çok kötü hissediyorum. kimseyle konuşamıyorum

unutmak onsuz olmak istemiyorum. hayallerimizin sadece hayal olarak kalmasını istemiyorum. cok seviyorum onu.

unutmak onsuz olmak istemiyorum. hayallerimizin sadece hayal olarak kalmasını istemiyorum. cok seviyorum onu.

tatlım seni anlayan biri olarak yazıyorum sakn beni yanlış anlama ama gerçek bu ötesi yok oda seni senin onu sevdiğin kadar seviyor mu acaba sevse arardı dımı of of beeeeeeeeeee kızım anılarımı canlandırdn senin için hayırlısını diliyorum

üsüne cok gittim. hatalı olduğumu biliyorum ama işin bu hale geleceğini hiç tahmin edemedim :(

keske o sıradan olan son mesajı da atmasaydın tatlım .

senı de anlıyorum zor bır surectesın ,kendını tutuamıyorsun ama ,

emin oldugum tek sey vardır kı o da sudur ;

ne zaman beklemekden vazgecersın ne zaman hayatına yön verırsın

işte o zaman dönüyorlar canım .

evet ama mühim olan insanın son aşkıdır canım:16:

arkadaşım nede güzel söylemişsin ağzına sağlık..iyiki eşimden önceki 3 yıllık sevgilimle ayrılmışızda ben böyle güzel bir evlilik yapmışım, rabbime binlerce şükür olsun ve hiçbirzaman aksini düşündürtücek şeyler yaşatmasın, amin.. konu sahibi dilerim sende gerçek mutluluğu en kısa zamanda yaşarsın..

üstüne düşme sevgilinin arama sorma bırak o sana dönsün.dönmüyorsa da hakkımda böylesi hayırlıymış demek diye düşün.unutmak zordur ama imkansız değil canım.umarım aranız düzelir ama düzelmezse de bu dünyanın sonu demek değil unutma:31:

haklısınız dünyann sonu değil. ben ilk ve son olsun istemiştim. o yüzden lisedeyken kimseyle flört etmemiştim. hala konuşmadık. hava almak için dışarı çıkmıştım. görmüş beni. mesaj attı odana çık hala kızgınım sana diye :((

Allah Allah ona ne oluyormuş? Odana çık falan madem bitti ne karışıyor ki... Bu çocuk dönecek sana ama denildiği gibi çok umursama davranman lazım hiç ilgilenme abartılı mutluluk poazlarına girme,bitik halde de dolaşma.Sakın arama mesaj atma.

ayrılan insan dermi odana çık hala kızgıınım diee :) kuzucumm sinirli sadece gözünü krokutmak seni kendine getirmek istiyo :)

haklısınız dünyann sonu değil. ben ilk ve son olsun istemiştim. o yüzden lisedeyken kimseyle flört etmemiştim. hala konuşmadık. hava almak için dışarı çıkmıştım. görmüş beni. mesaj attı odana çık hala kızgınım sana diye :((

canım eğer sana odana çık demişse bitirmemiş emin ol.seni kafasında bitirse tarafına bile bakmazdı.sen sakinliğini koru adımı ondan bekle:31:

sakın üzerine gitme belki de oda bişeye öfkelenip ani bir karar almıştır sabırlı ol onun sana tlf etmesini bekle ve inan bana eğer ayrılmayı gerçekten istiyorsa hiç bir şekilde tutamazsın bugün düzelseniz yarın daha kötü sorunlara yol açacak en iyisi herşey güzelken ayrılmak

Sakin ol bak 8 sayfa yazmış arkadaşlar biraz kulak ver onlara:34:
Birşey yapma bişey biliyoruz da yazıyoruz
Pişman olması yakındır
Bende aynı şeyleri yaşadım seninle ilk olduğu için senin davranışarın normal aslında
Onun bunu anlaması lazımdı
Biraz sabır !!

Back
X