Çok kötü kavga ettik..

kızlar sorum gözden kaçmasın...
bundan sonra ki davranışlarımla bana karşı kaybolan veya azalan sevgini yeniden arttırabilir miyim

Ahhh hindistan cevizi sen nelere kadirsin .

Bazen bazı şeyleri detay olduğu için kaçırırız hayatta , mesala ;

Hindistan cevizli pastalar ile eşiniz arabaya bindiğinde , söylenip sinirlenmekte bir tercihtir ;

O hindistan cevizli pastaları öpüşerek yemekte arabada ...

Olayların gidişatını biz belirleriz .

Ya , sen ne biçim adamsın der ? eve kadar taşırız bu kavgayı ve dökülür bütün birikmişler...

Ya da pastanın tadı damaklarda bir an önce eve doğru sürülür araba :34:

Siz de bu saatten sonra çok şeyi değiştirebilirsiniz ; çünkü yukarıdaki sorunuzla değiştirmek istediğinizi belirtmişsiniz .

İsterseniz bu akşam olduğunuzun dışına çıkmadan da aşık olduğunuz adama aşkı hatırlatabilir , isterseniz karşılıklı koltuklarda uyuklayabilirsiniz.

Seçim sizin ?

eşinde haklı geldi bana adamda kendince içini dökmüş o da dolmuş demek ki, tek taraflı değil, sen bunca zaman hindistan cevizini sevmediğimi anlayamadı mı diyosun ama sen de bunca zaman onun duygusal boşluğunu anlayamamışsın açıkçası onun sorunu senin pasta sorunundan daha önemli

evet haklısınız.. inş en kısa zamanda çözümö bulabilirim.. yoksa adam beni başından atacak, yeter ben seni çekemicem die..
bi de benim yaptıklarım onun hatalarını kapatıo.. ben böyle olmasam sende şöyle yapıosun die onda şikayet ettiğim şeyleri söyleyeceğim ama buna fırsat bile kalmıo benim çıkardığım sorunlar yüzünden...

ya ne deseniz haklısınız..
ben farkındayım bunların ama inanın benim için çok zor gelince sarılmak öpmek vs..
seviorum eşimi biz zor şartlar altında evlendik..
ama işte ben yapı olarak kimseye sarılmak istemiorum, geriliyorum.
bu ister arkadaşım olsun ister annem kardeşim...
insanların omuzuma yatması mesela, sarılması, öpmesi, beni çok geriyor
hep uzaktan seviyorum sevdiklerimi..
kimseyle fiziksel olarak temas etmek istemiorum..çocuklarım hariç...
ayy şimdi yazdıkca daha ii anladım.. ne zor bi durumdayım ben ya :50:

benim haddime değil ama sizin genel olarak böyle uzak durmanızın altında birşey yatıyor olabilir.
bir uzman desteği sayesinde bunu atlatmayı deneseniz:44:

Ahhh hindistan cevizi sen nelere kadirsin .

Bazen bazı şeyleri detay olduğu için kaçırırız hayatta , mesala ;

Hindistan cevizli pastalar ile eşiniz arabaya bindiğinde , söylenip sinirlenmekte bir tercihtir ;

O hindistan cevizli pastaları öpüşerek yemekte arabada ...

Olayların gidişatını biz belirleriz .

Ya , sen ne biçim adamsın der ? eve kadar taşırız bu kavgayı ve dökülür bütün birikmişler...

Ya da pastanın tadı damaklarda bir an önce eve doğru sürülür araba :34:

Siz de bu saatten sonra çok şeyi değiştirebilirsiniz ; çünkü yukarıdaki sorunuzla değiştirmek istediğinizi belirtmişsiniz .

İsterseniz bu akşam olduğunuzun dışına çıkmadan da aşık olduğunuz adama aşkı hatırlatabilir , isterseniz karşılıklı koltuklarda uyuklayabilirsiniz.

Seçim sizin ?

h.cevizi görmek bile istemiorum.. onun yüzünden bi sürü olay çıktı..
ne güzel şiir tadında yazmışsınız... :)
bi de kadınlık gururu var ya, bana öküz dedi ben akşamına kendimi onun kollarına atacağım...
aklımdan silemiorum ki, öküze benzer bi halim yok

Ben olsam bende sevilmediğimi düşünürdüm

ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..

