- 15 Ekim 2016
- 6.848
- 12.351
- 248
Neamış nazarim deyiyormuş küllüyen yalanKendinizi bu kadar önemsemeyin. Yazdıklarınızı objektif olarak okursanız "ölüme bir müdahale ediyorum" diyorsunuz. Sizce de çok saçma bir düşünce değil mi?
O nazar değdirme işi Stand up larda oluyor. siz "Keşke Benim Olsa Şevket " değilsiniz. Gerçek dünyadan bu kadar kopmayın bu kadar. Acil psikolojik destek almasınız.
Asi sonrasi narkoz derken?
Yazliktan bahsetmeyle bunun alakasi ne?
Ben nazara inanırım,bir kere enerjiyle kendimce haşir neşirim...yazdıklarına katılıyorum nazar hasta da eder süründürür deO enerji sizin enerjiniz guclu ise bir yakininiza gider, ailenize gider, maliniza gider vs. Olum cok baska dediginiz olay da buna dahil ama dini yoruma girer o yuzden baska degil diyebilirim. Ben bunu yasadim gunlerce kafami yataktan kaldiramadim doktor doktor gezdim tibbi olarak en ufak bir bulgu yoktu. cok iyi kalpli, cok iyi insan dediklerimde de bu enerjiyi cok gordum. bu benim cok iyi olmam ya da o insanlarin isteyerek yaptiklari bir durum degil. benim konuya dair dusuncem bu. simdi sen cok mu mukemmelsin de nazar degiyor diyenler alintilamasin. dedigim gibi ben yasadim tecrubem bu yonde.
Öncesinde yazmıştım:Kizin ilaç alıp intihar ettiğini nerden cikardiniz ??
narkoz ağrı kesici demek değildir ama. narkoz , narkotiklerle yapılır, ve bunlar ağır ilaçlardır ,medikal tedavi dışında genelde suisid amaçla kullanılır. bir diğer adı da uyuşturucudur. ben ondan öyle anladım. eğer ağrı kesici demek istediyse konuyu düzenlese iyi olur konu sahibi :))
kuzucum başka bir üyeye de açıkladım,narkoz ,narkotiklerle yapılır,yani tıbbi terim olarak anlamı bu şekilde. narkotikler de uyuşturuculardır bir diğer deyişle. ben ondan öyle anladım. keşke ağrı kesici deseymiş konu sahibi ,çünkü sağlık sektöründe bulunan insanlar muhtemelen benim gibi kelime anlamını düşünecek :))
evet evet anladım :)
ancak narkotikler anestezi amacıyla da kullanılır önceden dediğim gibi. muhtemelen anestezi gerekti. ama aşı sonrası anestezi neden gerekti anlamadığım şey bu
Burada da en son konu sahibi benim dediğim gibi olduğunu açıklamış. En başta bi kafa karışıklığına neden oldu sadeceestağfurullah :))
anaflakside adrenalin verilir, narkoz yine verilmez :)
muhtemelen olayların arasında biraz zaman var,ancak konu sahibi sanki art arda olmuş gibi anlatınca bizim de kafamız karıştı.
aşı sonrası ameliyat falan olduysa veya narkozun gerektiği bir durum meydana geldiyse, ondan bahsediyordur.
ancak hala aşıyla bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum :) belki benim bilgi eksikliğimdir,bilen varsa seve seve öğrenmek isterim :)
Bu arada Narkoz konusunda da karışıklık olmuş acele ile yazdığım için ,vefat eden kişi aşıdan bir hafta sonra burun ameliyatı olmuş Dr. Narkoz ve aşının yan ekti edebileceğini söylemiş ölüm nedeni olarak ne kadar doğru bilmiyorum , Olumlu yanıt veren herkese teşekkür ederim
avada kedavraBakın siz diyorsunuz ki siz kimsiniz kadere müdahele edeceksiniz , bende öyle bir insan olmadığımı inançlı biri olduğumu söylüyorum anladınız mı şimdi ?
