest bırakın geri dönerrse zaten sizindir.aramayın biraz ayrı kalmak iyidir özleyin birbirınızı

erkek arkadaşınızı bir müddet aramayın zaten şu sıralar bunaltmışsınız.şimdi arar yada mail atarsanız o sizi değilde siz onu kovalıyor pozisyonuna iyice düşersiniz.ayrıca serbest bırakın geri dönerrse zaten sizindir.aramayın biraz ayrı kalmak iyidir özleyin birbirınızı

aynı ben ...

çok üzerine düştüm ve gerçekten kaybettim...

suçum ondan ilgi beklemekti .. ve çok sevmemdi..

başka suçum yoktu..

ihanet etmedim arkasından iş çevirmedm .. en önemlisi küçücük yüreğime kocaman sevgisini sığdırdım...

ve bitti ...

çok üzüldüm canım.bende onu sevmekten başka hiçbir şey yapmadım.onu hayatımın merkezine koydum. isteyerek yapmadım sadece engel olamadım kendime.(

Valla onu bunu bilmem de, hediyeleri geri vermek gibi birşey yapmayın. 21 yaşında böyle bir çocukluğa gerek yok sanırım?? Ayrıca hediye alırken "Ayrılırsak geri ver tamam mı ?" mı diyorsunuz yani.............

kendi haline bırakın biraz.
belki sinirlendi kafasını dinlemek istiyor.
arada gerçek bir sevgi varsa ilgi istiyorsun diye bitmez.
ilgi elbette senin hakkın.
eğer bu sebepten bitiyorsa da artık seni sevmiyor demektir.
ayrılırsanız bile onsuz yaşayamam, yapamam moduna girme lütfen.
21 yaşındasın bitse bile Allah yardım eder.

çok haklısınız. buraya da aslında bu yüzden konu açtım. hem dertleşmek sizden fikir almak hemde kendime engel olmak için. çok tezcanlıyım. aramamak için içim içimi yiyor.

çok üzüldüm canım.bende onu sevmekten başka hiçbir şey yapmadım.onu hayatımın merkezine koydum. isteyerek yapmadım sadece engel olamadım kendime.(

ama ben kendimi toparlayacağım biliyorum...

beni hak edecek birini karşıma alacağım..

onunda hayatında biri olacak...

ama benim yaptıklarımın binde birini yapmayacak..

çünkü şu zamanda kimse kendinden kolay kolay ödün vermez..

adım gibi biliyorum,vicdanım rahat...

katılıyorum ben de

bence sadece trip atıyor...

çok üstüne gidersen sen kaybedersin..

o seni arayana kadar sabret ve arama...2,5 yıl sonuçta... elbet arayacaktır...

hayır öyle değil. öyle cümleler tabiki demiyoruz. ama onu bu kadar severken etrafımda onu bana hatırlatacak şeyler olmasın istiyorum. geri vermeyi düşündüğüm şeylerde özel günlerde aldığı maddi değeri yüksek eşyalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…