Gorumceniz oldukça çiğ.. yaptığı şey terbiyesizlik..masum olduğunu düşünmüyorum...geçmiş yorumlarından bilen bilir bende çok zorbalandim bu konularda eş ailesi (elti,görümce,k.valide,k.peder) tarafından eşimin eski nişanlısı ısıtılıp ısıtılıp önüne getirildi yıllarca...ne salakmisim üzülüp durdum yillarca...şimdi anliyorumki tek amaçları beni uzmekmis...
Şimdi ne eltimle ne gorumcemle görüşmüyorum eşimi bu konuda yola getirdim...aile binasindayiz mecburi yüz yüze gelince meraba meraba..o kadar..evime cagirmiyor davetlerine icabet etmiyorum..k.valideler zaten memlekette onlarida arayıp sormuyorum..
Hepsi sosyal medyadan takip ediyorlar beni ...senede 3 kez tatil sayısız hafta sonu gezileri vs....bize ulaşamıyor bizden faydalanamiyorlar...Arkamdan ne konuştuklarını merak etmiyorum...
Geçen bu yüzden eşimle çok ciddi kavga ettim ..oda ailesinden bıkmış vs.bana böyle bi gereksiz tavırlar...derdi bayramda memlekete gitmedim hoş 5 yıldır gitmiyorum

sen git dedim gitmedi..kardesi çağırdı bayramda gitmedim sen git dedim gitmedi...eltimle kaynima bayramlasmadim o kendi baytamlasmis güya kapıda (evlerine gittiğine eminim ama bana söylemedi hoş soyleseydide tepki göstermezdim ama o inkar gelmeyi tercih etti )gidelimmi evlerine dedi banane onlardan dedim...(bunun için çok sağlam gerekçelerim var tabiki)
Neyse kısacası ailesinin beni ilgilendirmedirmedigini,onların benden hazetmedigini, kıskançlıkları dan sürekli huzurumu bozmaya çalıştıklarını ,sırf onunla evli olduğum için ailesine tahammül etmek zorunda olmadığımı çok istiyorsa kendisinin gorusebilecegini ama beni asla zorlayamayacagini söyledim..kız kardeşi özellikle tam bir facia ..onu ayrıca hayatımda istemediğimi,artık 41 yaşında oldugumu bu dünyadaki en değerli kişinin kendim oldugunuda ayrıca hatırlattım.. bastım çıktım evden...akşama kadarda dönmedim..sonra ısrar kıyamet araya araya bulunduğum yere gelip aldı beni...ama hala mesafeliyim..
Ailesinden cidden bıktım ve bunun sebebi bu sizede yapmış oldukları saçma sapan hareketler
Benim akillanmam yaklaşık yıllarımı aldı boşa geçen 15-20 yıl... üzüle üzüle içine ata ata geçirdiğim,birşey söylediğimde ailesini savunmaya geçer,o öyle biri değil,sen fesatsin bilmem ne ...hep savunurdu ailesini..ama artık ipler benim elimde ..
Sizede söylüyorum sakin bunu kendinize yapmayın ..eşiniz size saygısı olmayan insanlarla görüşmeye zorlarsa tavrınızi koyun...uzak olsun böyle yılanlar hanelerimizden...
Onlarla görüşmeyi keserseniz bir iki kavga edip kabullenmek zorunda kalacak nasılsa.. baktı olmuyor sizi ikna etmek için sizi savunmak zorunda da kalacak onlara karşı..bukemedigi bileği öpecek bir nevi...zamanla tabi...
Ama ilk aşama o yılan görünceyi hayatınızdan çıkartmaya bakin