Çok kötü kavga ettik..

dün çok kötü bi olay yaşandı... eşimle bi yerden geliyoduk.. küçük pastalardan alır mısın pastaneden dedim..aldı bindi arabaya.. hepsinin üzeri hindistan cevizli.. evleneli 5 yıl oldu... h. cevizinden nefret ettiğimi anlayamamış daha.. in sen al o zaman dedi.. bende indim farkında değilim kapıyı sert kapatmışım galiba.. arabaya dönünce ağzına geleni saydı bana... hayvan, öküz.. ve daha bi sürü şey..
eve geldik kavganın şiddetlisi evde devam etti.. ben ağladım o ağladı.. sen bu zamana kadar bana hiç kadınlık yapmadın ki falan dedi.. hep zorla oluyor falan dedi.. bi kere olsun kendi isteğinle yanıma gelmedin dedi..sen beni zaten sevmiosun benimle nie evlendin anlamıyorum dedi... bi önce ki konumda yazmıştım.. sonuç böle oldu işte.... bende babam yok die böle yapıosun dedim.. arkamda kimse yok die dedim... annenin evine bırakıcam kalk dedi kolumdan tuttu... ama çocuklara ben bakacağım dedi.. senle göndermem dedi.. bende onlar olmadan bi yere gitmem dedim... şu an gözlerim şiş ağlamaktan. nasıl toparlanacağız bilemiyorum :(

önceki konumda eşimden utanıyorum yazmıştım cinsel anlamda hep isteksiz gibi görünüorum yaklaşmıorum die sanırım onların patlaması oldu..

Burda maalesef hep yanlı yorumlar yapıyoruz, olayları hep konuyu acan kadın gözünden değerlendiriyoruz.

Eşinizin kurduğu şu cümle ile sizin verdiğiniz cevap arasında hicbir bağ kuramadım. Kadınlıktan ziyade ilgili olmaktan bahsediyor sanırım.

Sanırım cinsellik yönünden söylüyor elmayra...

erkeklerin geneli buna dikkat ediyor sanırım ve sizde farkındasınız neden utanıyorsunuz eşinizden?

utandığın insandan çocukların var...

herşeyi geçtim adamın kafası dalgındır hindistan cevizli almış farketmedi nazikçe teşekkür eder,iner değiştirirdiniz.

iletişim sorunlarınız ciddi boyutta bence, normal değil bunlar :50:

ev hanımlığı 2 küçük çocuk karı kca hayatında sıkıntılar gerçekten zr allah yardımcınız olsun cocukların küçük olması evliliğinizi de etkiliyordur cocuklar biraz buyusun herşey zaten kendılıgınden rayına oturacaktır kendınıze daha fazla zaman ayıracak daha bakımlı olacaksınız evınızde daha derlı toplu olacaktır.cınsellikle ilgili sorunlarınız da azalacaktır ama bıraz sabır ve gayret

Çocukların yanında yapmayın bunu..
Akılda kalıyor bunlar..
Buna emin olabilirsiniz..

Hep tamam tamam diyosun ertesi gün gene konu açıyosun bundan sonraki aldatıldım olmadan git psikoloğa bi yere gözük adama ilgi göster adamı ağlatmışsın artık

bi kendine gel bi bak ben ne yapıyorum de senin problemin utangaçlık değil alışkanlık! Adamı kendinden uzaklaştırmaya alışmışsın yazık günah ya ama ne desem boş hiçbir ilerleme göstermiyorsun sadece yazıyorsun

Esiniz bahane ariyormus zaten.uzuldum gercekten.esinize hic yakistiramadim herseyi cinsellige baglamis sanki.
Allah yardimciniz olsun.

hepiniz haklısınız... sorun benden kaynaklı galiba :(
2 gündür kızım uyuyunca getiriyo benim yanıma yatırıo, kendisi kızımın yatağında yatıyo..
ayrı düştük...

şu cümlen her şeyi özetliyor

"ama işte ben yapı olarak kimseye sarılmak istemiorum, geriliyorum."

ben de çok fazla tensel temastan hoşlanmayan biriyim arkadaşlar olsun akrabalar olsun gidip şapır şupur öpüşmeyi durup dururken sarılmayı sevmem ama hayatındaki insan farklıdır. sen herkesle eşini nasıl aynı kefete koyabiliyorsun ki? sadece çocuklarımdan rahatsız olmuyorum demişsin o zaman sen çocuklarından başka hiç kimseyi sevmiyorsun. yapım böyle demek ayrı birşey ama madem yapın böyle, adam sana hindistan cevizli pasta aldı diye de kavga çıkarmıcaksın. adam senin onu sevmediğini biliyor, sadece işin düşünce bana yanaşıyosun diyor, ama madem eş vazifeni yerine getirmiyosun madem bazı şeylerde alttan al.

