Ben zaten artık kesınlıkle istemiyorum tek istediğim bana yaptıgı cıksın ondanHepte öyleleri yaranır zaten bu erkekler ne meraklı ortam kızlarına yaa doyumsuzlar... merak etme anlıcaktır yaptıgı yanlışı zaten pişmanda olur seni anlıyorum kendini çok kötü hissediyosun ama umursama dönüp dolaşıp gelir ozamanda sen ulaşılmaz olursun
Çünkü görünen köy klavuz istemez. Sende boyle bir ders yasadıgında anlarsın umarım beni :)sen kazık yedin diye niye elin kızına hakaret ediyorsun ki?
sen kendini baskılıyorsun diye başkası da mı senin gibi kasıntı olacak?
demek ki sevgilin böyle bir kızla sevgili olmak istedi, bu da sana ders olsun bir daha tanımadığın kızlar hakkında hakaret etmezsin...
Çünkü görünen köy klavuz istemez. Sende boyle bir ders yasadıgında anlarsın umarım beni :)
Bizimki 3.5 yıl değil ama aynısını yaprı bana da ilişki sonrası ve ayrılma sebebi, Allah yanına borakmaz canım benim sen dua et... ben pişman olacağım şeyler yaptım sen iyi ki onu yapmamışsın... 3.5 yıl çok uzun bir süre ama bir insanı ayrıldıktan sonra tanırsın gittiği insandan belli... 3.5 yılı bir anda silip atamaz illa ki senin düzgünlüğünü senin iyiliğini özler... ama sen vazgeç. Yaptığını yanına bırakmaz Allah... seni anlıyorum gittikleri kız tipi bile aynı... sen çok güçlüsün bunu unutma! Ve ilahi adalet var.. dimdik dur ayakta çünkü gün gelir devran dönerMerhaba arkadaslar 3.5 senelik bir ilişkim vardı. Bu sürecte zaten ayrılıp barısmalarımız cok oldu ama en son 2 sene hiç ayrılmadık ve ciddi adımlar atmak istedi
ben aileme açtım falan derken biraz maddi sıkıntılardan dolayı ciddi durumları erteledik... Sonrasında zaten biraz aklı havada biriydi ama beni sevdiğini söylüyordu benden baska kimseyle evlenmeyeceğini falan filan.. onun için cok fedakarlıklar yaptım. Maddi menevi.. Sadece aramızda yakınlasma olmuyordu. Yanı beni bildiği için oda zaten o şekilde hiç yaklasmadı hep benim çok düzgün biri oldugumu soyleyıp duryodu ama aklıda baska seylerdeymıs sonradan anladım..
Ama arkadaslar 1.5 ay once benden bahane ile ayrıldı. Cok kıskanc oldugumu soyleyerek sacma sapan bişeyden. Kmseyi istemediğini soyledi ve 2 hafta sonra yeni birisi ile sevigli oldu. Sadece 2 hafta yaaa... Bu kızla yeni tanısdıgından eminim. ama aklım almıyor. Sordugumda inkar etti kimse yok diye. cok üzülüyorum kendımı enayi gibi hissediyorum. Kızda cok rahat ve ortam kızı diye tabir edeceğimiz türden. O klup bu bar gezip duruyo. Çok acı cekiyorum ve atlatamıyorum yardımcı olun ufakta olsa birseyler diyin.Ah ettim ona birgün sadece gelsin pişmanlığını göreyim yeter yoksa asla bidaha hayatımda istemiyorum zaten..
Allah yanına bırakmaz dimi cunku benımle dalga gecti umut verdi maddi manevi kullandı...
Ayrıca sen de kasıntı diyerek hakaret ediyorsun şu anda, bence insanları yargıladığın şeyi kendin yapma :)Çünkü görünen köy klavuz istemez. Sende boyle bir ders yasadıgında anlarsın umarım beni :)
sen kazık yedin diye niye elin kızına hakaret ediyorsun ki?
sen kendini baskılıyorsun diye başkası da mı senin gibi kasıntı olacak?
demek ki sevgilin böyle bir kızla sevgili olmak istedi, bu da sana ders olsun bir daha tanımadığın kızlar hakkında hakaret etmezsin..Ayrıca sen de kasıntı diyerek hakaret ediyorsun şu anda, bence insanları yargıladığın şeyi kendin yapma :).
İnşallah canım.. Kaç kilo verdim ama o hayatına bakıyor. Hiç bişi demiyorum ve Allah 'a havale ediyorum sadece.Bizimki 3.5 yıl değil ama aynısını yaprı bana da ilişki sonrası ve ayrılma sebebi, Allah yanına borakmaz canım benim sen dua et... ben pişman olacağım şeyler yaptım sen iyi ki onu yapmamışsın... 3.5 yıl çok uzun bir süre ama bir insanı ayrıldıktan sonra tanırsın gittiği insandan belli... 3.5 yılı bir anda silip atamaz illa ki senin düzgünlüğünü senin iyiliğini özler... ama sen vazgeç. Yaptığını yanına bırakmaz Allah... seni anlıyorum gittikleri kız tipi bile aynı... sen çok güçlüsün bunu unutma! Ve ilahi adalet var.. dimdik dur ayakta çünkü gün gelir devran döner
Benim de 5-6 yıllık ilişkiö bitti. Evlenecekler. Ben de yanına kalmasın isterim. Allah büyük hayırlısı.Merhaba arkadaslar 3.5 senelik bir ilişkim vardı. Bu sürecte zaten ayrılıp barısmalarımız cok oldu ama en son 2 sene hiç ayrılmadık ve ciddi adımlar atmak istedi
ben aileme açtım falan derken biraz maddi sıkıntılardan dolayı ciddi durumları erteledik... Sonrasında zaten biraz aklı havada biriydi ama beni sevdiğini söylüyordu benden baska kimseyle evlenmeyeceğini falan filan.. onun için cok fedakarlıklar yaptım. Maddi menevi.. Sadece aramızda yakınlasma olmuyordu. Yanı beni bildiği için oda zaten o şekilde hiç yaklasmadı hep benim çok düzgün biri oldugumu soyleyıp duryodu ama aklıda baska seylerdeymıs sonradan anladım..
Ama arkadaslar 1.5 ay once benden bahane ile ayrıldı. Cok kıskanc oldugumu soyleyerek sacma sapan bişeyden. Kmseyi istemediğini soyledi ve 2 hafta sonra yeni birisi ile sevigli oldu. Sadece 2 hafta yaaa... Bu kızla yeni tanısdıgından eminim. ama aklım almıyor. Sordugumda inkar etti kimse yok diye. cok üzülüyorum kendımı enayi gibi hissediyorum. Kızda cok rahat ve ortam kızı diye tabir edeceğimiz türden. O klup bu bar gezip duruyo. Çok acı cekiyorum ve atlatamıyorum yardımcı olun ufakta olsa birseyler diyin.Ah ettim ona birgün sadece gelsin pişmanlığını göreyim yeter yoksa asla bidaha hayatımda istemiyorum zaten..
Allah yanına bırakmaz dimi cunku benımle dalga gecti umut verdi maddi manevi kullandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?