Çok kötü kavga ettik :(

Devamlı eşinizin kimlerle, ne sıklıkla konuştuğunu kontrol ediyorsanız eşinizi bıktırmış olabilir misiniz?
Önceki konunuzda eşinizin çok arkadaşı olmasıyla ilgiliydi.
Çok arkadaşı olması sizi niye rahatsız ediyor, arkadaşlarının niteliğinden mi yoksa niceliğinden mi rahatsızsınız?
Düşünüyorum da benim eşim devamlı arkadaşlarıma karışsa ben de kızardım.
2 saat aramamak da evli çiftler için çok değil bence.
Üstünüze yürüyüp, boğazınızı sıkmasının özürü yok hiçbir şekilde ama bu noktaya gelmesinde sizin de payınız var sanki.
O noktaya gelmesinin ve bukadar öfkelencek kadar üzerime yürüyecek kadar ortada bişey Yok bence bu hareketin hiçbir bahanesi açıklaması olamaz

siz elde 1 siniz eşinizin gözünde akşam eve dönünce evde olacaksınız sizi neden arasın ki önemli birşey olmadığı sürece,yada konuştuğu kişilerle kendinizi neden mukayese ediyorsunuz?bekarlık zamanlarındaki laylaylom hayat evlilikte olmuyor maalesef ,hergün bana yanaşsın her zaman tatlı sözler söylesin bunlar bir süre sonra monotonluğa bırakıyor yerini.çalışan birimisiniz bilmiyorum ama ben bayan olarak bile bir günüm bir günü tutmuyor,iş yerinde stres olsam eve gelir gelmez çok gerginim deyince eşim anlıyor ,keza onun durumu da öyle ,bu seferde ben yanaşmıyorum ,her şey karşılıklı ,
Ben şuan çalışmıyorum
Ama bi insan karısına hiç mi sıcaklığını duygusunu göstermez yani tamam bi gün stresten dersin başka gün başka bişey var dersin ama bu hep böyle..anca ben samimiyet kurarsam yanaşıyor onun dışında sadece cinsel anlamda yaklaşıyor
Ben de istiyorum ki gelsin kendiliğinden mutfakta sarılsın bana ne bileyim durduk yerde öpsün mesela çok mu zor??
Arkadaş konusu bence siz anlamıyorsunuz beni kızlar ben arkadaş olmasın görüşmesin demiyorum
Benim de var arkadaşlarım ama ben evlenince hayatımda ilk sıraya evimi eşimi koydum hayatımı bunlara endeksledim.. eşim öyle gelmiyor bAna bu yüzden her gün arama kaydında başka başka insanlar görünce tabiki daha da değersizim gibi hissediyorum çünkü rahatsız olduğum bi konu var ve bunu çözmüyor

Eşim bağırmaya başladığında gayet sakin bir ses tonuyla "seni duyabiliyorum bağırmana gerek yok" diye telkinde bulunuyorum ve saat tutuyorum sadece 20 dakika sakince konuşabilir miyiz sonra istediğin kadar bağır diyorum. Daha çok yeni evlisiniz kişilik çatışmaları çok normal ama boğazına sarılması anormal bir durum. Cinsel anlamda durumunuz nasıl?
Bana sadece cinsel anlamda yaklaşıyor gibi geliyor

"Kocanızın kimi kaç kere aradığının hesabını sormanız yanlış" demek ayrı, "Bu noktaya gelmesinde sizin de payınız var" demek " ayrı. İkincisi "boğazınıza sarılmasında, size şiddet uygulamasında sizin de payınız var" anlamına geliyor. Bu kabul edilemez.

Konu sahibinin eşi rahatsız oluyorsa konu sahibiyle konuşabilir, işe yaramazsa çift terapisine gidelim diyebilir, bunu demeyip direkt boşanmayı teklif de edebilir. O zaman "bu olanlarda senin de payın var" denebilir. Ama eğer toplum "kadın şunları şunları yaparsa erkeğin onun boğazını sıkmasında kadının da payı olmuş olur" düşüncesini empoze ederse şiddet eğilimli erkek kadının boğazını sıkar.

Zaten şiddet eğilimli erkek kadını şiddeti hakettiğine inandırmaya çalışabiliyor, bunu bir de kadınların yapmasına gerek yok.

"Kocanızın kimi kaç kere aradığının hesabını sormanız yanlış" demek ayrı, "Bu noktaya gelmesinde sizin de payınız var" demek " ayrı. İkincisi "boğazınıza sarılmasında, size şiddet uygulamasında sizin de payınız var" anlamına geliyor. Bu kabul edilemez.