Bi de bu ağır bi itham, haklı mı peki ?
Yani işin düşünce yanaşabiliyosan, utanmıyosun sadece cinselliği kullanıyosun denir buna

ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..

demek ki hiç yanaşamama gibi bi durumun yok ki adam bu gözlemi yapmış eğer gerçekten öyle yapıyosan klasik Türk kadının düştüğü en büyük yanlışa düşmüşsün demektir, bu durumda eşinin sana olan ilgi ve sevgisini de arttırmanın tek yolu bence cinsellik çünkü adam onun eksikliğini hissediyo

Ben olsam bende sevilmediğimi düşünürdüm

Bi de bu ağır bi itham, haklı mı peki ?
Yani işin düşünce yanaşabiliyosan, utanmıyosun sadece cinselliği kullanıyosun denir buna

yok cnm onu yazmıştım..
bu kendi kurguladığı bişey.. ben kendimi çok rahatsız hissettiğim durumlarda deniorum işte yaklaşmayı, bişeyleri aşmak için... adam bi şok geçirio..
otomatikman kendisi bi işin düşünce die düşünmeye başlıo...
halbuki ortada izin almam veya ona danışmam gereken bişey yok..

bi de kadınlık gururu var ya, bana öküz dedi ben akşamına kendimi onun kollarına atacağım...

olay hindistan cevizi yüzünden çıkmadı ki :20: o sadece bahanesi oldu.

gurur gurur nereye kadar kır zincirlerini..

ayrıca cinsel anlamda demek ki yaklaşabiliyorsunuz ,eşiniz çok keskin gözlemler yapmış... cinselliği birşeyler için kullanmak ne kadar doğru :44:

aşkın kimyasını yakalamaya çalışın bence :69:

ben farkındayım bunların ama inanın benim için çok zor gelince sarılmak öpmek vs..

Çok zor değil, sadece içinde bulunduğun duvarları azcık yıkmalısın. İnan bana bu şekilde olan sen değilsin, karşındaki de elin adamı değil.. Çocuklarına sarılıp öpüyorsun değil mi? Ama o çocuklarının olma sebebi eşin. Ben de yapı olarak soğuğumdur annem derdi hep bayramdan bayrama mı öpücez seni diye, gıcık olurum birinin sarılmasına. Eş'de buna dahil ama bir gerçek var ki eşler hayatlarında eksikliği tamamlayacak kendilerine yoldaş olacak birini ister asker arkadaşı ile evlilik istemez di mi? Akşamları tv izlerken gidip dizine yatmak, çay içecekken yanına bi dilim kek koyupda çikolata sosu ile kalp çizmek tabağa, uyurken sarılmasanız da ayağınızın ucunun bile ona değiyor olması bir şey...

Siz eşsiniz, hayatlarınız ortak..
sevginizi de paylaşın, o sizin düşmanınız ya da arkadaşınız değil ki hayatınızın parçası..
Siz hafiften yolu açın, eşiniz size 10 adım gelecektir ve her geçen gün sizi daha çok sevecektir.

Bence pastayı , hindistan cevizini , öküzü , deveyi bir kenara koyun şimdilik .

Bu olayı kapatmak için değil yapacağınız hamle , genel olarak evliliğinizde yaşanan bir sorun var ; sizin hamlenizde bunu düzeltmek adına olmalı .

Şuan anlattığınız kadarı ile sorun sizde , eşimde şöyledir , böyledir yazmamışsınız . Demek bu sorunu düzeltecek olan da sizsiniz .

Dediğim gibi ister kollarına atlayarak yapın , ister dozu yavaş yavaş artırarak :9:

Ama bir şeyler yapın bence , sevdiğiniz adama karşı bu derece soğuk olmak hayra alamet değildir bence .