sevgisini nasıl geri kazanabilirim demişsin bence sen onu sevmekle başla, adama kendini özel hissettir, eşin olduğunu hissettir

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim,ilk once gecmis olsun. Esinle arani duzeltmeye calis,ona onu sevdigini gostermeye calis.Ama ilk once ise ozur dilemekle basla.Isten geldikten sonra yanina git,ona bu boslugu yasattigin icin ozur dile ve cok sevdigini soyle.Sonra ne bileyim cilve falan yap,saril op ve .... :77: Yani demek istedigim sen baslat,ve bundan sonrada hep digil de,ara sira sevismeyi sen baslat,hatta surpriz yaparakda baslatabilirsin,mesela,yatak odasina git,guzel bir gecelik giyin ve esine mesaj at:"Yatak odasina gelirmisin" diye :23:.Yani hayal gucunu kullan.Inan bana esin senin de onu arzuladigini hiss edince cok mutlu olucak ve icindeki o bosluk dolucak. Yapmak istemiyorsun belki,ama kendini zorla. Ve cinsel iliski disindada esine ara-sira surprizler yap,mesela cebine seni seviyorum askim diye bir not yaz koy ve ya sevgi dolu mesaj at. Bunlari bir-iki kez digil ara sira yapmaya calis.En azindan cinsel iliskiyi ara-sira kendin baslat.Senin icin karakterinden dolayi zor ola bilir,ama mutlu olmak istiyorsan bunlari yap,sonucta sevdigin adam,baska birisi digilki. Ve en onemlisi adi ile hitap etme,biz 5 yillik evliyiz,hep askim diye sesleniyoruz bir-birimize,hatta esim bana "sana isminle seslenmek bana garip geliyor artik" diyor :9: , tartisdigimizda bile askim diyerek tartisiyoruz :9: .

Son düzenleme:
Ağır olacak ama yazacağım...

Ne kadar onur kırıcı bir şeydir sadece bir şey isteyeceği zaman yanaşmak eşine...Sarılamıyorum,öpemiyorum;kusura bakmayın konu sahibi ama ben cidden bunu anlamakta zorlanıyorum.2 çocuk var ortada,bunlar ne kapı önünde bulundu,ne de leylekler getirdi... Utanıyorum vs.vs...Yahu insan eşinden utanır mı ? Eşiniz 5 yıldır bu duruma ses etmemiş,dürüst olalım aynı şeyi eşiniz yapmış olsaydı burda adamı topa tutardık değil mi ?

Çocukları bir tarafa bıraktım. Sadece şunu merak ediyorum.Eşinizi sevmediğiniz bari ortada,çünkü hala bir şeyler için çabalamıyorsunuz. Bir isteğiniz olduğu zaman nasıl utanmıyorsunuz,ya da sarılıp öpüşmek içinizden geliyor ?

Fena tutarsızlık var çünkü iki durum arasında.:ssz:

Her şeyden önce sakin olmak gerek.. Sakin olmak.. Biri bağırırsa karşısında bağırmamak, alttan alarak mantıklı cevaplar vermeye çalışmak lazım.
Kavgalarda sinirler geriliyor evet, ama karşılıklı bağırışınca işler daha kötüye gidiyor, ağızdan daha korkunç şeyler çıkıyor..
Ve nihayetinde kadın bunu kaldıramıyor.
Olan kadına oluyor!

O yüzden eşiniz ne derse desin daha sakin yaklaşmak gerek, yine kendiniz için

Ağır olacak ama yazacağım...

Ne kadar onur kırıcı bir şeydir sadece bir şey isteyeceği zaman yanaşmak eşine...Sarılamıyorum,öpemiyorum;kusura bakmayın konu sahibi ama ben cidden bunu anlamakta zorlanıyorum.2 çocuk var ortada,bunlar ne kapı önünde bulundu,ne de leylekler getirdi... Utanıyorum vs.vs...Yahu insan eşinden utanır mı ? Eşiniz 5 yıldır bu duruma ses etmemiş,dürüst olalım aynı şeyi eşiniz yapmış olsaydı burda adamı topa tutardık değil mi ?

Çocukları bir tarafa bıraktım. Sadece şunu merak ediyorum.Eşinizi sevmediğiniz bari ortada,çünkü hala bir şeyler için çabalamıyorsunuz. Bir isteğiniz olduğu zaman nasıl utanmıyorsunuz,ya da sarılıp öpüşmek içinizden geliyor ?