Konu sahibinin eşi rahatsız oluyorsa konu sahibiyle konuşabilir, işe yaramazsa çift terapisine gidelim diyebilir, bunu demeyip direkt boşanmayı teklif de edebilir. O zaman "bu olanlarda senin de payın var" denebilir. Ama eğer toplum "kadın şunları şunları yaparsa erkeğin onun boğazını sıkmasında kadının da payı olmuş olur" düşüncesini empoze ederse şiddet eğilimli erkek kadının boğazını sıkar.

Zaten şiddet eğilimli erkek kadını şiddeti hakettiğine inandırmaya çalışabiliyor, bunu bir de kadınların yapmasına gerek yok.
O ifadeyi ben kullanmıştım, haklısınız çok yanlış anlamlara giden bir açıklama olmuş. Başta zaten bunun özürü yok demiştim ama gerisinde kendimi tam ifade edememişim. Sadece konu sahibinin de hataları olabileceğini kastetmiştim aslında. Konu sahibinden de özür diliyorum bunun için.

Yani çok doğru
Bunda sizin de payınız var demek çok çok yanlış kaldı ki ortada benim yaptıgım çok büyük ayıplar suçlar Yok hiçbir bahane hiçbir açıklama gelip boğazıma sarılmasını doğru çıkarmıyor

O ifadeyi ben kullanmıştım, haklısınız çok yanlış anlamlara giden bir açıklama olmuş. Başta zaten bunun özürü yok demiştim ama gerisinde kendimi tam ifade edememişim. Sadece konu sahibinin de hataları olabileceğini kastetmiştim aslında. Konu sahibinden de özür diliyorum bunun için.
Beni anladığınız için teşekkür ederim..
Ortada hata varsa hiçbir zaman tek taraflı olmaz iki tarafta da vardır
Ancak iki kişi birbirini seviyorsa ortada bir evlilik var sonuçta artık karı koca olunmuş bundan ötesi Yoksa elbette rahatsız olduğum şeyleri dile getirmekte Özgürüm kocam da öyle..
Evlilikte Kişiler birbirlerinin sevmediği şeylere dikkat etmeli

Kızlar bugün hiçbişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor tahmin ettiğim gibi olanların üstünü örtmeye çalışıyo ama nasıl kapanır ki konu bana onu yapmasaydı ozaman barışırdık ama ben unutamıyorum boğazıma sarılmasını

İyi de gerçekten bundan sana ne?
eşin arama listesini kontrol edip
şunla 2 kere bunla 3 kere, onla 4 kez üst üste..
görüşmüşsün demek normal mi..

peace nin eşine üzülüyordum, bir de senin ki çıktı
axqglhvdçd

Konuyu okurken adimin gecmesine sasirdim :KK48:
Ben esimin arama gecmisini kontrol etmiyorum , telefonuna pek bakmam :KK20:

Kızlar bugün hiçbişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor tahmin ettiğim gibi olanların üstünü örtmeye çalışıyo ama nasıl kapanır ki konu bana onu yapmasaydı ozaman barışırdık ama ben unutamıyorum boğazıma sarılmasını

Esin cok agresif biri sanirim, bogazini sıkmak nedir.. her zaman boyle mi ?

[QUOTE=eşim öyle gelmiyor bAna bu yüzden her gün arama kaydında başka başka insanlar görünce tabiki daha da değersizim gibi hissediyorum çünkü rahatsız olduğum bi konu var ve bunu çözmüyor[/QUOTE=

Bogazini sıkma konusunun disinda, su yukarida yazdigin sey icin;
bunu sadece sen cozebilirsin cunku senin sorunun gibi duruyor, bende benzer seyler yasiyorum cok ilgi bekleyen biriyim ve bunu esimin "cozmesini" bekliyorum genelde , psikologtan yardim aliyorum ve bunu sadece kendim cozebilecegimi ogrendim. arama gecmisini kontrol etmek, kac kisiyle saat kacta konusmus ne kadar sure konusmus ama bana vakit ayiramamis demekki bana deger vermiyor gibi dusunceler normal degil. Kendini degersiz hissediyorsun, ozguvenin dusuk, ve esinin yaptigi seyleri arastirip , iste bak bana deger vermiyor diye dusunup kendini onayliyorsun . Bence biraz kendine yonel, kendini mutlu edecek seyler yap. Arkadas cevrenle gorus, ne ile mutlu oluyorsan onlari yap. Esine yonelme. Cidden bunu 3 senedir yasayan biri olarak soyleyebilirim sana, esine yoneldikce kafayi taktikca, telefonunu karistirdikca daha kotu olacak. hem esinle aran daha kotu olur , hem sen bu dusuncelere daha cok takintili hale gelirsin. En iyisi kendine zaman ayirman, sevdigin seyleri yapman, daha pozitif olmaya calisman.