@sweetsen

ben herkesten cok farkli bakiyorum olaylara! birincisi bizim erkekleri anlayamiyorum, kadin ol disi ol. kendileri sankim brad pitt. eve gelince o esofmani giyinen onlar degil, ama biz sabaha kadar jartiyerle oturalim. bunlar hep bizim erkeklerimizin ozentisinden oluyor. dizileri izliyorlar gercek hayati da boyle saniyorlar. cok kiziyorum boyle diyen erkeklere, disarida nasil peki? kilik kiyafetinize karisiyor mu? kesin karisiyordur. biz hep zayif olmaliyiz, ama onlar koca gobekleriyle geyirerek oturabilir.

elbetteki herkes ozellikle kadinlar bakimli, guzel olmak ister. bu dogamizda var. ama 2 cocukla eve tikanan, yok aksama ne yemegi yapayim, yok kaynanam ne dedi dertlerine dusen, dis hayattan soyutlanan kadindan da kimse hadi suslen puslen aksama kocan geliyor geyigini beklemesin. cicim aylarinda olabilir, sonrasinda hele 5 yilin sonunda haliyle bu bitecektir. doganin dongusu boyle ve normal bir sey bu.

ikincisi siz evlenmeden once nasildiniz? yani siz hep boyle miydiniz? eger oyleyse bunun bir sebebi olmali. cinsellikten zevk almiyorsaniz bunu konusmaniz gerekir. demek istedigim siz bu adami sevmiyor musunuz? cinsel yonden sizi tatmin etmiyor mu?

Babanızı erken yaşta mı kaybettiniz? Bunu bir arkadaşımdan dinlemiştim, erkeklere karşı soğuk davranıyor diye kardeşini psikoloğa götürmüşler, sebebinin çocuk küçükken babasının ablası kıskanıyor diye ona sarılıp, kucağına alamaması olduğu ortaya çıkmış. Ben bunu dinlediğimde lisedeydik, söz konusu kızda ortaokulda filandı, tam olarak ne tarz bir soğukluktu aileyi psikoloğa gitmeye iten bilemiyorum o yaşta, ama bildiğim birşey var insanlar genelde sevdikleri insanlarla tensel temas kurmaktan, sarılmaktan hoşlanırlar. Yani cinsellikten çekinmekten daha ciddi ve tüm hayatı etkileyebilecek bir durum bence bu. En basitinden normalde morali bozuk bir insanı neşelendirip, güvende hissettirebilecek birşeydir sarılmak ama sizi geriyor. Bence bu durumun üstüne gitseniz, belki profesyonel yardım alsanız, sizin daha mutlu bir insan olmanızı sağlar en başta.

yani böyle insan ilişkilerinde sarılmaktan öpülmekten hoşlanmayan bi çocukmuşum..
hemen itermişim kendimden...

Bende öyleydim hatta hala öyleyim
Ama komşu teyzelerin bir bir öpmesinden bunalmak normal de eş bambaşka..

ya izin almak şöyle bir yere gidecektir söyleyecektir ya da bir şey beğenmiştir almasını istiyordur hepimiz eşimizden izin alıyoruz izin almak değil söylemek haberin olsun demek ya da şunu beğendim alır mısın deme sorun burada kadının hep işi düştüğü zaman eşine bir şey diyeceği zaman yanaşması burada erkek neden nazlı oluyor erkek yanaştığı zaman kadın istemiyor ki normal zamanda soğuk davranıyor öyle olunca hangi erkek yaklaşır istemez tabii ki. İstediğim gibi yanaş dememiş ki adam ne zaman bir şey isticeksin söleceksin öyle kendin isteyerek yaklaşmıyorsun diyor. Durup dururken bir şey olmadan sırf arzu ettiğin için gelmiyorsun diyor. Konu sahibi de farkında zaten çözüm bulmaya çalışıyor.

Eğer adam bu şekilde "işi düştüğü" zaman yaptığını düşünüyorsa, haber verdiği konuda kocasının gönlünü hoş tutması gerektiğini düşünmüş de demektir. Eşimize bir şeyi haber verirken aman gönlü hoş olsun diye düşünüyorsak da o bana ters geliyor. Size gelmeyebilir. İkimiz farklı insanlarız.