Fena tutarsızlık var çünkü iki durum arasında.:ssz:

önceki mesajlarımı okumadınız galiba...
ortada işim düşünce oluyo gibi bi durum yok.. ben zaman zaman kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum, zorluyorum kendimi ilk adımı atmak için başlatmak için, eşim de buna şaşırıyor haliyle..
ortada iş düşme izin alma gibi bi durum yok.. ama eşim öyle hissediyor... kendisi öyle düşündüğü için, buna inanıyor..
benim aşmam gereken problemlerim var cinsellik konusunda..
sadece işim düştüğünde cinselliği kullanmak benim yapabileceğim en son şey..
önce yaşamayı öğrenmeliyim ki kullanmak eksik kalsın...
bu sadece eşimin bana söylediği, yani kendisinin inandığı bu...
anlatabilmişimdir umarım bu sefer..
eşimi gayet de seviyorum.. biz zor şartlar altında evlendik...o illa ben olacak ben illa o olacak başkası olmaz diye direndik yani....
bi şeyler için çabalamıo yazmışsınız, buraya bu konuyu açmam bile çabaladığımı göstermez mi?
utanma konusuna gelince elbette çocuklarımı leylekler getirmedi..
ama işte dediğim gibi, hep bi çekinerek oluyo..
yani hani derler ya kendini eşine teslim et rahat bırak falan diye, o olay bende olmuyo işte...

önceki mesajlarımı okumadınız galiba...
ortada işim düşünce oluyo gibi bi durum yok.. ben zaman zaman kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum, zorluyorum kendimi ilk adımı atmak için başlatmak için, eşim de buna şaşırıyor haliyle..
ortada iş düşme izin alma gibi bi durum yok.. ama eşim öyle hissediyor... kendisi öyle düşündüğü için, buna inanıyor..
benim aşmam gereken problemlerim var cinsellik konusunda..
sadece işim düştüğünde cinselliği kullanmak benim yapabileceğim en son şey..
önce yaşamayı öğrenmeliyim ki kullanmak eksik kalsın...
bu sadece eşimin bana söylediği, yani kendisinin inandığı bu...
anlatabilmişimdir umarım bu sefer..
eşimi gayet de seviyorum.. biz zor şartlar altında evlendik...o illa ben olacak ben illa o olacak başkası olmaz diye direndik yani....
bi şeyler için çabalamıo yazmışsınız, buraya bu konuyu açmam bile çabaladığımı göstermez mi?
utanma konusuna gelince elbette çocuklarımı leylekler getirmedi..
ama işte dediğim gibi, hep bi çekinerek oluyo..
yani hani derler ya kendini eşine teslim et rahat bırak falan diye, o olay bende olmuyo işte...

Konuyu dünden beri takip ediyorum,yani bütün yorumları okudum.:34:
Ayrıca bu lafı da ben uydurmadım,eşiniz söylemiş...5 yıldan bu yana tanımıştır herhalde değil mi ?
Ve son olarak...Buraya konu açmak da çabalama anlamına gelmez.
Çünkü eşimden utanıyorum konusunda da sayfalarca yazılıp çizildi ama hala ortada bir uzman desteği yok malesef.:31:

Konuyu dünden beri takip ediyorum,yani bütün yorumları okudum.:34:
Ayrıca bu lafı da ben uydurmadım,eşiniz söylemiş...5 yıldan bu yana tanımıştır herhalde değil mi ?
Ve son olarak...Buraya konu açmak da çabalama anlamına gelmez.
Çünkü eşimden utanıyorum konusunda da sayfalarca yazılıp çizildi ama hala ortada bir uzman desteği yok malesef.:31:

bu kadar sayfa yazdıklarımdan anladığınız bu mu yani...
ben doğru dürüst cinsellik yaşayamıorum diorum, siz bana açıklamama rağmen kullanmaktan bahsediosunuz...
siz uydurmadınız bu lafı evet, eşim söylüo ama dediğim gibi adam şaşırıyo artık ve altında bişey aramaya başlıo, bunu buluyo haliyle...
ben açıklıyorum ama siz inanmıyosunuz hala, bu da sizin tercihiniz tabi..
niye uzman desteği alınca mı sadece çabalamak anlamına geliyo..
benim kendim bi şeyler yapmaya çalışmam çok mu küçümsenecek bişey...

bu kadar sayfa yazdıklarımdan anladığınız bu mu yani...
ben doğru dürüst cinsellik yaşayamıorum diorum, siz bana açıklamama rağmen kullanmaktan bahsediosunuz...
siz uydurmadınız bu lafı evet, eşim söylüo ama dediğim gibi adam şaşırıyo artık ve altında bişey aramaya başlıo, bunu buluyo haliyle...
ben açıklıyorum ama siz inanmıyosunuz hala, bu da sizin tercihiniz tabi..
niye uzman desteği alınca mı sadece çabalamak anlamına geliyo..
benim kendim bi şeyler yapmaya çalışmam çok mu küçümsenecek bişey...