“Maşallah” demiyor musunuz ? Nazarın öldürücü olabileceğini peygamberimizden biliyoruz. Bir şeyi beğenince mutlaka maşallah deyin, haset ettiğinizde tövbe istiğfar edin. Ecele bir şey bahane olacak elbet ama siz araç olmamış olursunuz.İyi geceler Herkese Hatırlayanlar olacaktır geçen konu açmıştım nazarım mı değiyor diye , Bilmeyenler için baştan yazıyorum , ben şahsen ve Aile olarak normal olarak kimden bahsediyorsak şu kişi mutlu vs. Başına bişey geliyor yada ben kuruntu yapıyorum .Bizim yurtdışından bi Aile dostumuz var İzmir’de yazlık almışlar geçen Annemi aradılar bizde doğal olarak bunun muhabbetini yaptık bugün kızları yaptığı Aşı sonrası narkoz almış ve gencecik kız vefat ettiçok üzülüyorum biz mi nazar ettik onları ;( Rabbim mekanını cennet eylesin , şok oldum ve sizce bizim etkimiz var mı ?
Ben nazara inanırım,bir kere enerjiyle kendimce haşir neşirim...yazdıklarına katılıyorum nazar hasta da eder süründürür de
Ama ölüm artık nazar enerjisini kasıtlı kullanabilmek gibi birşey olmasi gerek bence ya...çünkü enerji yok olmuyor evrende en ufak da olsa geri dönüyor...istemsiz bir bakışla insanı toprağa sokmak ...bilemedim
Her insanın yapabileceği birşey değil gibi
nazarım inanılmaz değer. Hasta ederim adamı hahahajNeamış nazarim deyiyormuş küllüyen yalan
Valla bilemiycem artık ahu sorgulasın kendini,ne kadar bilinçli bir nazardi...Aynen her insanin yapabilecegi bir sey degil benim gordugum genel olarak hayatindan memnuniyetsiz ve mutsuz insanlar oluyor. istemsizce kismi su onlar negatif enerji yuklu olduklari icin bu durumun bilincinde ve farkinda degiller. Dusunsenize mutsuz bir cocukluk gecirmis, mutsuz bir ailede buyumus, evlenmis esten yuzu gulmemis bu durum ogrenilmis artik. siz ya da ben bir seyin olmasini isteriz olmaz saglik olsun der geceriz ama bazi insanlarin bu enerjilerinden dolayi hicbisi istedikleri gibi olmaz. Bu sefer o enerji boyle olur. Yani benim anladigim sekli bu belki mantikli bir aciklamasi vardir bilmiyorum. kisaca nazar insani mezara sokar. ben gunlerce yatmistim ayaga kalkamamistim mesela enerjim daha dusuk olsaydi sonuc farkli olabilirdi. Yasadiklarimin tibbi hic bir aciklamasi yoktu.
Valla bilemiycem artık ahu sorgulasın kendini,ne kadar bilinçli bir nazardi...
Cevabını net olarak asla bilemiycegin birşeyle kendini suçlamak da cok güzel enerjiler getirmeyecek onun hayatına...
Ben yine de bu kadar kötücül olmadığına
Ve tamamen kader böyleymiş diye inanmak istiyorum
Her nazardan kendini sorumlu tututyormusHicbirimiz kesin konu sahibi sebep olmustur diyemeyuz zaten. Yasadigi pek cok durum var ki bu duruma uzuluyor ve kendini sorguluyor. ilk defa yasadigi bir durum icin kimse kendini sorgulamaz. Biz sadece var boyle seyler diyebiliyoruz ama
Bakın ben asla böyle kendini büyüten ve haşa kadere müdahale eden konumda görecek bir insan değilim sadece bilmiyorum bu durumu kaç defa yaşamak üzüyor beni
kesin diyemeyiz.
Tam benim konummuş bir haber etmedin aşk olsunavada kedavra
Nazar senden sorulur doğru. Kitap topiğini nazardan kururttum hahahhaTam benim konummuş bir haber etmedin aşk olsun
Pehh benimki de nazar mıymışNazar senden sorulur doğru. Kitap topiğini nazardan kururttum hahahha
Bize de anlat belki yeni şeyler öğrenirimPehh benimki de nazar mıymış
Madem öyle birilerinden bahsetmeden önce ve bakmadan önce maşallah süphanallah deyin, okuyun:)Bakın siz diyorsunuz ki siz kimsiniz kadere müdahele edeceksiniz , bende öyle bir insan olmadığımı inançlı biri olduğumu söylüyorum anladınız mı şimdi ?
Bir ikü kitap eksik neyim okuyorlardı. Neymiş ben nazar edeyormuşum.Bize de anlat belki yeni şeyler öğrenirim
Gözlerin ışıldaklı mıBir ikü kitap eksik neyim okuyorlardı. Neymiş ben nazar edeyormuşum.
Yok çakarlıGözlerin ışıldaklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?