Ne yazdığınızın bile farkında değilsinizBakın ben asla böyle kendini büyüten ve haşa kadere müdahale eden konumda görecek bir insan değilim sadece bilmiyorum bu durumu kaç defa yaşamak üzüyor beni
Bakın siz diyorsunuz ki siz kimsiniz kadere müdahele edeceksiniz , bende öyle bir insan olmadığımı inançlı biri olduğumu söylüyorum anladınız mı şimdi ?Ne yazdığınızın bile farkında değilsiniz
Nasil yani Kac kişiyi böyle yok ettinBakın ben asla böyle kendini büyüten ve haşa kadere müdahale eden konumda görecek bir insan değilim sadece bilmiyorum bu durumu kaç defa yaşamak üzüyor beni
Başkalarının acısına nasıl gülebiliyorsun , insaf!!!!Nasil yani Kac kişiyi böyle yok ettin
Ayy offf üzücü duruma gelip gülüyorum ya
ama biraz saçmaladın...ne biliyon belki birkac kişinin daha nazar payı vardir
Acına değil,düşünme şekline gülüyorumBaşkalarının acısına nasıl gülebiliyorsun , insaf!!!!
Sen insan değilsinAcına değil,düşünme şekline gülüyorum
Sen kimsin ki senin nazarinla insan toprağa girecek ya? Ha bu denli fesatim diyorsan bisey diyemem
Senin gibi bir insan olamam ben zaten,evlerden ırakSen insan değilsin
Doğru benim kadar hassas olsaydınız ölüme gülmezdiniz ,insanlıktan nasibini almamışsın senSenin gibi bir insan olamam ben zaten,evlerden ırak
Ölüme gulmedigimi 1000 defa mi yazayım? Senin düşünme şekline gülüyorum yoksa ölüm kaderdir bunu hepimiz biliyoruzDoğru benim kadar hassas olsaydınız ölüme gülmezdiniz ,insanlıktan nasibini almamışsın sen
Nazar insanı mezara götürür .Ay Ahu hanım, sizce olabilir mi böyle bir şey? Lütfen kuruntu yapmayı bırakın. Kendinizi üzmek için bahane mi arıyorsunuz?
Nazarla birinin ölmesine sebep olmak mı? Yok artık.
Ya iyi de kız yurtdışından gelmiş, telefonda konuşmuşlar. Neyine nazar değecek? Kızın neyini güzel bulmuş da öykünmüş? Görmemiş bile. Benim bildiğim nazar olabilmesi için, bir beğenmen, gözünün kalması gerekir. Günlük diyalogta olduğun her insana nasıl nazar edeceksin?Nazar insanı mezara götürür .
Var böyle bı hadis Muhammed peygamberden
İyi geceler Herkese Hatırlayanlar olacaktır geçen konu açmıştım nazarım mı değiyor diye , Bilmeyenler için baştan yazıyorum , ben şahsen ve Aile olarak normal olarak kimden bahsediyorsak şu kişi mutlu vs. Başına bişey geliyor yada ben kuruntu yapıyorum .Bizim yurtdışından bi Aile dostumuz var İzmir’de yazlık almışlar geçen Annemi aradılar bizde doğal olarak bunun muhabbetini yaptık bugün kızları yaptığı Aşı sonrası narkoz almış ve gencecik kız vefat ettiçok üzülüyorum biz mi nazar ettik onları ;( Rabbim mekanını cennet eylesin , şok oldum ve sizce bizim etkimiz var mı ?
Kizin ilaç alıp intihar ettiğini nerden cikardiniz ??Yazlıktan bahsetmekle, ilaç alıp intihar etmenin arasındaki bağlantıyı bana mantıklı bi şekilde açıklayın nolur. Siz yazlıktan bahsettiniz diye mi ilaç aldı bu kız? Mantıklı mı Allah aşkına?
hayır velev ki cidden nazar falan değdi, kızdan bahsetmemişsiniz bile. Yazlığı konuşmuşsunuz.
yazlık ev yıkılsa , yansa falan yine bi nebze tamam da, yapmayın yahu
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun. Ancak intihar eden birinin psikolojisi normal değildir ve bu çat diye olmaz. Yani uzun zamandır mutsuzmuş ve böyle bir şey tercih etmiş … sizinle bir ilgisi yok yani.
Ama ölüm çok bambaşka bir eşikBen sizi anladim. Kesin olarak sizden kaynaklanip kaynaklanmadigini bilemezsiniz ama bazi insanlarin enerjileri boyledir. Bu sizin isteyerek yaydiginiz bir enerji degildir. Ornegin Ayse x markasinin cantasini almak ister ama onu alamaz, yerine bir bavul ya da bir cuzdan alir. Siz bu saydiklarimin hicbirini alamamissinizdir. Bu tip insanlarin enerjileri boyle oluyor. Size tavsiyem insanlari bir tarafa birakip kendinize odaklanin, yani kendinizi onemseyin. Baska nedenleri olabilir ama benim gordugum genel anlamda hayatindan mutsuz insanlarda bu durum ne yazik ki var.Nazar insani mezara deveyi kazana sokarmis.
Ama ölüm çok bambaşka bir eşik
Bu kadar 'büyük kötücül'bir enerji kolay kolay kimsede olmaz bence
Azrail arada görev teslim yapiyor kısa bir ara veriyor..Ne kadar mühim bir şahsiyetsiniz böyle insanların ecel saatini falan değiştirebiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?