Ama siddete gelince, hic bi sekilde bunu haketmis olamazsin, bu buyuk bir sorun. Bunu dusunmen gerekiyor bence

Konu sahibi kusura bakma ama okurken ben bile daraldım. Adam arkadaşını aramış Neden üst üste aradin demişsin, amcasını aramış neden beni aramadın demişsin. Adamın zaten yoğun bi telefon trafiği var, 2 saat konuşmasan ne olur acaba? Biz sevgilimizle o kadar sık konuşmuyoruz kaldı ki senin adam akşam senin yanına gelecek. İşte bunlar hep boşluktan. Bi uğraşın olsa hem kendine güvenin gelir hem de bunlarla uğraşacak bol vaktin olmaz.

Eşine gelince, adam bi cinnet halimi geçirdi yoksa genel olarak huyu mu bu bilemem, anlattığın kadarını yorumluyoruz. Ama her ne olursa olsun boğazını sıkmasını, üzerine yürümesini haklı çıkaramaz. Gitsin tedavi olsun, senin kıskançlığın yüzünden sonradan bu hale geldiyse birlikte gidin tedavi olun.

Seninle az ilgileniyor olması da bu kadar darlamandan kaynaklanıyor olabilir. Ben şahsen hayatımda arama kayıtlarımı kontrol eden biri olsaydı akşam eve geldiğimde ona sarılmak isteyeceğimi sanmıyorum, muhtemelen ondan soğumuş olurdum. Esin de bu veya başka sebeplerden dolayı senden soğumuş görünüyor. Bir süre tepkisiz davranmaya çalış ve kendini geri çek bence

Sevginin de saygının da bittiği bir evlilik daha. Boğaza sarılmak ne demek yahu? Bunun bir tık ötesi boğmak, öldürmek zaten.
Yanlış üstüne yanlışlarla dolu bir durum bence. Sizin zorla ilgi istemeniz saçma mesela. Telefon kontrolü yapıp kimle kaç kere kaç dakika konuşmuş diye hesap sormak? Sanane denilmesini haketmişsiniz evet. İlgi ilgi diye karşısındakini bunaltıp boğan kadınlar, aslında ne kadar itici olduğunuzun farkına varın. Adam zaten akşam eve sizin yanınıza dönecek, bir de gün içinde saat başı mıç mıç sizi mi arayıp dursun? Saçma sapan beklentiler... Kendinize kocanız dışında uğraşlar bulun bence.

Bir de şu var. İnsanlar çevresiyle, eşiyle dostuyla var olur. Evlendi diye çevresinden sıyrılmasını beklemek ne kadar gerçekçi? Kabullenemediyseniz evlenmeyecektiniz. Arkadaşlarına karışmak haddinize değil ve gördüğünüz gibi kavga çıkmış zaten. Siz bu insanla kendi olduğu için değil, kafanızdaki adama döndürürsünüz diye evlenmişsiniz ama koca koca adamlar hamur gibi yoğrulmuyor malesef.

Sizin evliliğinizden ne köy olur ne kasaba bence. Ne olursa olsun burada boğazlanmaktan filan bahsediyoruz. Saygının bu kadar ayak altı yapıldığı ve bu derece şiddetin olduğu hiç bir ilişkiden hayır gelmez.

Ben kadinlarin cicek oldugunu falan dusunmuyorum. Erkeklere gore cok daha seytaniyiz bence. Dolayisiyla ben ne soylersem soyleyim o bana vuramaz demek cok sacma. Agzinin ayari yoksa yicein tokada hazirlikli olmakta fayda görüyorum. Sürpriz olmasin yani sasirmayin hic. Eger tam anlattigin gibiyse bogaz sikilacak bi durum yok ortada adam tipin teki. Bes yasinda gordugum bisey var ki boyle adamlar susarak idare ediliyor. Dedem babannemin ustune yurudugunde siss tamam tamam sustum derdi kadin, dedemin portleyen gözleri yerine otururdu. Az ezik durcan o an dayak yemek istemiosan caresi bu ya da gidiceksin. 70 inde de oyle olur degisir sanma. Sen degiseceksin.

Back
X