Niye her şeyi ters anlıyorsunuz ? Yıllardır aşamamışsınız,ki hala da aşamıyorsunuz demek ki ortada ciddi bir durum var ve bu tek başına yapılacak da bir şey değil.:7:

Niye her şeyi ters anlıyorsunuz ? Yıllardır aşamamışsınız,ki hala da aşamıyorsunuz demek ki ortada ciddi bir durum var ve bu tek başına yapılacak da bir şey değil.:7:

e heralde ters anlarım.. siz bana yalan söylüyosun diyosunuz açıklamama rağmen...
adamın bi bildiği vardır diyerek...
bu kadar yazdıklarımın havada kalması sinir bozucu oluyo haliyle..
tşkler düşünceleriniz için...

e heralde ters anlarım.. siz bana yalan söylüyosun diyosunuz açıklamama rağmen...
adamın bi bildiği vardır diyerek...
bu kadar yazdıklarımın havada kalması sinir bozucu oluyo haliyle..
tşkler düşünceleriniz için...

Size yalan söylüyorsunuz falan demedim,anlaşmamızın mümkünatı yok bu gidişle.:6:

Selametle...:3:

Hani "havanda su dövmek" diye bir tabir vardır ya, sizin burada ki konularınız bu deyimin canlanmış hali.. Sürekli kendinizi savunma halindesiniz yorum yazanlara karşı.. Biz ne sizi tanırız ne de eşinizi, ama eşiniz böyle düşünüyorsa yine bir savunma geliştirip "bir bahane arıyor bunu buluyor" demek yerine bunu söyleme sebeplerini konuşup, bir uzman desteği almalısınız.. Açtığınız konular derdinize deva olacak olsa idi, ilk açtığınız konu da çözülürdü olay.. Sanırım kişilik olarak biraz inatçısınız, karşı taraf size hak vermediği sürece gelen fikirleri kabul etmiyorsunuz.. İlginç..

Hani "havanda su dövmek" diye bir tabir vardır ya, sizin burada ki konularınız bu deyimin canlanmış hali.. Sürekli kendinizi savunma halindesiniz yorum yazanlara karşı.. Biz ne sizi tanırız ne de eşinizi, ama eşiniz böyle düşünüyorsa yine bir savunma geliştirip "bir bahane arıyor bunu buluyor" demek yerine bunu söyleme sebeplerini konuşup, bir uzman desteği almalısınız.. Açtığınız konular derdinize deva olacak olsa idi, ilk açtığınız konu da çözülürdü olay.. Sanırım kişilik olarak biraz inatçısınız, karşı taraf size hak vermediği sürece gelen fikirleri kabul etmiyorsunuz.. İlginç..

bakın bu kadar sayfada ben kendimde hatalı bulduğum şeyleri gayet de kabul ettim..
ben demiorum ki ben suçsuzum..evet hatalı olduğum yönlerimi söylüorum ve sen böylesin diyen insanlara da haklısınız diyebiliorum ben...
eşim sinirli biri yapı itibariyle.. o da konuşmuyo işte.. direk bağırıp çağırma olarak savunuo kendisini..
ya şu konuda bana hak veren kaç kişi var, sıfır...
ben kime ne demişim ya.. gayet de haklsınız dedim insanlara
savunma dediğiniz olay bi üstte ki bayanın yazdıklarına karşı yaptım..
ben açıklamamı yapıorum ama bayan hala inanmamakta direniyor..
bende olayın o yönde olmadığını anlatmaya çalışıyorum olan bu...

kendini daha da aşağıya çekme böyle düşünerek...

eşinle güzelce konuş adam ağlamış artık o kadar dolmuş hafife almayın yapamıyorum diye sıyrılmayın işin içinden

eşine söyle benden vazgecme bana değiştirmem için yardım et de... hemen bir psikologtan randevu al...

psıkologla sorunun çözülene kadar temastan hoşlanmıyorsan ağzından güzel kelimeleri düşürme, kalpli pastalar kurabiyeler yap güzel özenli sofralar kur... her zaman güler yüzle karsılayıp uğurla...sevdiğini sürekli söyle.. msjlar at mektuplar koy cebıne..

eğer gercekten sevıyorsan elınden gelenın fazlasını yapmalısın... bu durumda bır kadın olsaydı sımdıye bosanacagm dıye naralar atardı adam karsında gözyasları döküyor... hemen harekete gecmelısın hafıfe alma bu durumu..

tamamile sana katiliyorum, her es de gozyasi dokmez,mesela benimki :)

Back
X