Çok kötü oldum

bu derece nazarımız değiyora inanıyorsanuz insanların birşeylerinden bahsetmeden birkaç dua okuyun. aklıma da başka bir şey gelmedi.
yada bir din alimine danışın diyeceğim ama o da üfürükçü falan çıkmasın çarpmasın sizi tabi.

Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Yazdıklarınızı objektif olarak okursanız "ölüme bir müdahale ediyorum" diyorsunuz. Sizce de çok saçma bir düşünce değil mi?

O nazar değdirme işi Stand up larda oluyor. siz "Keşke Benim Olsa Şevket " değilsiniz. Gerçek dünyadan bu kadar kopmayın bu kadar. Acil psikolojik destek almasınız.

Aşı sonrası narkoz??? Aşı sonrası neden narkoz versinler. ?Acil ameliyat gerektiyse kaza veya ciddi bir rahatsızlığı mı vardı.? Bunun aşı ile ne ilgisi var? Tüm bunların haricinde insanlara kötü enerji, nazar, düşünce gücü vs ile zarar verdiğinizi düşünüyorsanız konuşmayın insanların hakkında. Bu da mümkün olmuyorsa maaşallah deyin bolca, her gün Felak nas okuyup kullarına bir zararım dokunmasın Allahım diye dua edin.

Olabilir, nazar insanı hasta da eder öldürür de. Ben sırf bu nazar yüzünden neredeyse boşanıyordum. Yakın bir arkadaşım var ne zaman görüşsek evde eşimle kıyamet kopuyor birbirinden alakasız ve basit konulardan hem de. Artık görüşmüyorum ve eşimle mutluyuz örnek yani.

Kız intihar felan etmemiş Ya anladığım kadarıyla.
aşı sonrası narkozdan dolayı ölmüş. Ben mi yanlış anlıyorum acaba.
narkoz ağrı kesici demek değildir ama. narkoz , narkotiklerle yapılır, ve bunlar ağır ilaçlardır ,medikal tedavi dışında genelde suisid amaçla kullanılır. bir diğer adı da uyuşturucudur. ben ondan öyle anladım. eğer ağrı kesici demek istediyse konuyu düzenlese iyi olur konu sahibi :))

kuzucum başka bir üyeye de açıkladım,narkoz ,narkotiklerle yapılır,yani tıbbi terim olarak anlamı bu şekilde. narkotikler de uyuşturuculardır bir diğer deyişle. ben ondan öyle anladım. keşke ağrı kesici deseymiş konu sahibi ,çünkü sağlık sektöründe bulunan insanlar muhtemelen benim gibi kelime anlamını düşünecek :))

Bu dusunceleriniz fazlasiyla kibirli geliyor bana. Nazara, kotu enerjiye inanirim ama boyle degil yani.
Birinin iyi bir seyinden bahsettigimde bazen denk gelip kotu haber aldigim da oldu ama hiç bunu kendime yormadim. Her seyden once ben kimim yani birinin ölmesine neden olacagim bir sözümle diye dusunurdum yerinizde olsam.

Sosyal medyada millet omru hayatimizda goremeyecegimiz servetini sergileyip duruyor da bir şey olmuyor. Oburu bir ev aldi diye mi nazara gelip cocugu ölecek...

Ne alakasi var allah askina.kiskanarak anlatmis bile olsaniz ölumun bununla ne ilgisi var

Yaa ben onu demiyorum işte.
Konu sahibinin o kadar bilgili olduğunu sanmıyorum.
İntihar etseydi intihar etti derdi, tıbbi terimler kullanmazdı. Büyük ihtimalle aşıdan sonra bir durum oldu narkoz aldı ve vefat etti. Tıbbi terim ya da mesleki olarak değerlendirmemelisin. :)

evet evet anladım :)

ancak narkotikler anestezi amacıyla da kullanılır önceden dediğim gibi. muhtemelen anestezi gerekti. ama aşı sonrası anestezi neden gerekti anlamadığım şey bu

ancak narkotikler anestezi amacıyla da kullanılır önceden dediğim gibi. muhtemelen anestezi gerekti. ama aşı sonrası anestezi neden gerekti anlamadığım şey bu
Anafilaktik şok falan desek ne diye narkoz versinler? Siz doktorsunuz tabi, daha iyi bilirsiniz. Ama aşıdan sonra narkoz hiç duymadım ben de.

Anafilaktik şok falan desek ne diye narkoz versinler? Siz doktorsunuz tabi, daha iyi bilirsiniz. Ama aşıdan sonra narkoz hiç duymadım ben de.
estağfurullah :))

anaflakside adrenalin verilir, narkoz yine verilmez :)

muhtemelen olayların arasında biraz zaman var,ancak konu sahibi sanki art arda olmuş gibi anlatınca bizim de kafamız karıştı.

aşı sonrası ameliyat falan olduysa veya narkozun gerektiği bir durum meydana geldiyse, ondan bahsediyordur.

ancak hala aşıyla bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum :) belki benim bilgi eksikliğimdir,bilen varsa seve seve öğrenmek isterim :)

Operasyon geçirmiş olabilir, aşı sonrası dediği için aşıya bağlanmış gibi oluyor ama büyük ihtimalle aşıyla alakası yok, muhtemelen bir operasyon geçirdi ve birşeyler yanlış gitti.

Bence ani bir üzüntüyle konu açtı. Neyi nasıl yazdığını, oluş sırasını falan tam aktaramadı. Zaten kadın nazarla birine zarar verdiğini düşünür bir ruh halindeymiş. O yüzden anlaşılabilir zannımca.

Bakın ben asla böyle kendini büyüten ve haşa kadere müdahale eden konumda görecek bir insan değilim sadece bilmiyorum bu durumu kaç defa yaşamak üzüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…