Ben burda konu sahibinin samimiyetine inanıyorum. Yani onun kendini zorlayıp istediği zamanlarda bu tip olayların denk geldiğini. Yani öyle işi düşme gibi planlı bir durum olmadığına inanıyorum ben. Paranoyakça yaklaşırsak her olayın arkasından olan olayları inceleyip, işte bunun için bana iyi davrandı demek ki diyebiliriz. Nazlı dememin sebebi budur. Konu sahibi yanaştığında da acaba neden yanaşıyor diye sorgulaması akabinde olan bir olaydan da işte bu yüzden demesi yanlış. Onun yerine karısının kendisine yanaşmış olduğu anın keyfini çıkarsa ve bu anları nasıl artırırım diye düşünse daha anlamlı olur.

Konu sahibi senin durumun biraz sıkıntılı. Duygusal vajinismus sanki. Nişanlıyken ya da çıkarken bunu biliyor muydu? Hç bu soruna ortak çare bulmaya çalıştınız mı? Karşındakini suçlamak kolay ama çare bulmak, çare olmak zordur. Sen de bu sorunu aşmak istiyorsun. Bir uzmana görün istersen. Çünkü olay eşinden çok diğer bütün insanlarla ilgili. 5 yılda bunun için uzun bir süre.

@sweetsen

ben herkesten cok farkli bakiyorum olaylara! birincisi bizim erkekleri anlayamiyorum, kadin ol disi ol. kendileri sankim brad pitt. eve gelince o esofmani giyinen onlar degil, ama biz sabaha kadar jartiyerle oturalim. bunlar hep bizim erkeklerimizin ozentisinden oluyor. dizileri izliyorlar gercek hayati da boyle saniyorlar. cok kiziyorum boyle diyen erkeklere, disarida nasil peki? kilik kiyafetinize karisiyor mu? kesin karisiyordur. biz hep zayif olmaliyiz, ama onlar koca gobekleriyle geyirerek oturabilir.

elbetteki herkes ozellikle kadinlar bakimli, guzel olmak ister. bu dogamizda var. ama 2 cocukla eve tikanan, yok aksama ne yemegi yapayim, yok kaynanam ne dedi dertlerine dusen, dis hayattan soyutlanan kadindan da kimse hadi suslen puslen aksama kocan geliyor geyigini beklemesin. cicim aylarinda olabilir, sonrasinda hele 5 yilin sonunda haliyle bu bitecektir. doganin dongusu boyle ve normal bir sey bu.

ikincisi siz evlenmeden once nasildiniz? yani siz hep boyle miydiniz? eger oyleyse bunun bir sebebi olmali. cinsellikten zevk almiyorsaniz bunu konusmaniz gerekir. demek istedigim siz bu adami sevmiyor musunuz? cinsel yonden sizi tatmin etmiyor mu?
ben isteksiz olunca tatmin olma gibi bi durum da olmuo doğal olarak..
sadece kendi önceliklerini yapan biri değil.. sürekli sorar sen nasıl istersen söyle falan die..
bi de ev ne zaman görsem dağınık falan dio bana..
bende iki küçük çocukla ne yapabilirim diorum..
bi de bana evin dağınıklığını söyleyip duruo...

canım kadın doğum uzmanına gitmeyi deneyebilirsin, östrojen hormonun düşüktür belki o yüzden zevk alamıyosundur, kuruluğun vardır, isteksizsindir dolayısıyla.

ben isteksiz olunca tatmin olma gibi bi durum da olmuo doğal olarak..
sadece kendi önceliklerini yapan biri değil.. sürekli sorar sen nasıl istersen söyle falan die..
bi de ev ne zaman görsem dağınık falan dio bana..
bende iki küçük çocukla ne yapabilirim diorum..
bi de bana evin dağınıklığını söyleyip duruo...

bize tabii ki cevap vermek zorunda degilsin, ama kendine durust ol. sen bu adami seviyor musun? seviyorsan problemi cozebilirsin. neden yaklasamadigini vs? ilk once sevismeyin, sadece adama dokun, birkac gun her yerine dokun.( rezil olduk, neler yaziyoruz:) bakalim hoslanacak misin? sonra diger asamalari dene. tabii ki seviyorsan ve evliligini kurtarmak istiyorsan. bi de utanma duygusu sacma bir duygudur. ayip tu kaka gibi dusunceleri yenmeye calis, kocan o senin.

Back
X