Çok kötü oldum

Ne yazdığınızın bile farkında değilsiniz
Bakın siz diyorsunuz ki siz kimsiniz kadere müdahele edeceksiniz , bende öyle bir insan olmadığımı inançlı biri olduğumu söylüyorum anladınız mı şimdi ?

Bakın ben asla böyle kendini büyüten ve haşa kadere müdahale eden konumda görecek bir insan değilim sadece bilmiyorum bu durumu kaç defa yaşamak üzüyor beni
Nasil yani Kac kişiyi böyle yok ettin
Ayy offf üzücü duruma gelip gülüyorum ya
ama biraz saçmaladın...ne biliyon belki birkac kişinin daha nazar payı vardir

Bu arada Narkoz konusunda da karışıklık olmuş acele ile yazdığım için ,vefat eden kişi aşıdan bir hafta sonra burun ameliyatı olmuş Dr. Narkoz ve aşının yan ekti edebileceğini söylemiş ölüm nedeni olarak ne kadar doğru bilmiyorum , Olumlu yanıt veren herkese teşekkür ederim

Doğru benim kadar hassas olsaydınız ölüme gülmezdiniz ,insanlıktan nasibini almamışsın sen
Ölüme gulmedigimi 1000 defa mi yazayım? Senin düşünme şekline gülüyorum yoksa ölüm kaderdir bunu hepimiz biliyoruz
Kendini bundan sorumlu tutman da hassasliktan değil,sucluluktan
Ama suçun yok,saçmalamayi bırak

Kendinizi çok önemsemek mi bu acaba?
Evet siz nazar ettiniz ailenin kızları öldü.
Hiç sağlıklı bir bakış açısı değil.

Ay Ahu hanım, sizce olabilir mi böyle bir şey? Lütfen kuruntu yapmayı bırakın. Kendinizi üzmek için bahane mi arıyorsunuz?
Nazarla birinin ölmesine sebep olmak mı? Yok artık.
Nazar insanı mezara götürür .
Var böyle bı hadis Muhammed peygamberden

Nazar insanı mezara götürür .
Var böyle bı hadis Muhammed peygamberden
Ya iyi de kız yurtdışından gelmiş, telefonda konuşmuşlar. Neyine nazar değecek? Kızın neyini güzel bulmuş da öykünmüş? Görmemiş bile. Benim bildiğim nazar olabilmesi için, bir beğenmen, gözünün kalması gerekir. Günlük diyalogta olduğun her insana nasıl nazar edeceksin?

Ben sizi anladim. Kesin olarak sizden kaynaklanip kaynaklanmadigini bilemezsiniz ama bazi insanlarin enerjileri boyledir. Bu sizin isteyerek yaydiginiz bir enerji degildir. Ornegin Ayse x markasinin cantasini almak ister ama onu alamaz, yerine bir bavul ya da bir cuzdan alir. Siz bu saydiklarimin hicbirini alamamissinizdir. Bu tip insanlarin enerjileri boyle oluyor. Size tavsiyem insanlari bir tarafa birakip kendinize odaklanin, yani kendinizi onemseyin. Baska nedenleri olabilir ama benim gordugum genel anlamda hayatindan mutsuz insanlarda bu durum ne yazik ki var.Nazar insani mezara deveyi kazana sokarmis.

Kizin ilaç alıp intihar ettiğini nerden cikardiniz ??

Ama ölüm çok bambaşka bir eşik
Bu kadar 'büyük kötücül'bir enerji kolay kolay kimsede olmaz bence

Ama ölüm çok bambaşka bir eşik
Bu kadar 'büyük kötücül'bir enerji kolay kolay kimsede olmaz bence

O enerji sizin enerjiniz guclu ise bir yakininiza gider, ailenize gider, maliniza gider vs. Olum cok baska dediginiz olay da buna dahil ama dini yoruma girer o yuzden baska degil diyebilirim. Ben bunu yasadim gunlerce kafami yataktan kaldiramadim doktor doktor gezdim tibbi olarak en ufak bir bulgu yoktu. cok iyi kalpli, cok iyi insan dediklerimde de bu enerjiyi cok gordum. bu benim cok iyi olmam ya da o insanlarin isteyerek yaptiklari bir durum degil. benim konuya dair dusuncem bu. simdi sen cok mu mukemmelsin de nazar degiyor diyenler alintilamasin. dedigim gibi ben yasadim tecrubem bu yonde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…