• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü hissediyorum

Takip etmeyi bırakın. Samimi olsaydı şu an sizin yanınızda olurdu, boşanmanıza sebep olan kadının değil.

Aralarındaki ilişki de iş ilişkisinin ötesinde. Ama kadından yüz bulamıyor bence. Bulsa sizi aramayacak bile. Üzgünüm ama durum bu. Kendinize gelin. Hayatı kaçırmayın.

bakın şimdi. ben eski sevgililerimi takip etmek için face, instagram falan herşeyde fake hesap açtım. ama deli gibi her saniye bakıyorum ne yaptıklarına. nişanlıydım hemde takıntı oldu resmen ailelerine kadar bakıyorum yedi kat yabancı :KK48::olamaz:
sonra nişanı attım bir ay falan olacak. dedim ben bunlara bakarak ne yapıyorum? elime ne geçiyor? baktım koca bir hiç üzerine unutamamak. bir aydır nişanı attığımdan beri bıraktım bakmayı. ve inanın çok daha huzurluyum. gözden uzak olan gönülden uzak olur lafı hakikaten çok doğru. bırakın kendinize acı çektirmeyi :KK75:

Merhaba kızlar
Uzun zaman önce evliyken konu açmıştım buraya. Eski eşimin yabancı bir eski sevgilisi vardı. Aynı sektörde çalıştıkları için onunla iş yapacağım diye tutturmuştu ama ben ona hala aşık olduğunu hissediyordum. Kız eşimle bir ilişki yaşamamıştı aslında. İş dolayısıyla tanışmışlar ve kısa bir süre süre eski eşim ona evlenme teklif etmiş ve kız reddedip kendi patronuyla çıkmaya başlamıştı. Biz evlenmeden bir hafta önce de ayrılmışlardı. Bu noktada eski eşimin kafası karışmıştı bence.

Konuma yapılan yorumlar hep boşanmam yönündeydi. Ben de boşandım zaten. Üç ay oldu.

Geçtiğimiz bayramda beni aradı defalarca. Açmadım. Mesajlar attı. Görüşelim, seni özledim, hiçbir ayrılık iyi olmuyor, çok kırdık birbirimizi, konuşmama fırsat ver dedi. Reddettim. Ben yine de seni seviyorum dedi en son. Keşke demeseydi. Bunu duymak, hissetmek için iki yıl bekledim. Kızla fiziksel olarak beni aldatmadı, ama beni sevmediğini hissettiğim için boşandım. Ona inanmıyorum ama duymayı o kadar istediğim lafı bunca şeyden sonra mesajla da olsa duymak allak bullak etti beni.

Geçtiğimiz cumartesi günü kızın yanına gitti. Kız erkek kardeşiyle yaşıyor. Dört gündür kızın evinde kalıyor. Dayanamıyorum takip ediyorum nerede olduğunu. Bugün kızla tenis oynamışlar. Kızın instagramında gördüm. Beraberler mi bilmiyorum. Beraber olsalar da bu şaşıracağım bir şey olmaz ama neden benimle görüşmeye çalışıp benimle oynuyor? Facebook şifresini biliyorum. Girip hareketler dökümüne bakıyorum. Uzun zamandır günde 15-20 kere facebookta beni aratıp profilime bakıyor.

Nasıl çıkaracağım aklımdan? Boşanan herkes eski kocasını böyle takip ediyor mu? Kendimi çok güçsüz buluyorum ve kendime çok kızıyorum:KK43:

Eski konunu çok iyi biliyorum .. Sen eşini çok uyardın, uğraştın evliliğiniz bitmesin diye ama eşin maalesef ki zamanında yapması gereknleri yapmadı, çabalamadı ..
Hala o kızla gayet samimi olarak görüşüyor .. Seni gerçekten de sevse ne olur ki neyi değiştirir ki .. Hatalarından gerçekten ders almadığı sürece ..
Buarada ben takip etmeni yadırgamıyorum .. Kolay değil bazı şeyleri tamamen atlatmak yenmek ..
Bir zaman sonra emin ol daha iyi olacaksın ve merak bile etmeyeceksin eski eşini . Sadece biraz zaman ..

bakın şimdi. ben eski sevgililerimi takip etmek için face, instagram falan herşeyde fake hesap açtım. ama deli gibi her saniye bakıyorum ne yaptıklarına. nişanlıydım hemde takıntı oldu resmen ailelerine kadar bakıyorum yedi kat yabancı :KK48::olamaz:
sonra nişanı attım bir ay falan olacak. dedim ben bunlara bakarak ne yapıyorum? elime ne geçiyor? baktım koca bir hiç üzerine unutamamak. bir aydır nişanı attığımdan beri bıraktım bakmayı. ve inanın çok daha huzurluyum. gözden uzak olan gönülden uzak olur lafı hakikaten çok doğru. bırakın kendinize acı çektirmeyi :KK75:

Çok hoşsun sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)

