merhaba kızlar. benim yaklaşık iki buçuk yıllık bir ilişkim var. 2 3 saat önce erkek arkadaşımla kavga ettik. ayrılmak istiyorum dedi. daha sonra tartışma uzadı. neyse sen odana git akşam konusuruz dedi. 10 dakika önce aradım meşgule attı. şimdi aradım kapatmış telefonunu. çok canım sıkıldı. ağlıyacağım ağlıyamıyorum. odada başka insanlar var. ama çok kötüyüm bana aldığı hediyeleri topladım. bi çantaya koydum. galiba artık geri dönüşü yok ve ben çok kötüyüm. onu çok seviyorum. onsuz nasıl yaparım ben.
sinirlenip iş uzamasın diye kapatmıstır telefonu belkide mesgule bile atmadı sen ararken sarjı bitti kapandı
kavganın nedeni nedir bilmiyorum ama her kavgada ayrılık dusunmemek lazım
ayrıntıları tam olarak bilmiyoruz,niye kavga ettiniz,2 buçuk yıl olmuş sudan sebeplerden dolayı bitmez diye düşünüyorum,yaşınız kaç
aynı ben ...
çok üzerine düştüm ve gerçekten kaybettim...
suçum ondan ilgi beklemekti .. ve çok sevmemdi..
başka suçum yoktu..
ihanet etmedim arkasından iş çevirmedm .. en önemlisi küçücük yüreğime kocaman sevgisini sığdırdım...
ve bitti ...
erkek arkadaşınızı bir müddet aramayın zaten şu sıralar bunaltmışsınız.şimdi arar yada mail atarsanız o sizi değilde siz onu kovalıyor pozisyonuna iyice düşersiniz.ayrıca serbest bırakın geri dönerrse zaten sizindir.aramayın biraz ayrı kalmak iyidir özleyin birbirınızı
erkek arkadaşınızı bir müddet aramayın zaten şu sıralar bunaltmışsınız.şimdi arar yada mail atarsanız o sizi değilde siz onu kovalıyor pozisyonuna iyice düşersiniz.ayrıca serbest bırakın geri dönerrse zaten sizindir.aramayın biraz ayrı kalmak iyidir özleyin birbirınızı
çok üzüldüm canım.bende onu sevmekten başka hiçbir şey yapmadım.onu hayatımın merkezine koydum. isteyerek yapmadım sadece engel olamadım kendime.(
Valla onu bunu bilmem de, hediyeleri geri vermek gibi birşey yapmayın. 21 yaşında böyle bir çocukluğa gerek yok sanırım?? Ayrıca hediye alırken "Ayrılırsak geri ver tamam mı ?" mı diyorsunuz yani.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?