- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
dün çok kötü bi olay yaşandı... eşimle bi yerden geliyoduk.. küçük pastalardan alır mısın pastaneden dedim..aldı bindi arabaya.. hepsinin üzeri hindistan cevizli.. evleneli 5 yıl oldu... h. cevizinden nefret ettiğimi anlayamamış daha.. in sen al o zaman dedi.. bende indim farkında değilim kapıyı sert kapatmışım galiba.. arabaya dönünce ağzına geleni saydı bana... hayvan, öküz.. ve daha bi sürü şey..
eve geldik kavganın şiddetlisi evde devam etti.. ben ağladım o ağladı.. sen bu zamana kadar bana hiç kadınlık yapmadın ki falan dedi.. hep zorla oluyor falan dedi.. bi kere olsun kendi isteğinle yanıma gelmedin dedi..sen beni zaten sevmiosun benimle nie evlendin anlamıyorum dedi... bi önce ki konumda yazmıştım.. sonuç böle oldu işte.... bende babam yok die böle yapıosun dedim.. arkamda kimse yok die dedim... annenin evine bırakıcam kalk dedi kolumdan tuttu... ama çocuklara ben bakacağım dedi.. senle göndermem dedi.. bende onlar olmadan bi yere gitmem dedim... şu an gözlerim şiş ağlamaktan. nasıl toparlanacağız bilemiyorum![]()
önceki konumda eşimden utanıyorum yazmıştım cinsel anlamda hep isteksiz gibi görünüorum yaklaşmıorum die sanırım onların patlaması oldu..
Burda maalesef hep yanlı yorumlar yapıyoruz, olayları hep konuyu acan kadın gözünden değerlendiriyoruz.
Eşinizin kurduğu şu cümle ile sizin verdiğiniz cevap arasında hicbir bağ kuramadım. Kadınlıktan ziyade ilgili olmaktan bahsediyor sanırım.
Sanırım cinsellik yönünden söylüyor elmayra...
erkeklerin geneli buna dikkat ediyor sanırım ve sizde farkındasınız neden utanıyorsunuz eşinizden?
utandığın insandan çocukların var...
herşeyi geçtim adamın kafası dalgındır hindistan cevizli almış farketmedi nazikçe teşekkür eder,iner değiştirirdiniz.
iletişim sorunlarınız ciddi boyutta bence, normal değil bunlar