Catty seni çok iyi hatırlıyorum ve arada merak ediyordum ne yaptı diye.
Çok geçmiş olsun öncelikle umarım bundan sonraki hayatın çok çok daha güzel ve mutlu geçer.
Ama kendin için takip etmeyi araştırmayı bırakmalısın. Bak sana mutluluk getirmiyor sadece bakmak, sence de artık mutlu olmayı hak etmedin mi?
Bakma isteği geldiğinde sana yaşattıklarını hatırla bence, hamileyken seni ilgisiz bırakmasını bebeği sen istedin ben değil değişini, bebeğini kaybedişini mesela. Yada o kızla mesajlaşmalarını ve sen her engel olmak istediğinde seni uzaklaştırmasını ama kızdan kopmamasını mesela. Yada en son evi terk ettiğinde sırf o kızdan kopmamak için annesine ve ablasına suç yıkıp seni kandırmak istemesini hatırla. Bu adam o kzıdan vazgeçmemek için annesini kardeşini silecekti.
Tüm bunları düşün hatırla ve seni düşünmeyen seni hak etmeyen bir adam için kendi duygu durumumu bozamam ağlayamam de ve bakma.
Bırak ne b.k yerse yesin.
Pisliğinde boğulsun.
Ama sen kendine yeni bir hayat kurmaya çalışırken içine o şerefsizi sokma lütfen. Kendine zarar ona değil.
Çık gez toz yeni bir sosyal hayat kur, yeni insanlarla tanış mesela emin ol bir süre sonra bakmak istemeyeceksin.
Bakman kendine zarar bakma, bakmak istediğinde de kendine engel ol lütfen. Bu adam seni yeterince üzdü artık engel ol üzmesine

Niye bilmiyorum ama boşanma konularından en çok üzüldüğüm sizinki olmuştu. Sevildiğini hissedememek nasıldır bilirim, çok kötü çok incitici bir duygu. Eşiniz sırf size bunu yaşattığı için itici bir adam benim gözümde. Şu anda seviyorum demesinin ne anlamı var ki? Ayrılmaniza sebep olduğunu bile bile hala beraber tenis oynayabildigine göre o sizin kadar ağır atlatmiyor bu durumu.:KK14:
En kısa sürede bu sevgi boslugunuzu dolduracak bir sevgi bulursunuz umarım.

Eski eşiniz o kızdan biraz yüz bulsa sizi tanımayacak bile, sizi aramasının sebebi o kızın yarattığı boşluğu doldurmak. O kızdan yüz bulamadığı için eldeki bulgurdan da olmayayım hesabıyla sizi arıyor ama hala pişkince bir umut besleyip kızla da vakit geçirmekten geri kalmıyor. Adamın aklı, ruhu hala o kadında.

Bu durumda diyecek pek bir şey yok aslında, boşanmakla en doğrusunu yapmışsınız. Umarım hak ettiğiniz mutluluğu yakalarsınız.

Find my iphone'dan bakıyorum:)))

Konudan alakasız ama benim de bu uygulama dikkatimi çekti :D
Bu iphone'umu bul uygulaması sadece telefonun sahibinin kontrolünde değil midir? Siz nasıl kontrol edebiliyorsunuz?
Benim bildiğim iphone'u kaybettiğimizde nerede olduğunu harita üzerinden tespit etmek ve başkasının kullanmasını engellemek için kullanılan bir uygulama ve sadece iphone'un sahibi bunu yapabilir, siz nasıl onun telefonu kontrol edebiliyorsunuz?

madem bu kadar net değildiniz niye boşandınız anlamadım
biraz daha zaman verseydiniz madem öyle

Kendi hayatına bak artık
Bu arada ondan ayrıldıktan 1hafta sonra seninle evlenmiş yuh diyorum artık

Konudan alakasız ama benim de bu uygulama dikkatimi çekti :KK70:
Bu iphone'umu bul uygulaması sadece telefonun sahibinin kontrolünde değil midir? Siz nasıl kontrol edebiliyorsunuz?
Benim bildiğim iphone'u kaybettiğimizde nerede olduğunu harita üzerinden tespit etmek ve başkasının kullanmasını engellemek için kullanılan bir uygulama ve sadece iphone'un sahibi bunu yapabilir, siz nasıl onun telefonu kontrol edebiliyorsunuz?
Bende merak ettim bunu

değil.App store kullanıcı adı ve şifresini bilen herkes başkasının iphonunu takip edebilir.mesela ben senin kullıcı adını ve şifreni biliyorum, sende iphonumu bul açık, kendi telefonumdan senin kullanıcı adını ve şifreni girip harita üzerinde görebilirim nerde olduğunu.

değil.App store kullanıcı adı ve şifresini bilen herkes başkasının iphonunu takip edebilir.mesela ben senin kullıcı adını ve şifreni biliyorum, sende iphonumu bul açık, kendi telefonumdan senin kullanıcı adını ve şifreni girip harita üzerinde görebilirim nerde olduğunu.

Anladım. Ya bu Whatsapp web, iphone'umu bul vb. uygulamalar gerçekten de özel alan bırakmadı insanlara güya kullanıcı güvenirliği için geliştirilmiş uygulamalar ama kullanıcıya özel alan bırakmadı, her şey ortada :D En iyisi dandik telefonlara geçmek :D

Konudan saptık bayağı, banlanmayalım şimdi. Tekrardan teşekkür ederim :)

Takip etmeyi bırakmadığınız sürece yeni bir hayatınız, taze bir başlangıç şansınız olmayacak. Bitmiş evliliğinizin gölgesinde ömrünüzü heba edeceksiniz. Ve bu durum eski eşinizin umurunda bile olmayacak...

İcloud şifresini biliyorsan şifreyi girip nerede olduğunu görebilirsin

Back
X