demek bunun gibi seyleri sizin kaynananiz da yapti? ne guzel esiniz gormus ama, annem diyip korumamis.. ikiz torunlarini ayirt edecek pislikte bi insan gelinine ne yapmaz?Var bunlardan eminim daha kötüleri vardir. Bu sizinkinin aptiklarini ve daha fazlalarini benim esimin annesi de yapti. Ne oldu kendi oglu zaten soguktu ona karsi iyice sogudu. Ama sorsan hep aglarlar, hep iyilik istiyorlar, ama ilk zamanlarda ayirmaya calistilar bizi. Günah degil mi ya..
evet kendisi kaynanasiyla yasamis, hep soyler durur simdi hincini cikariyo guya. cok sorunlu ve muthis kiskanc bir kadin.Bu insanlar bu kadar kotu olmak zorunda mi. En buyuk kotulugu bizim ulkemizde hep kadin kadina yapiyor. Eminim kaynanalarin cogu gelinlerine yaptiklarini kendileri de yasamislardir. Ayni seyleri gelinlerine nasil yapiyolar anlamiyorum.
demek bunun gibi seyleri sizin kaynananiz da yapti? ne guzel esiniz gormus ama, annem diyip korumamis.. ikiz torunlarini ayirt edecek pislikte bi insan gelinine ne yapmaz?
hmmm gıcık işte...Benim kayinvalidem hastanede basladi bu cocuk hep bize benziyor diye. Dinlemiyor kimseyi de, sadece ona benzedigini söyleyip durdu lohusa kadina. Susmuyor da, insanin al siz dogurdunuz zaten diyip cikip gidesi geliyor
hmmm gıcık işte...
benimki çok beterdi hastanede korkunç olmama rağmen eşime sürekli iyi olduğumu, gelmesine gerek olmadığını söylüyordu. kendisine çay getirmesini istedi sonra eşim gelirken, o gelince de dipdibe oturup fısıl fısıl beni şikayet etti.. güleryüzlü değilmişim... be hey şeytan ruhlu kadın, ben ölümden döndüm, yoğun bakımda yattım... kadına mı anlatayım, saf kocama mı? kendisi oturdu gündeme, sanki doğumu o yaptı... tüm ilgiyi üstüne toplamaya çalıştı... eşimden nefret ettim o günden beri.. bir de öyle benziyor ki annesine... bazen kadını görür gibi oluyorum eşime bakarken...o derece travma... şimdi de aramadan evime geliyor... var mı böyle bir şey? bir gün kapıyı açmayacam da bakalım ne zaman :)
Nedir bu kaynana sorunu yaa ilallahh dedirtiyorlar. Bende de var bitane kendini sultan hukumdar saniyor. Hersey onun olacak. Dusunun dun aksam bana dedi ki ( altinlarim onda ) yarin kasa kiraliyalim ikimiz adina oratk olsun oraya koyalim altinlarini. Yanii yuhhh dedim icimden. Neden boyleler acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?